372

АЗ СКОРПИОНА

преди 3 години

До ЗозоСпоко. След 10-на дни ще видим колко са оцелели. Като гледам масово са без маски, хвърлят слюнки. Полицаите и те без маски. Какво са виновни те само не ми е ясно. Тези трябва да бъдат изметени - малко газ, малко водна струя. Много е либерална полицията.

371

Митко, много си прав

преди 3 години

наистина тези хора ще бъдат използвани, но просто няма друг начин, все някой трябва да води парада, иначе настава анархия, съвсем безполезна. Наистина, не може да се смята, че на всички спонтанно им е дошла идея да хвърлят тоалетна хартия, даже и от някъде да я вземат безплатно, ясно е, че някой е осигурил количества, явно паралия или някоя партия като БСП. Нали знаеш, целта оправдава средствата, а целта е да се изрита мутрата, пък после ще видим кой ще се опита да яхне хората. Но ще видим!?

370

Българин

преди 3 години

Не одобрявам много неща от управлението на ГЕРБ! Не харесвам Борисов и наговото АЗ ! През годините на "демокрация" винаги гласувам. Много се дразня на познати и приятели, които не гласуват-но пак на масата така критикуват! На изборите казват-има ли смисъл моя глас! Има! Защото гласувайки, вече имаш право да протестираш! Но да протестираш срещу някой избран от други-не е редно! Също многото български гласове, ще намалят присъствието на ДПС!

369

Митко Банцера

преди 3 години

Всеки протест е малко или много организиран от някого с определена цел. Този протест е толкова много организиран, че чак ме е срам като гледам наивността на някои хора, участващи в него. Същите тия наивници, утре ще им просветне кой ги е манипулирал и ще се осъзнаят, но веще ще е обърната палачинката и грабенето ще е започнало.

368

Анонимен

преди 3 години

НАС ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ НИ- ДАВАЙТЕ ДЕЦАТА НА ПАРТИЯТА МАЙКА РАЗСИПЕТЕ НАРОДА СИ- ПАК, ОТНОВО, ВСЕКИ ПЪТ КОГАТО СЕ ПОЯВИТЕ, СЛЕД ВАС Е ПОТОП!

367

Анонимен

преди 3 години

А ТЪЛПАТА НА ЧЕРЕПА КАКВО КАЗА ЗА ДОКЛАДА НА РЕШЕТНИКОВ...

366

ЮМРУЧЕ ГОРЕ

преди 3 години

ЩЕ ИЗГОНИШ ЛИ ЧЕРЕПИТЕ И ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ КАКТО ОБЕЩА-ОБЯВИХА ТЕ ЧЕ САМО ТИ РАБОТИШ- ДАЛИ ПЪК ТИ НЕ ДОГОВОРИ МИЛИАРДИТЕ ЕВРО 85% КОИТО СА БЕЗВЪЗМЕЗДНИ- АЗ ЛИ НЕ РАЗБИРАМ ИЛИ НА ПРАЯТ НА ЛУДИ!

365

Анонимен

преди 3 години

ЧЕРЕПИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ- СПЛОТЯВАЙТЕ СЕ! А НАРОДА- КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ- ПАК ЛИ ОПАШКИ КАКТО ПРЕЗ ЮЛИ 2014Г, А ПОСЛЕ МИЛИАРДИ НИЕ И ДЕЦАТА НИ....

364

Анонимен

преди 3 години

Лошото е, че онези дебели *** са толкова нагли, че не искат да си тръгват. Въобще няма да си подават оставките, как ще изпуснат да окрадат и новите милиарди от ЕС, като за последно Едно стана ясно от тези протести - гражданите нямат никакъв глас и права и управляващите са там само за лична изгода - корумпирани и нагли. Хубаво си мислете на другите избори, за кой ще пускате глас.

