143

Ямболски цървул

преди 3 години

Много коментари сте изтрили .Свободна медия ще станете,когато аз повярвам в библейският Бог! С една дума-НИКОГА!

142

зоната на здрача

преди 3 години

А бе Гешеф-та,нещо се загуби,взе да ни липсва,да не е потънал в

141

Фактолог

преди 3 години

Цвета ,той Бойко си го каза по телефона каква си ,ама няма да повтарям,то и без това всички тука във форума знаят.

140

Анонимен

преди 3 години

Да се сеща продажника-фигурант :)

139

саки

преди 3 години

Караянчева,както е казал народа,умно куче и на голям помен не лае!Ти като проста и селска слива и на святото,безсмъртно бесило на Апостола джафкаш и лаеш,като кърджалийско кречетало,като срама нямаш,достойнство,нямаш,то какво ли имаш?Спри се,замълчи и колкото и да ти е мъчно,ОБРАТНИЯТ ПЪТ ЗА КЪРДЖАЛИ В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ ЗДРАВО И ДЪЛБОКО ПОЕМИ! ПРОСТА,СЕЛСКА ПУТК@!

138

Бате Пешо

преди 3 години

Въпрос към всички герберски *** ,които се пенят тук от злоба.При кое правителство България е на последно място по доходи в евросъюза,при кое правителство имаме най-висок външен дълг,при кое правителство България падна под 7 мил.при кое правителство България е на 110 място по свобода на словото.При кое правителство сме на първо място по смъртност в света,При кое правителство се откраднаха най много пари от еврофондовете,При кое правителство се изнася златто на България ?Нека отговорят

137

Анонимен

преди 3 години

до izhНещо си се опитал да кажеш , но вай не ти е стигнал въздуха !?Да беше се изкашлял - по-смислено нещо щеше да излезе из устата ти !

136

Анонимен

преди 3 години

И Левски ли искате да ни вземете?

135

генчо

преди 3 години

ПРОСТИ ИМ ДЯКОНЕ,ТЕ НЕ САМО ТОЛКОВА ЗНАЯТ И МОГАТ,ТОЛКОВА КОЛКОТО СА ЧЕЛИ,УЧИЛИ.НАПРАВИЛИ И ГРАДИЛИ! ВИЖ ЗА КРАЖБИТЕ ОТДАВНА ШКАФЧЕТА И ТРИКРИЛНИ ГАРДЕРОБИ С ЕВРО НАПЪЛНИЛИ!ПРОСТИ ИМ,ДЯКОНЕ,ПРОСТИ ИМ, НО НАРОДА НЯМА ДА ИМ ПРОСТИ! ОТВРАТИТЕЛНА ПАСМАНТЕРИЯ С ТРОЕН *** ШЕВ И СЕЛСКА БРОДЕРИЯ!СЕЛСКА,ПРОСТА И *** ПУНТАРА,БЕЗ ИЗГЛЕД И С НЕМАРА!

134

Лора

преди 3 години

Господи,господи Апостоле,да ме простиш,ама тази Караянчева,за сетен път се убеждавам,както говори Вожда на хунтата,е изключително проста,селска кърджалийска слива,та даже и миризлива!Мир на бесилото ти,Апостоле!

133

Анонимен

преди 3 години

Революция и Народен съд!!!

132

Анонимен

преди 3 години

Ще отговоря на заглавието - тя разказва за ГЕРБ и мисията им.А тя е много проста - да крадат всичко до шушка.И това страшно би се харесало на Левски!Така го тачат!Нолко е лицемерно и подло да използваш Левски да си замажеш гадори.ята.Вие вярвате ли, че жена с подобни качества би харесвала и уважавала Левски.Дайте да им видим тефтерчетата с отчетите.Имаше едно , дето пишеше кого да ударят, ама си го самооткраднаха.Ако бях на карловци, нямаше да участвамв това позорище.

131

Анонимен

преди 3 години

Как стигнахме до тук.За 30год такаква деградация,не мога да си го обясня?Като съборихме бай Тошо ни обясняваха как за 20г.ще настигнем Европа.Мислих си -Какви 20г ?За 5г.сме се оправили!...А пък то...?Ужас!Бодигарда муминистър -председател!?

130

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоТая крилата фраза на пекинската пУтица трябва да бъде издълбана на една много дебела дъска и после бой с нея до поси*ане на всички еднокнижни ***, дето управляват. Откъде ги е намерил баце всичките тия ретарди, дето заглавието дори не могат да си кажат? То умишлено да търсиш такива умствено недоразвити, трудно ще ги намериш.

129

Анонимен

преди 3 години

Първите две места по простотия са окупирани от Плевнелиев и Ръбъла(то не се учи-такъв се раждаш)За третото се води оспорвана битка, Цвета е с реални шансове.И Бистришкият тигър е техния сен-сей!

128

ДО izh

преди 3 години

Любимият ти Р. Плевнелиев, дни преди да напусне Президентството, бе в Шумен и участва честване на юбилейната годишнина на НЧ "Добри Войников 1856". Написаха му речта и, тъй като не може да помни, почна да чете. Някъде по средата за момент вдигна погледа си от листа и....край! последните прочетени думи бяха "Емануил Васкидович" Предъвква ги, предъвква докато измисли две - три думи,за да завърши по някакъв начин словото си. присъстващите едва сдържаха смеха си.

127

izh

преди 3 години

Айде бе, На хора дето им пишат речите, а те цяла нощ не спали за да ги поразучат, а накрая сричат като първолаци да ги величаете като мераклии за спасители. Ама за комунист-овенен овчите мозъци го броят за голяма работа. Абе голяма , голяма ама фекалия

126

TOLKOVA

преди 3 години

е проста, т.е. неука, че дори не може да преписва и цитира правилно чуждите мисли /даже не ги разбира/. За архаичните думи да не говорим - такава неграмотност, че да те хване срам. И тази проста """"" е начело на Народното събрание!!!

125

политгонорея

преди 3 години

представяте ли си как Буда си е мил органа след като го е умъквал в нейния органоще го сърби, пари и капе

124

към

преди 3 години

бесилото-начело с *** !