83

Есаул

преди 3 години

За други не знам, но вие гербаджиите уверено крачите към бесилото!

82

Интересно

преди 3 години

Да беше цитирала и думите на тиквата за нея...

81

Анонимен

преди 3 години

До Пян ГъКоментираме ве човек, нали сте демократични :)) Между другото, нали беше "фалшификация" записа, как така Баце го е казал, видя каква целувка й дръпна на *** :))

80

Анонимен

преди 3 години

Тази пионка, която я назначиха ей така, понеже предишния го уволниха, започна да се взема много насериозно. Мутрата беше прав за нея в записите си.

79

Кирил

преди 3 години

Добър ден! Много ми е интересно разбира ли г-жа Караянчева въобще какво са ѝ дали да прочете. Много силни думи за някой, който Тиквата е целунал като Зелка. Хубав ден на всички.

78

Пян Гъ

преди 3 години

Абе нали се въмущавахте от записа, в който ББ я нарича Т.К.П.? Защо сега ползвате този израз? Защото вие сте манипулирали записа и той си е ваш и ви е скъп? То какво представлявате е ясно, но и културата ли ви толкова ниска като на премиера, когото хулите? Присмял се хърбел на...

77

Анонимен

преди 3 години

Ммммда. Верно е ***.Че са я оставили и да говори....

76

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Въпросче . ЗАЩО БОРИСОВ НЕ Е ПРИСЪСТВАЛ НА НИТО ЧЕСТВАНТО НА НИТО ЕДИН НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК ИЛИ ЧЕСТВАНЕТО НА РОЖДЕНИЕТО НА НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ?

75

Анонимен

преди 3 години

А тебе , който те провъзгласи , той те потопи в тинята. Как имаш очи да се покажеш , а ти и говориш. ПОТРЕС !

74

Анонимен

преди 3 години

Интелектуалците,умните хора в държавата,трябва да се съюзят и да забранят прости хора да се появяват на публични места.Тази донесе голям зарар за България,сядайки на най високия стол,на парламентарната ни Република.Тази фитка, днес ако не плюе по Корнелия,то тя е "оплюла" вече президента Р.Радев. Следва после Нинова и т.н. Елементарен кадър на Борисов,който си мисли,до мен ли опря клетата България,аз да я представлявам пред света?

73

Анонимен

преди 3 години

Тиквин и антураж,където е нейна особа,се явяват спасители,но не крачат към бесилито.Нещо не им стиска.Ако можелаври,но не на въжето.Както е казал Ботев:Не свойта душа дава,а душата на народа.

72

ъ

преди 3 години

Тази кърджалийска принцеса е много комична. Дърпа рейтинга на Народното събрание на долу с двете си ръце едновременно.

71

Анонимен

преди 3 години

Какъв Апостол бе, днешните политици сте просто едни малки душици мислещи единствено за собственото си благополучие....

70

Ха-ха

преди 3 години

Един риторичен въпрос:Да кажем Левски излиза от гроба, среща се и разговаря с Б.Борисов,Ц.Караянчева и Р.Радев.Какво би си помислил след само 15-20 минути???(на базата на познатото ни изразяване на тия тримата)

69

Анонимен

преди 3 години

Цвета К., без епитетите на ББ за нея: "Президентът не живее в реалността.... Отношението на Цветанов е обидно". Президентът в отговор на отношението на ИГ към президентството инициира протесите срещу изп.власт и гл.прокурор и слезе при протестиращите млади хора, които искат да живеят свободно и да има нормална, а не авторитарна власт. Цветанов беше изгонен безцеремонно от ГЕРБ и за новия си проект ще взема хора от тази партия.Той я създаде, ББ дойде наготово.Нали беше така?

68

Дедо Пенс

преди 3 години

Носете си новите *** ,момчета !

67

Христо Христов

преди 3 години

Тази ако можеше да вдене какви глупости говори, щеше да се самообеси.

66

Анонимен

преди 3 години

Ще кажеш че народа пак е виновен, Левски ще се обърне 3 пъти в гроба си :(Не й ли стана ясно, че никой не е бръсне за сли ва, може би ще научи най сетне коя е столицата на Китай :)

65

Анонимен

преди 3 години

Очевидно Тиквата е бил прав за тая.. Само абсолютен типигьоз може да се хули и да се прави, че нищо не е станало, след като цяла България чу как я унижават

64

Анонимен

преди 3 години

Бойко им е казал на всичките да се правят на луди, нарочно го правят. Дразнят хората, но изглеждат безобидни и разсеяно-глупави. Като утихнат протестите, ще се върнат към стария нагъл стил.