363

Зозо

преди 3 години

Radev song /Rado Shisharkata style/Радев:Корни сбогом,няма вече грипени, джетове,няма НСО, рубли, дронове,няма да ги има...Кой ще ме приспива в родния затвор?... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

362

Зозо

преди 3 години

Тези още ли не ги е тръшнала короната? Колко бяха снощи? 50-60 за повече няма денги :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Глад и лабуть за *** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

361

Анонимен

преди 3 години

На тоалетната хартия трябваше да пише БИКОВ,тъй като той пръв се втурва да забърсва оцапаните и миризливи *** на ГРОБ

360

КОЙ ЩЕ ПЛАЩА МАСРАФА

преди 3 години

ПИТАМЕ БАРБИКЯН...БАРБИКЯН ПАК ЛИ ФАЛИРАТЕ ТОВА ОНОВА ЗА ДА СЕ ВЪРНАТ МИЛИАРДИТЕ НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ...ПАК ЛИ ЩЕ НИ СГОТВИТЕ- ЧЕРВЕНИ МАФИОТИ...

359

ПОМНЕТЕ ПЛАМЕН

преди 3 години

ЧЕРВЕНИТЕ СА СВИКНАЛИ НА ОРГАНИЗИРАНЕ АТЕНТАТИ, ДА ВЗРИВЯВАТ И КРАДАТ- ЗАКЛЮЧВАЙ МАНДРИТЕ ПРИБИРАЙ СИРЕНЕТО...ПОМНЕТЕ ПЛАМЕН ОТ ВАРНА- САМОЗАПАЛИ СЕ А БЯХА МУ ОБЕЩАЛИ ДА ГО ИЗГАСЯТ- ДА ДЕ АМА НАЛИ ИМ ТРЯБВА ЖЕРТВА- ЧЕРВЕНИТЕ СА БИЛЕ ТЕРОРИСТИ И НЕ СЕ СПИРАТ ПРЕД НИЩО!

358

Анонимен

преди 3 години

Не отричам,че са спецове по гепенето.Шиши е велик.Преди разграбването на ктб вкараха всички пари на държавни фирми,след това раздадоха огромни заеми,които такива,като шиши не върнаха.

357

Анонимен

преди 3 години

Утре,ако протестират срещу Радев,ше му мислим.Не се притеснявай за мириса на зелените чорапи,защото има кой да му ги пере.Притеснявам се дали тоя,дето е сам като *** си пере бельото,защото смърди и се усеща надалече.

356

КАК ЩЕ НИ СГОТВИТЕ

преди 3 години

КОЙ ЩЕ ПЛАЩА МАСРАФА ПИТАМ ЗА ВСИЧКИТЕ ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРХИЧНИ БАНДИТСКИ ЦИРКОВЕ- Б А Н Д И Т И КАК ЩЕ НИ СГОТВИТЕ!

355

Анонимен

преди 3 години

Я ДА ПИТАМ КОЙ ЩЕ ПЛАЩА МАСРАФА НА ТИЯ УЛИЧНИ РАЗХОДКИ- ЗАЩОТО ПОМНЯ 2013Г, А ПОСЛЕ ДОЙДЕ 2014Г И КТБ БЕШЕ НАРИТАНА, А МАСРАФА ГО ПЛАЩА ЦЕЛИЯТ НАРОД- 4/5 МИЛИАРДА ПРЕЗ ФОНДА ЗА КОМПЕНСАЦИИ, ТА СЕГА ВИКАМ- КОЙ ГОСПОДА, КАК ЩЕ НИ ГО МЕТНАТ- ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ ТОВА СЕГА Е ПЛАТЕНО ОТ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ, КОЯТО ЗАЩИТАВА ДЕЦАТА СИ ОБРАЛИ НАРОДА СИ ПРЕЗ ФАЛИРАНИТЕ 16 БАНКИ.

354

Алекс2

преди 3 години

Една жена от центъра се оплакваше че живущите там са подложени на тотален тормоз а едно пишлегарче от "протестиращите" ревеше че му нарушават правата ! Това казва и показва всичко !

353

Чебурашка

преди 3 години

Протестърите били хвърляли и каскети! Утре като ги наемат да протестират срещу Радев сигурно ще хвърлят мръсни зелени чорапи или фуражки.