352

Някой

преди 3 години

И какво от това? Юе направят "големи структурни промени" в кабинета, ще исгорят 2-3 "бушона", и толкова. Нищо няма да се промени. БКП+ДС ще продължи диво и щастливо да ограбва тази прекрасна държава. Ако някой се надява да се промени нещо ще бъде отново разочарован. Аз съм на 51, и още чакам светлото бъдеще. Само че отдавна вече го чакам в Германия.

351

Филип Фратев

преди 3 години

Долу Бойко!Дайте ми пари от 29-те млд. ? за молекулата ми за Ковид-19 иначе я продавам на американците!!!Чу ли Бойко!!!Зиг - Хайл...

350

Чебурашка

преди 3 години

Цирк "Божков" с главни клоуни Бабикян, Минеков и Хаджигинов и конферансие Румен Радев.

349

ЯКО БЪРСАНЬЕ

преди 3 години

Тоалетна хартия беше хвърляна,защото е необходима за л...ната от МС.

348

Анонимен

преди 3 години

Студенти Ппо медицина от Варна не могат да завършат,защото са увеличили таксата на 10 бона и съветват май муната да хвърли някоя от пачките,че оставаме без млади лекари.

347

пияница мистик

преди 3 години

До 436Хахахахаха, не съм за ГЕРБ, въпреки че за тях гласувам, но това е защото просто няма за кой друг, а за нищо на света няма да гласувам за БСП и ДПС. И да ти кажа само колко съм уплашен, защото знам, че ще ме сложиш в категорията на гербаджиите. Знаеш ли Централна Кооперативна Банка на Раковски и Дондуков? Там имам касетка под наем, плащам я вече трета година. Пълна е наполовина с евраци, наполовина с доларес. Имам и към 1000 биткойнта. Боли ме фара кой ще е на власт, вие бедните се борете

346

Анонимен

преди 3 години

ДрОгаре власт ще видите, ама друг път......хи хи.

345

Пеевски

преди 3 години

е развързал кесията - 200 коментара от тролчета в подкрепа на Герб и Доган.

344

Е няма

преди 3 години

Няма по-глупави от тия.. !

343

Анонимен

преди 3 години

Навремето се редяхме на опашки за тоалетна хартия и даваха по две рола на човек месечноАма имаше вестник "Работническо дело"Четяхме го ... знаем къде

342

До 426

преди 3 години

Божков, ти ли си бе ?

341

Анонимен

преди 3 години

Браво! Протеста вече прилича на цирк! А дали това е протест?

340

Батето

преди 3 години

*** министър председател, Радев министър на транспорта и самолетите, Жан Виденов президент, Цветан Василев министър на финансите, а Божков главен прокурор. 99 .9 % от протестиращите това искат! БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ БСП/БКП!!!

339

Анонимен

преди 3 години

До Добре де 420 Същите тези , които сега Гешев преследва , преди бяха ортаци с Борисов и сие . Кога Гешев ще започне преследването на действащите герберски олигарси - Домусчиев , Цеко Минев , Ковачки , Пеевски и т.н ?С чие знание Божков е платил 700 млн по малко данъци . Срещу какво му е било разрешено?

338

Секача

преди 3 години

До Добре деПовечето от тия най свръх хора са на 20-25 години макс. За тях това е първият им протест и изобщо си нямат на идея по рано какво беше... Лошото е, че ги използват, но повечето се усетиха

337

До 406

преди 3 години

А ти как призоваваш някой да влиза в пандиза като НЕ ЗНАЕШ КАКВО ЩЕ Е РЕШЕНИЕТО НА СЪДА???? НЕСПА????

336

Добре де

преди 3 години

Защо когато Цацата беше Гл. Прокурор и нищо не свърши- вие умни и свободолюбиви, ВЪОБЩЕ ХИЧ ГЪК НЕ КАЗАХТЕ, А СЕГА КОГАТО ГЕША ГИ НАСМЕТЕ - ВИЕТЕ КАТО В НЕСВЯСТ ПО ПЛОЩАДА ДА ЗАЩИТАВАТЕ ДС ОЛИГАРСИТЕ????? И ПРЕДСТАВЯТЕ ТОВА ЗА ЗАЩИТА НА НАРОДА???????? АМИ ТОЧНО ОБРАТНОТО Е. ЗАТОВА НАРОДЪТ НЕ ВИ ПОДДЪРЖА. НИТО СИНДИКАТИТЕ. САМО БСП И ДС КАЛИНКИТЕ.

335

Анонимен

преди 3 години

Тя тоалетната хартия добре е полетяла към Министерски Съвет,ама да си я бяха запазили проституиращите че на тях им е по-нужна.Не разбрахме Гешев в какво се обвинява,освен че иска разследване и съд за престъпници?

334

Анонимен

преди 3 години

Кучетата лаят-Бойко си върви.

333

Секача

преди 3 години

До 403Казах ти, накрая ще ядосате хората ! Полицаите после вас ще пазят, по които сега меткате хартия...