560

Анонимен

преди 3 години

Румъния и Гърция по 70 милиарда.нашият 29.язък му да козируването.

559

Анонимен

преди 3 години

До До 591За да вземеш 29 милиарда трябва или да дадеш 40 милиарда или да теглиш заеми, защото бюджета е балансиран и не може да вземеш повече оъколко даваш. Това са законите на ЕС и МВФ.

558

гербер

преди 3 години

До БесепарТака е то - а сега ние ще ги окрадем, както ни е привичката, и ще поразпределим една част по кръгчета, като оставим и за хелектората малце. Чекмеджетата пращят!

557

Бесепар

преди 3 години

Ех, как не сме на власт, сума ти нови гласове щяхме да купим с тия пари !

556

Анонимен

преди 3 години

До oiuj Абе бегай на строежа да бачкаш , а не пиши глупости ! В Чехия клошари ли те управляват ?

555

Ради

преди 3 години

Браво Бойко отново ще гласуваме за ГЕРБ,много партийки ще чакат още четири години.

554

Анонимен

преди 3 години

Не съм чул нито един протестър да каже кой трябва да дойде на власт след оставката на герб ?! Иначе е лесно да си разхождат кучетата по центъра ...

553

Винету Б.Б.

преди 3 години

България ще получи 29 млрд. евро от новия бюджет на ЕС-------------------Немъ страшну, другари и товарищи!!!!И за Матряла шъ оставим некой Лев!-)))))))Вервайте ми, бе!- ), -), -) !

552

oiuj

преди 3 години

Представям си тук в Чехия, да ни управлява някой с кинти в шкафчето... щеше да е в оставка още на другия ден. Чехите взимат 35 милиарда евро и още 15 евро безлихвен заем

551

До 591

преди 3 години

Как бе, бетонирана пресметна че 600 млн за седем години равно на 4 милиарда и 200 млн е повече от 29 милиарда. Със сАвецки калкОлатОр предполагам.

550

Кратунотрошач

преди 3 години

Нито стинка не заслужава крадливия и мързелив кратунистан, докато издига такива престъпници на власт! Сега шайката ще се обогати още повече, ще си купува избори, ще си купи вече абсолютно на 100% медиите, онова посмешище от гешефтатурата ще гони некви роми по селата и игото на простащината ще продължи да властва още десетилетия.

549

ЛЪЖИ !!!

преди 3 години

ето така Цороската пропаганда ви кара да си мислите че ЕС ви дава, когато всъщност ви дере кожите !тези 29 милиарда ще бъдат дадени на България в продължение на 7 години !!!за сравнение само годишната вноска на България в ЕС е около 600 милиона отделно са глобите които ЕК ни налагапростичко казано *** унищожи Българис с карантината и сега ще получим ддуки (като винаги) от ЕС

548

Анонимен

преди 3 години

Инфлацията на еврото ще е доста висока щом такива суми се надуват.

547

Анонимен

преди 3 години

Това е чак до 2027 . и то по 2 милиарда на година а останалото са заеми които трябва да връща и накрая България ще внесе и плати общо 40 милиарда за заплати и фирми на ЕС и ГЕРП с ОП, но за обикновените хора много малко вероятно 0,8 % едва от цялата сума.

546

Лора

преди 3 години

Уважаеми Б.Б.,това е изключително голям успех,поколения след мен,защото аз няма да съм жив,а и не смятам да плащам нищо на хунтата,следващите години живот,много от оставащите и не плащащи българи ще са тотално забравени и за..ебани от всякъде и за всичко!Е,на всичко,рано или късно идва края!На глупаците и лъжците...безкрая!

545

Анонимен

преди 3 години

Хунтата не трябва да разпределя тези пари.Това ще бъде пагубно за страната.Да ги изметем навреме,иначе няма да останат българи в тая страна.

544

баце

преди 3 години

До АнгелСъгласен съм, ама има такива дето трябва да се харчат целенасочено - безвъзмездни и такива дето трябва да се връщат. Естествено е мисирките да представят еването за победа, то за това им плащат. Аз няма да връщам заеми заради пари усвоени от калинки и мутри - да се махат и нови избори.

543

До 580

преди 3 години

Ще ги открадне ако му позволим.

542

Waffen SS

преди 3 години

Както се и очакваше,получихме най-мизерничко от всички ,по стар народен обичай.Испания получава 140 милиарда,от тях 72,2 безвъзмездно.Франция -40 милиарда,безвъзмездно.Румъния 79,9 милиарда,Гърция-70милиарда,България 29М от тях-7,9 безвъзмезно ,а останалите близо 23 трябва да се връщат.Хайде сега вижте колко са успешни преговорите

541

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 580Не можа, орезаха го. Той за това гледа мръсно и говори несвързано. Абе препикаха го.