70

Анонимен

преди 3 години

Тая гад,защо не е в затеора?

69

Анонимен

преди 3 години

Мин джо е за лудницата и то незабавно докато не е направил по голяма беля.

68

Смех

преди 3 години

На някои им се иска връщане на комунизма и да си правят каквото си искат (от НК тогава):Който в страната или в чужбина образува или ръководи организация или група, която си поставя за цел да събори, подрови или отслаби народнодемократическата власт в Народната република чрез преврат, бунт, метеж, терористически действия или общоопасни престъпления, се наказва с лишаване от свобода за срок 20 години или със смърт.

67

Анонимен

преди 3 години

А гражданските и конституционни права на хората, които са останали затворени в метрото и стреса който им е причинен? Те не са ли нарушени?

66

ПЕНКО

преди 3 години

по чл. | от НК до 1989г. Минджото Спасов щеше да е обвинен в тероризъм с наказание- смърт !!! ДА ЗАСТРАШИШ С ДЕЙСТВИЯТА СИ ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО НА ХОРА Е ...!?!?!? САМО ТЕЖКИЯТ МУ МЪЖКИ КЛИМАКТЕРИУМ Е СМЕКЧАВАЩО .... !!!!!!

65

Анонимен

преди 3 години

Партия Волт???Егати *** са се навъдили по тези географски ширини!Партия Ампер няма ли?Да направят коалиция Ват.

64

mery

преди 3 години

Не знам какви права са му нарушени на този политически деец и радетел за справедливост, но всички хора блокирани в метрото трябва да заведат дело срещу него за причинения им стрес и неудобство.

63

Анонимен

преди 3 години

Настимир е тотална политическа ....а! Който го познава знае. Ако това са протестърите, по-добре бойко тиквеника

62

Анонимен

преди 3 години

Всеки има право да спре влака ако има някой подозрителен или агитки хвърлят и които може да застрашат живота на другите. Минко е герой а те го арестуват. Просто трябва да се затвори метрото при такива бунтове или въстания или ГЕРП подават оставки за да няма напрежения. Както спряха и градския транспорт, за да не сгазят революционерите. Другото са танкове и армия в метрото което ще смаже въстанието но става при война на българи с българи.

61

Хм

преди 3 години

Абе бийте гербавите и им трошете имуществото нека реват после.

60

Анонимен

преди 3 години

Волт ли си, ток ли си не те знам, но си смешен и гладен Настимирино

59

Анонимен

преди 3 години

Минчо Спасов може да прилича на всичкодруго, ноне на хулиган и терорист.Но има огромен недостатък - въобще не харесва новия главен прокурор и в едно студио каза аргументите си защо ще го даде под съд.

58

БАЙ

преди 3 години

Какво ревете пак ... какви права има човек , който спира мотриси с хора по тунелите...сега се сетил че има права ... а дали се е сещал че има и задължения ? Да се радва че не е попаднал на народната обич...

57

до к.40

преди 3 години

За девиациите не съм сигурен, но ако се оплачеш на Инспектората към ГДНП следва разследване на превишилия правата си инспектор, което хич не е приятно за снемалия показанията. За информация: има немалко адвокати, които са се специализирали в тая област. За столицата съм сигурен, за провинцията не зная. Мисля че адвокатите Хаджигенов и Екимджиев се занимават с жалби до ЕСПЧ, адв.кантора КИН близо до НС също се занимава с такива жалби.

56

Георгиев

преди 3 години

Този чува ли се какво говори !?Това е терористичен акт и всеки провален политик и продажен адвокат който се опитва да го защитава - да мине на преглед в психиатрията.И такива като вас (явно финансирани и от мутри избягали от правосъдието зад граница) се опитвате да ни убедите че вие сте промяната.Не става ! Народа вече не е толкова глупав. (надявам се)

55

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 58Мнооо гаден. Оставел хорицата без работа! Не, че и аз не уволнявам ей така, за кеф, ама все пак ...

54

Анонимен

преди 3 години

Егати урода. Трябваше да стане беля и да се убият хора и тогава да видим какви адвокати ще ви трябва.

53

Анонимен

преди 3 години

Гледайте във фрог - младеж в София снима клип как двама полицаи са спрели на забранено място и обядват в заведение Казва им че ще пише в управлението и ги чака уволнение както са уволнили други двама за подобно нарушение след като пак ги е снимал

52

Анонимен

преди 3 години

До ВнимавайтеТака е баце. Колко пъти сме давали фалшиви показания с аверчетата, само и само да ни пуснат, после ходихме, кварталния дилър да ни набие по един шамар и после съдихме за полицейски тормоз. Аз облажих 25000 лева от Хага, ох на бацяяя! Още на 16 годишен схеми правихме!

51

Анонимен

преди 3 години

До невероятно, но фактБългария е все пак ... всичко е скапано. Всички са загубени.