580

Христо Христов

преди 3 години

Бойко да каже за 57 милиона евро за закриването на Козлодуй....

579

Анонимен

преди 3 години

Друг път Гешев по 10000000 се появяваше ,че и една какичка също ,за да обясняват как борят престъпността А сега защо се е покрил Да не би защото Специализираният съд му казва директно на Гешев -" е хубаво де , как може да скалъпиш толкова некадърно едно дело . Няма за какво да се хванем . Айде ще му оставим една гаранция на Бобеков от 10 000 лв по делото за търговия с влияние , че съвсем ще станеш за смях "

578

Анонимен

преди 3 години

АКО БЯХА КОМУНИСТИТЕ И 1 ЕВРО НЯМАШЕ ДА ПОЛУЧАТ!!!!!!!!

577

Анонимен

преди 3 години

Грешка бюджета е 1,8 трлн.

576

Анонимен

преди 3 години

До !тези пари не ги получаваме благодарение на Бибитко.получаваме ги защото сме членове на ЕС,нещо за което господин Борисов НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВА заслуга. Няма държава ч;енка която да не е получила пари дали ни 29 млн. от 1,8 млрд.колкото е бюджета на ЕС за следващите 7 години. Тоест,дали са ни жълти стотинки и то под условие а... се хвали с това. Както се хва;еше че сме председателствали ЕС,нещо което сме задължени да направим от момента в който са ни приели. Та така..

575

Fool

преди 3 години

Не знам защо се бие тиквеника в гърдите като *** (поне това му приляга). 29 милярда на фона на Гърция която взема 72 милярда, Румъния с 89 милярда, ама това в наще медии не го пише. А математиката е толкова проста наука, само където е убягнала на премиера ни и половината министри...

574

Анонимен

преди 3 години

До Зозо 612 7.7 милиарда е безвъзмездната помощ Ама има някаква вноска , която трябва да внесем , за да участваме в азпределянето на паричките Преди като разправяха , че ще получим 15 млрд , вноската беше 3.3 млрд евро Сега не знам колко е вноската

573

Гацо Бацо

преди 3 години

Малко били парите според комунистите ?!?.....Нали сега ще идвате на власт ,и като спрат парите пак (заради батко и братко и сестрата -кака)по-малко ще ни е яд:):):)

572

Анонимен

преди 3 години

До ! 610 МОже би се шегуваш , или може би не си разбрал " голяма част от тези средства могат да бъдат инвестирани единствено въз основа на Национален план за възстановяване и реформи"Няма план = няма пари А и батковците ще трябва да го одобрятА някой батко е против , а няма пари

571

Анонимен

преди 3 години

Все вземаме и все дава ЕС ...??? Не усетих промяна във стандарта на живота си към по - добро преди и след ЕС ..... Не усетих, а Ти усети ? Навярно или тези пари са на думи или отиват във сметките на някой ...но не достигат до нещо общо, видимо и значимо ....!

570

Зозо

преди 3 години

Хахахааааааа, ЕС ни дава чиста помощ 9 милиарда евро без връщане. Руската тръба за целия период на работа 9 милиарда ЛЕВА. Е де е Киро на кирия от руската тръба???

569

Анонимен

преди 3 години

До !Другите хора са на 0 бе, какви 2 бона искаш.

568

!

преди 3 години

Благодарение на г-н Борисов ще получим тези пари затова е редно г-н Борисов да ги разпределя а не някакви комунисти и фашисти. Надявам се че част от тях ще отидът за заплати на хората в публичната администрация че с тия 2К където взимам в министерството не се живее. От предишните заеми ни се дигнаха заплатите надявам се и този път отново.

567

Анонимен

преди 3 години

"Докато по обвинението, че Бобоков е склонявал Узунов да наруши служебните си задължения и да извърши престъпление (чл. 282 от НК) съдът е категоричен:...съдът не намери необходимия по обем доказателствен материал,от който да изведе извод за това Бобоков умишлено да е склонил Узунов да извърши престъплението по чл.282Съдът не може да изведе извод дори за намек за такова действие"----Гешев , не си ли бухалка на Борисов , ква стана тя . Къде се скри

566

Анонимен

преди 3 години

Хехе, тълпа *** ще ми сваля държавата божее, абе таковайте се и живеейте, че като удари короната след 2 месеца ще си спомняте за рая.

565

Зозо

преди 3 години

Тези комунисти дето спряхя тока в метрото трябва да ги съдят като турците взривили вагона за майки с деца. Чист атентат, като църквата Св. Неделя.Те това са комунистите!!!

564

и още

преди 3 години

"И освен това не са настъпили вредни последици от споделянето й, каквито трябва да са налице за обвинението по чл. 282 от НК."----Гешев признай си , кой ти поръча този арест и такова безумно обвинение То има ли въобще престъпление ?

563

вай -вай

преди 3 години

Гешев ква стана тя бе ?"Специализираният наказателен съд намали паричната гаранция на обвиняемия собственик на холдинга "Монбат" Пламен Бобоков от 1 млн. лв. на 10 хил. лв.Освен намаляването на размера на гаранцията съдът посочва, че информацията, разменена между Бобоков и секретаря на президента по правни въпроси и антикорупция Пламен Узунов, на която се крепи обвинението, не е секретна, а от публични източници."

562

Анонимен

преди 3 години

прясно напечатани

561

Протестър

преди 3 години

Радев къде се скри бе ?? Ела тази вечер на площада- пак вдигни юмрука,кажи нещо- какво да правим оттук нататък, ела да дръпнеш една реч? Тия главанаци от " отровното трио" за нищо не стават,капка авторитет нямат,но твойта дума Раде се чува!!