20

Анонимен

преди 3 години

Не си ти причината за тия пари. Но ще ги откраднеш, както предишните

19

Анонимен

преди 3 години

ЕС само снася пари, а тук м изерията си е същата като отпреди 20 години. Абсолютен театър! И как може да даваш пари на най-корумпираната държава в ЕС? Пълна бутафория за наивници.

18

Анонимен

преди 3 години

Българина е *** гведо.Гледам ги по улиците драйфа ми се от толкова *** хора.С физиономии не приличащи на нищо.Отврат!

17

Анонимен

преди 3 години

Браво !!!Всичко това се е случило поради добрата работа на правителството и уважението на европейските политици лично към Бойко.Факт е, че най-успешните години за България са последните десет.Трябва да си пристрастен или да не си живял в България, за да не си го видял.

16

Анонимен

преди 3 години

Моля сега платените *** барабар с вожда си Бабикян да се заврат на кучето под опашката-и без това са пренебрежимо малко,та ще се съберат тамън.

15

пияница мистик

преди 3 години

До ФактА, какви ги говориш бе. В един сайт четох, истински сайт, а не сорocоиден, че сега си бил поръчал за спалнята цял триклрилен гардероб, там да ги реди пачките. От ЕС ще му ги дадат парите в куфари от ония, дето рок бандите си пренасят тонколоните и всичко ще е в кюлчета злато, пачки евраци по 500, може и диаманти да му дадат, знае ли се и всичко отива в гардероба...Щял и АК-47 да си купи и да спи с него :)))

14

мда

преди 3 години

Ако говореше английски, вероятно парите щяха да са 2 пъти повече...

13

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Разбрах,че сестра му...одъртяла вече.Другото за хвалбите и...парите не го четох,защото и без туй ще бъдат...окрадени ако следващите години е на власт ТОЙ,или марионетката,която може да...истапоса.

12

Анонимен

преди 3 години

Сега искаме Герб веднага абсолютно прозрачно да каже и да напише къде отива тези пари, в кои сектори, за помощи ли ще са, за медицински материали ли, за заплати ли, евро по евро, пълен отчет искаме да видим! Дали ще могат с толкова експерти да направят нещо толкова просто?!

11

Аз

преди 3 години

Не за България, а за крадците за съжаление ще получат парите. За нас е само този евтин театър по телевизора. Оставка *** долни. Не разбрате ли, не щем ви ни меда, ни жилото.

10

Гражданин

преди 3 години

До Berba Нямате оправяне вие, с "евраците и чекмеджетата"! Това ви е капацитета. Това е акт на нормално и партньорско отношение като към страна в ЕС. Премиерът си е свършил работата. Вашата "работа" е да пръскате слюнки. Когато успеете в личен план, ще видите, че не става така: трябва акъл и усилия, и тогава ще дадете нещо полезно и за страната си.

9

Анонимен

преди 3 години

Айде сега обратно в България на други тежки преговори, кой колко ще кашира от тия 29 милиарда.

8

пияница мистик

преди 3 години

Ахаааа, ясно! Започна да се избистря картинката. Ето защо Черепа и неговата марионетка Фигуранта, както и седесарката от БСП Нинова толкова отчаяно драпат възможно най-бързо да отстранят Бойко и ГЕРБ от властта. С толкова пари Кyрнелkата ще купи половин ХАлкидики и останалите печеливши предприятия у нас, а Черепа ще се върне на бял кон и ще пусне талончета за тръкане на целия Балкански полуостров :))) Фигуранта ще бъде погален по олисялата главица и ще го направят министър-председател Буратино

7

Нещо си

преди 3 години

Все пак определено положителна новина.

6

Анонимен

преди 3 години

Супер. Взеха пачките. Сега вече могат да свалят бройката на заразените до нула. Че и туристи да започнат да идват поне през Август. Ангелчето да спаси сезона

5

Анонимен

преди 3 години

Защото знае, че тия парички трябва да дойдат, затова не подава оставка. Иначе някой друг ще се възползва от тях.

4

пецата

преди 3 години

Целия ес се управлява от ултра популисти, сега това искат да чуят хората и те веднага едни трилиони ,милиарди ще раздават а не казват на какви условия При всички положения ние имаме мафия която управлява държавата, те трябва да си ходят час по скоро

3

Анонимен

преди 3 години

България нищо няма получи. Отново хунтата ще ги пребере преди да са стигнали до хората.

2

Berba

преди 3 години

Малий, туй е много злато и евраци на рояци. Не знам какви шкафове ще трябват, туй е бая.

1

!

преди 3 години

Ей най- накрая да прочета новина не свързана с ония 100 на площада където търкат паветатаИма светлина в България!