392

Анонимен

преди 3 години

Ако тези протестъри са бъдещите управляващи , жална и майка на България ! То бива смешници , ама чак толкова ...

391

дядомраз

преди 3 години

Новото поколение ще промени всичко. Въпрос на време. Пътят е само нагоре,защото по-надолу от това не може.

390

Анонимен

преди 3 години

До развитие1997Г- ИМАШЕ 16 БАНКИ ФАЛИРАНИ МИН ЗАПЛАТА 5500ЛВ, А 1 ДЛ- 12.ФЕВРУАРИ 1997Г СПРАВКА БНБ-2965ЛВ ИНФЛАЦИЯ НАД 2000% СПРАВКА НСИ КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ. ЧЕРВЕНИТЕ АТЕНТАТОРИ И СЪБОТЬОРИ СА ПОЗОР.

389

развитие

преди 3 години

Протестите 1997 г . нямаше тоалетна хартия и пари за каскети .

388

До протестърите

преди 3 години

Предлагам тази вечер да хвърляте ползвана тоалетна хартия. По принцип може да хвърлите и някое стекче, да се запасим за новата пандемия.

387

Независим протест

преди 3 години

Мая Манолова и депутатите от БСП от кой протест са?

386

Ти да видиш..

преди 3 години

До анонимен 450 Но вас социалистите само пари са ви в главите.Щом не ви изнася значи някой плаща.

385

Съвет

преди 3 години

Отровното трио да бъде арестувано и дадено на съд ,за подбуждане на пуч срещу правителството.Гешев нещо се уплаши.

384

Анонимен

преди 3 години

До ВелимезовЗа този пост изкара макс 5 лв, дерзай нещо по- смислено ***

383

Анонимен

преди 3 години

Ако някой се зарази на протеста от човек в карантина, с добър адвокат ще изкара куп пари от заразоносителя.

382

Атанас Велмазов

преди 3 години

Кой ''протест'' - петима платеняги на Чери Баба и още двама и трима мъртво пияни и дро.гирани лежащи на земята....

381

Анонимен

преди 3 години

Стаден имунитет или естествен подбор.Изберете сами.

380

Националист

преди 3 години

Защо полицията само наблюдава как някакви л.а.й.н.а.р.к.о.в.ц.и ,учили в Хага ( в Хага са се дрогирали само) , си развяват простотиите ,пречат на останалите работещи българи и сеят хаос в в живота ни ??? Нямат ли гумени палки полицаите , нямат ли белезници, нямат ли спец. отряди за борба с безредиците ??? Кой ще въведе ред в тази протестърска ко.чи.на ???

379

Слуват ви се сранни

преди 3 години

неща Не просто ви,бъркат в мозъците чрез генератор с P(пи,пси)- вълни и ком. програма ,всичко знаят какво мислите!От 10 години е вече и у нас!Това е реалност!И Правителството знае!

378

Националист

преди 3 години

Интересно, в САЩ имаше дефицит на тоалетна хартия , а у нас "протестиращи" хвърлят хартия !!! Явно нашите "протестъри" са по-богати от американците ! Освен това нашите "протестиращи" са истински комунисти, с идеи ! Комунистическите внуци бяха изгонени от Запада заради ненужни разходи и сега искат тук да захлебят ! Хе,хе, курац за вазе, комунистически л.ай.н.е.т.а !

377

оффф

преди 3 години

До Митко Банцера А протестите срещу Орешарски бяха от чисти като сълза подбуди. Там едни красиви, па умни протестъри бяха като за изложба.

376

къде

преди 3 години

е полицията питам аз ! Няма ли да ги разкарате вече тея *** и нищоправци. Нали са много умни, учили в чужбина, сега дошли тука на разходка да ми определят живота. ПОЛИЦИЯТА, АЛООООО - така или иначе ви набедиха, че биете ненабития наркоман, учил в Хага /ти да видиш/, ами поотупайте ги малко да има за какво да *** поне. Писна ни на всички от тези.

375

??????

преди 3 години

До АнонименКъде е Бойко престъпника и Гешев подметката.................Ти кажи къде е ПРЕДАТЕЛЯ със зелените чорапи, плазмодия без достойнство, клекнал пред едно джуде и пред един изнасилвач и убиец.

374

Промяна!

преди 3 години

Ще протестирам, докато не попаднем на качествени хора да ни водят ! Ако ще и цяла година само в простести да мине !!! Но няма да е ГЕРБ и няма да е БСП или ДПС ! А който иска, нека си гласува пак за тях, но незабравяйте че пак ще има протести !

373

АЗ СКОРПИОНА

преди 3 години

До АнонименБСП на власт успех и социална политика за благоденствие и просперитет на нацията доказано през годините------------------------------Направо изби рибата. Искрено ме развесели. Човек, *** да се прегледаш. Наистина.