65

Анонимен

преди 3 години

Някой смятал ли е с колко МИЛИАРДИ краля-слънце е задлъжнил България и нашите деца до момента? Смятам, че правителството му е пълно с некадърници, послушковци, ласкатели на егото му, предатели на националния интерес, крадци, детеубийци (Московски с трагедията на Боровец, Москов с аферата с турския Пентаксим), синчета на наглеци като Лъчо мозъка и олигарси. Дотегна на всички и е време да си ходи!

64

Анонимен

преди 3 години

До 67Черепа не пише Конституция, а я преписва заедно с Фигуранта тази на Путин.Те толкова акъл нямат.Нали Фигуранта е чел само Устава на БНА, но и той е зделан по руски образец.

63

Радев

преди 3 години

Наивник !

62

Божков

преди 3 години

Бах..., кой ти каза.. !

61

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен46 ЗАКЪСНЯЛ СИ- ПРОТЕСТЪТ Е НА ВАСЕТО ЧЕРЕПА, ДЕТО НЯМА ДА ДАВА НА ТАА ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА НИТО СТИНКА...СИГА ПИШЕ КОНСТИТУЦИЯ И РЕЖЕ ПРАВОМОЩИЯ НА ГЛАВЕН ПРОКУРОР КАТО НА ПРЕЗИДЕНТА- ФИГУРАНТ И СИ МЯТА ТЪЛПАТА...ВИЖ КОИ СА МУ СЪРАТНИЦИ ДА ДЕЛЯТ МИЛИАРДИ...

60

кой го яхнал

преди 3 години

Протеста е яхнат от президентството и гравитиращи около него партии и хора.Протеста е за да се прикрият нередности в президентството.

59

Анонимен

преди 3 години

Де юре Фигуранта вика "Мутрите вън", но де факто е техен защитник.за справка: никаква реакция от негова страна по изгонването на Черепа вън.Вместо да награди Гешев с медал за тази заслуга, той му иска оставката !

58

за първи

преди 3 години

До Анонимен 61път разбирам , че работата на главният прокурор е да гони престъпници от държавата...все си мисля , че трябва да ги подвежда под отговорност и да ги вкара в затвора. а контрапротеста за гого ще е ...поддръжка на горанов ,че остави едни 700 млн. даници да не се платят на бюджета и си прибра с боко процента?? и кой ще дойде на контрапротеста...само държавните служители и учителите чиито гласове боко купува с нашите пари постоянно вдигайки им заплатите за лоша работа ??

57

импотентен протест

преди 3 години

протеста е импотентен. Протеста не може да роди нищо освен лозунги. С лозунги държава не се прави. Протеста не вижда какво трябва да стане след оставките или след изборите и ВСИЧКО ЩЕ СИ БЪДЕ ПО СТАРОМУ СЛЕД ИЗБОРИТЕ.

56

за съжаление

преди 3 години

ние нямаме гражданско общество. протестират няма и 0,01% от населението...другите си траят стиснали дребните привилегии облаги...трохичките които им подхвърлят политиците за това , че ги избират. както и през турското робство вместо да се вдигне целият народ той е спал и е чакал отделни чети да се бият за свободата му. ние реалноне искаме промяна заради това и оставихме бившшите комунисти и ДС да извършат прехода както на тях им е изгодно

55

Анонимен

преди 3 години

Не одобрявам, че Управляващите не разрешават контра протест, за да не станели размирици.По този начин само червената Мафия се представя за борец срещу "Мутрите", а същевременно иска оставката на Гешев - човека който изгони една от най-емблематичните мутри - Черепа.И като отбележиме факта, че "протеста" беше инициран от Фигуранта изпълняващ длъжността президент, когато той посегна на неговото котило от мутри стана ясно, че те не са за "Мутрите вън", а защитават мутрите.Легенда: Радев = жалка

54

Анонимен

преди 3 години

Респект за протеста!Оставка на мутрите!Оставка на Каскетчето!

53

Анонимен

преди 3 години

Вижте и си правете изводи какъв професор по нищология и бивш охранител и ченге дава акъл на хората от някаква масонска ложа най вероятно Руското - КГБ. Това ни е Държавата и хората.

52

Синдикатите

преди 3 години

Ще се включат когато им се плати достатъчно. Толкова тъпо не ми е било откакто Левски стана професионален футболен клуб а болниците търговски другества

51

Анонимен

преди 3 години

"ПРОФЕСОРА" ДА ПОСЕТИ ТЪРНОВО ДА ВИДИ МЯСТОТО КЪДЕТО БЪЛГАРСКИЯ ЦАР КАЛОЯН Е ИЗРАЗИЛ СВОЕТО МНЕНИЕ ЗА ЛАТИНСКИТЕ РИЦАРИ.

50

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 3 години

""Гражданското общество у нас вече е на един съвсем различен път""Никога не е имало гражданско общество .В първите години на "необратимите ,демократични" промени имаше една мантра,"по-малко държава,обществените организации ще изземат функциите на държавата "Смешно,глупаво и провокативно ,прокарващо чужди антибългарски интереси.Държавата с нейните структури гарантира сигурността на държавата,както и на гражданите.Най-ежедневното-къде ще са гражданските структури при бедствия,аварии ,както промишл

49

1

преди 3 години

До Анонимен 36"От кои служби?"От тия, в които си е добил званията.

48

Анонимен

преди 3 години

Истината , е че арестуваните и разследвани олигарси на БКП-БСП сега плащат милиони от откраднатите пари за тези протести. Нямаше никаква социално-икономическа причина за недоволство иначе и синдикатите щеше да се включат.

47

65

преди 3 години

До 44- ами прав си,то комунистите не вярват в нищо. Не хора, а желязо

46

Анонимен

преди 3 години

Тоя и червена бабичка не може да яхне, ЗА ДА БЪДА ЧЕСТЕН - И АЗ НЯМА ДА МОГА!