90

Щерю

преди 3 години

Минчо Спасов пак добре, че не е свалил някой самолет - ами спрял тока в метрото. Откачени партизани...

89

Анонимен

преди 3 години

Тоя терорист кога мадридския измамник правеше заменките не протестираше. Кога крадяха с ДПС и БСП, пак си траеше. Кога царчето се оправи за 800 дни, пак си траеше, Сега като почнаха да ги вкарват по затворите протестира. *** да му лепнат няколко годинки и на тия с него като организирана престъпна група.

88

Анонимен

преди 3 години

Какви права бе, аланкоолу? Защо не го направи в САЩ,че да видиш права! Ами ако със същия довод,беше оставил една торба с експлозиви? А?За екстремизъм или саботаж трябва да отговаряш,Ти.. жалко човече!!! Права му се дощели....

87

Анонимен

преди 3 години

Полицията на мутрите действала по мутренски. Каква изненада.....

86

Анонимен

преди 3 години

Кажи им на велможите че Гешев тръгнал към вас.

85

Анонимен

преди 3 години

А какво да кажем за ШАЙКАТА МЕСТНИ ВЕЛМОЖИ ОТ БАЛЧИК които нарушават гражданските и конституционни права на хората!

84

Анонимен селянин

преди 3 години

Настимире я си върни дипломата и се връщай на село-ако си забравил от къде си да ти пратя билет.

83

Пепи

преди 3 години

Нито за БСП, нито за ГЕРБ съм гласувал някога. Ракия не пия. Жена не съм удрял, но на теб с кеф ще ти сменя физиономията.

82

sofeto

преди 3 години

Терорист и лyд за връзване, приравнявам го със "сините" дето крадът кабели и оставят хората на тъмно!!!

81

АМИ ТЕ

преди 3 години

...УТРЕ И С КАЛАШНИЦИ ЩЕ ИЗЛЯЗАТ, А АДВОКАТИТЕ ИМ ЩЕ ПРЕТЕНДИРАТ, ЧЕ УБИТИТЕ СА НАРУШИЛИ ПРАВАТА ИМ!!!!!

80

Човек

преди 3 години

Що така бе, Минчо????? Какво ти направиха НЕВИННИТЕ ХОРА ОТ МЕТРОТО, ТА ИСКАШЕ ДА ИМ ПРИЧИНИШ НЯКОЙ САКАТЛЪК????? ИЛИ МИНЧО КАТО ***..???..ВТОРИЯТ 9ТИ СЕПТЕМВРИ НЕ ИМ СЕ ПОЛУЧИ И СЕ РАЗБЕСНЯХА.....ТИЯ ХОРА СА НЕИЗЛЕЧИМО БОЛНИ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКО МИСЛЕНЕ.

79

Анонимен

преди 3 години

До Анонименadvokat za zatvora-da zashtitavash prestapnik ne mi zvuci gordo.

78

Анонимен

преди 3 години

А бе оня мухъл спрял метровлак, сега най-важно било какво казвали адвокатите буква по буква. Адвокатите нямат право да спират метровлакове и да безпокоят обществото, пък за каквито ще да се мислят.

77

Приятел

преди 3 години

Минчо Спасов е достоен българин и отличен юрист.Просто мрази тиквения режим и главната Тик.ва в държавата на милиционерите.И Каскета със златния ланец и милиционерското образование се опитва да го сплаши.Такъв е подхода на всички комплексари с власт.

76

Анонимен

преди 3 години

Диктатурата на дон Барба Ганьос и Хунтата му продължава.

75

Анонимен

преди 3 години

Протест се прави с предупреждение всичко спира цялата държава.Това е протест с викане по прозорците не става хората са давали живота си за свободата,сега ГЕРБ е отне тотално с ГЕШЕВ.Фашизъма се завърна партизанско движение трябва има опит.Филмите на всеки километър борбата на народа против неправдата.

74

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Още като му видиш физиономията и подстрижката , усещаш , че има нещо не нормално у този човек!Те беха специално подбрани от ДС/БКП ,за да провалят демокрацията и да скандализират , демократичната общественост в България!ДНЕС---ПРАВЯТ ОПИТИ ДА СТОРЯТ СЪЩОТО!/..като Хр. Иванов например ../

73

Що е товаМинчоСпасов

преди 3 години

До 2001 г. - върл седесар и висш общински кадър на сините. От 2001 г. - монархист, а днес сътрудник в пучовете на БСП. Татяна Дончева и Мая Манолова първи припнаха да му станат адвокатки и да го вадят от ареста.В сравнение с този политически бояджия дори Корнелия бледнее.Надминава го може би само прословутият Диньо Шарланов - професор по история на БКП, който след 1989 г. мимикрира първо като земеделец, после като монархист и написа няколко книги, в които плю БКП така, както никой друг!

72

Анонимен

преди 3 години

Да полага му се адвокат от самото начало, НО той може и да не поиска....може да откаже...нещо ме съмнява, че точно нещо подобно е станало...за да може сега да се пенявите за нарушените ви права!Къде е Мичу и да каже исках адвокат и не ми осигуриха?

71

Анонимен

преди 3 години

в България рудниците са на изчезване,а доста народ би могъл да си заработи гражданските права там