85

Анонимен

преди 3 години

Стегнете се, не българи, мислете като китайците, както е казал Сун Дзъ (този е бил истински военоначалник):Всяко ваше действие трябва да е продиктувано от изгодата.Не мислете със чувства, мислете с главния си мозък!Пак китайците са измислили средния път на хладния разум, Силно да любим и мразим!-е знаме на обречените.

84

Анонимен

преди 3 години

Подчертавам МАСОН т.е.паралелна власт, която не носи изборност и юридическа отговорност,МАСОНИТЕ В БЪЛГАРИЯ, както самите те казват са нещо като ловно-рибарския съюз,грижат се на думи за прогреса на човечеството, но де факто се поддържат като свински черва на база лични интереси.Марангозова я отстреля нисш чин масон от НСО,а както самият Ралчев казва:Помогнал съм на много колеги от службите да станат масони.

83

Калеко Алеко

преди 3 години

До Иван Козарев-Балкан .... Иване пий нещо да си лекуваш патологията и некрофилията, после хващай Балкана да си пасеш козите ... !!!

82

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

До Калеко АлекоНие просто искаме Бойко да умре, но и Радев -също. Всеки, котйо застане срещу нас тршбва да умре, особено мъяително, бавно и мъляително, изяждайки собствените си фекалии;)))

81

Анонимен

преди 3 години

Проф. Генерал Румен Ралчев бивш служител на УБО, ВЕЛИК ПРИОР НА ОРДЕНА НА ТАМПЛИЕРИТЕ, МАСОН,отстранен от УБО, защото е пребил сержант позволил си да отклони колата му , защото минавал правителствен кортеж, син Роман, ДИЛЪР НА ХЕРОИН,заловен с дози хероин в колата си,ТЕЗИ ХОРА НЕ ЗНАЯТ ЛИ,ЧЕ ИМА ИНТЕРНЕТ?

80

Анонимен

преди 3 години

Младите да не са тапири като вас?Някакви други нареждания и заповеди за тях нямаш ли?

79

Анонимен

преди 3 години

...експертът по националната сигурност (Държавна сигурност) ген.-майор проф. Румен Ралчев...

78

Анонимен

преди 3 години

Ей това се казват пичове,вместо да протестират за олигарси и си губят времето ,си гледат кефа:"24.07.2020 г. вечерта в заведение в Гърция са Георги Гергов и Сергей Станишев."

77

Анонимен

преди 3 години

Все се питам Тиквата дали е зеленчук, дали е милиционер, дали е мутра, дали е селянин, дали е ***, дали е алчен, дали е *** и в червата или е компилация от всичко това?

76

Анонимен

преди 3 години

До 74 младите да отиват и да работят а не да искат по 3000 лева заплата а да не могат да работят а пък със хвърляния на домати и тоалетна хартия и яйца и задръствания по улиците е простотия а пък ние българския народ не искаме пакива протести който не знаят какво правят

75

Анонимен

преди 3 години

Могат да се яхат бавноразвиващи се като Барни Ръбъл и други низши тиквета!Хората, които протестират не позволяват да бъдат яхани от алчни и прости мутри от шопските села!

74

Анонимен

преди 3 години

До Калеко АлекоГЕРП пък са купени от ЕС олигарсите и мафия. И едните и другите са едни и същи се карат кой да ограби България.

73

Анонимен

преди 3 години

Мутри, заминавате си!Долу шайката на СИК!Оставка и затвор за съсипниците на България!

72

Калеко Алеко

преди 3 години

Част от протестърите са яхнати от Черепа, от Фигуранта му, от десантчика с гумената лодка, от старите муцуни на Прехода, от руското посолство и так далее ... Има и една друга част които са яхнали своята собствена несъстоятелност и невъзможността да формулират какво точно искат и затова просто припяват дежурните лозунги на тълпата, а именно Мутрите вън, Мафия, Оставка, Смяна на системата ... ))))) и так далее .........

71

Анонимен

преди 3 години

Протеста е яхнат и организиран от Сорос и Кристалина Георгиева в полза на БСП. Причината е само една и винаги е тя- ПАРИТЕ.

70

Анонимен

преди 3 години

Това не е протест а анархия отивайте да работите няма срамна работа стига сте марзелували то е добре някой да ви плаща на протеста ама отивайте да работите а след това ми казвайте какво искате а не фа чакате на мама и тате палячовци

69

шУмни-красТавите пак

преди 3 години

Не знаят какво искатИ пак слугуват на олигарситеДали от глупост или за пари е без значение Народът вече ги отсвириМдаа

68

Анонимен

преди 3 години

Ами нали излязоха записите,че Божков командва тълпата и дори се кефеше,както се чу на записа , който излъчиха от прокуратурата?Те са си яхнати.

67

Какъв протест

преди 3 години

Може да бъде Ковид партито на Черепа?!Протестиращите ще си уморят родителите за 30 кинта на денБезбожници !

66

Анонимен

преди 3 години

До ИстинаЕС е османски и населнието в ЕС е потурчвано а младите българи се купуват за бритрански и НАТО яничаре под фирмата на образование в Оксфорт или Харварт.