125

Аман

преди 3 години

Време е да ги тепат тия безделници !

124

при тамплиерите

преди 3 години

До въпросителенТам раздават титли всякакви.

123

Ами , дааааа...

преди 3 години

Яхнати и ...обезчестени публично!МНОГО Е ВЕРОЯТНО!!!

122

ганьо

преди 3 години

Уф, гражданското общество вече било на нов път. Тази мантра колко пъти сме я слушали и преди.

121

гражданин

преди 3 години

А не може ли да стихне бе,"умник"? Както вече се случи през 2018.

120

Те вече са яхнати!

преди 3 години

Но не от съвестта си, а от платени чобани! "Според него в един момент протестиращите могат да се увлекат в една или друга посока, а това да доведе до фатални последици." Ако не са организирани, как ще поемат в една посока, толкова ли са единомислещи? Такива като п.едала Хаджигенов ще ги яхнат. Славуца вече е яхнал половината! Младите са още шилета, но скоро ще станат овце!

119

Анонимен

преди 3 години

Дори отровното трио подкрепя БСП и Нинова, издигайки Манолова за кмет на София. Няма право никой да си присвоява протеста на хората. Радев е избран от всички нас,.дори ДПС го харесаха и го подкрепят. Само Радев може да обедини отново нацията

118

Анонимен

преди 3 години

Лицето на протеста е президента Радев. То е ясно. Трябва да излизаме и да го подкрепяме срещу прокуратурата и нейните своеволия

117

Факт

преди 3 години

Май всеки вече може да си купи пагони на генерал ! Вчера срещнах един с явно изразен синдром на Даун , вървеше и се оглеждаше , пременен с генералска униформа. Да не е бил този генерал-майор, че и професор ?

116

Въпросчо

преди 3 години

Този професор е станал и генерал-майор - добре , но той трябва да е гений , учил е толкова много , за да стане профвсор , но кога е воювал и къде , и с коя армия , че е станал и генерал -майор ????? Не можем да разберем той ли е гений, ние ли сме толкова прости.....?

115

Като видя проф.

преди 3 години

Пред името на някой човек, се плаша каква специалност ще открия в статията. Лошо ми е. Това беше уважавана титла??

114

Хахахахах

преди 3 години

"Професор" от Магнаурската школа... Другарите от УБО винаги са готови да дадат акъл на непросветените.

113

Анонимен

преди 3 години

Не трябва винаги да се счита, че полицията е краен арбитър.за нашата не знам, но индийската определено го играе краен арбитър с големите тояги!Десетина индийци биха решили проблемите на т.н. протест.

112

Анонимен

преди 3 години

Този генерал-професор да не е от съветниците на Големото Ухо бе :) Те там все разбирачи са се насъбрали. Наскоро и оня cмeшник Бойко Рашков го назначили за експерт по прикриване на престъпниците :)

111

Анонимен

преди 3 години

Този професор или е сляп или е платен клакьор. Протестът не само е яхнат, Ами направо е оноден. Не ми е ясно какво очакват протестиращите, ако заменят олигархията със същата олигархия. Промяната в България не може да се случи с протест и метеж. Тя трябва първо да се случи в главите на хората, в начина им на живот, в стремежите им. Да, протестите са добър начин да се изразходи отрицателната енергия, но нищо повече.

110

Анонимен

преди 3 години

Поинтересувайте се кои са в първите редици на протеста в Благоевград и сами ще си отговорите кои провокира ескалацията. Между другото цял град е отвратен и ще гласува против БСП и за оставка на президента.

109

Виц презеденка

преди 3 години

Таман се накумихме с Корнела и Раднев да яхаме протеста, и тоя почна да врътка коремно след коремно, после требваше да ходим до Илиенци за синя рокла на Деса, после заръмя дъждец и протеста се разпадна. Имаше само един баскетболист с кукерски звънци, ама него го знаеме - Бойко му плати ходенето по Италия по-миналата година, такъв не яхам!

108

1

преди 3 години

Не знам по какво си професор ,но явно от политика не разбираш. Защо вчера комунистите явно манифестираха в София.

107

Анонимен

преди 3 години

ПРОТЕСТИТЕ СА НА РАДЕВ И НЕГОВИЯТ СПОНСОР ЧЕРЕПА..ТЕ ТОРМОЗЯТ РАБОТЕЩИТЕ ХОРА, ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ СА ОТВРАТЕНИ И ПОГНУСЕНИ ОТ СЛУЧВАЩОТО СЕ.

106

въпросителен

преди 3 години

Абе къде ги раздават на килограм генералски звания и титли за хабилитация? Искам искам и за да си понакупя. Генерал-майор професор .... майтап, като майор го наказаха в УБО, че прекъснал на Тато мероприятието с някаква кака в спалнята, майор се и уволни