10

аз

преди 3 години

До коментиращите - не забравяйте, че преди всичко, всеки гражданин има конституционни и граждански права, независимо в какво е разследван, обвинен, задържан и чак накрая осъден.Не раздавайте присъди от монитора, да не бъдете вие утре на техните места и да виете като карпатски мечки.

9

Анонимен

преди 3 години

Ако нямаш адвокат, за поне 3000 лева хонорар на месец, ще си останеш където са те хванали и до там...

8

Анонимен

преди 3 години

Тоя на снимката прилича на изгубения брат гей на Красимир Гергов, ахахах

7

Анонимен

преди 3 години

Какви права бе. Той е спрял тока на метрото, а ако беше настанала паника и не дай си боже някой пострадаше? Да видят колко струва това спиране да му ги пишат на сметката да си плаща или обществено полезен труд и това е. Аман от анархисти.

6

Анонимен

преди 3 години

До ШибиРибиДрънкаш глупсоти, но както и да е ...

5

ФАКТ

преди 3 години

Посегателстворо в метрото е тероризъм!!!

4

ШибиРиби

преди 3 години

Терористите в последно време почти не ги арестуват а им изпразват по един пълнител на място. Тоя Минчо ще дава курбан... като излежи присъда

3

Анонимен

преди 3 години

ако му спра тока на този или му пробия резорвоара(възпрепятствам му свободното движение) и куките ме заловят, пак ли ще е своеволие?

2

Омчо

преди 3 години

Тия уж от партия Волт, пък спират волтовете на метрото. Явно това им е предизборната кампания - "всички волтове са при нас!". А бай МинчУ явно е трябвало да заслужи нечие доверие, щом се бута сред волтовете и амперите да ги спира, с ясната мисъл, че това е тероризъм и подсъдно.

1

11

преди 3 години

Тоя нормален ли е? Това е терористичен акт.