123

komitataей

преди 3 години

>всичко е ОК добре че АПОСТОЛА не може да стане да види кво става и колко много предатели има -а инъче съм отчаян -нашите политици продължават да четат написани речи ,така правеше и плевналиев

122

Отвратен

преди 3 години

Тази жена е срам и позор за България! Началникът й ясно даде да се разбере колко струва, наричайки я *** кърджалийска ... Трябва да ненавиждаш НС, за да поставиш за председател това недоразумение, което е НЕГРАМОТНО и ПРИМИТИВНО, а всеки път, когато си отвори устата предизвиква тъжни усмивки и срам! Само след няколко седмици ще й бъде много трудно, защото ще трябва да се върне в НИЩОТО, от където я извади Аапартаментчика. Нека никога повече не допускаме неграмотни хора да ни управляват!

121

ПроСоТо

преди 3 години

ако това:-"Апостола,е осъзнал, че времето е във времето и то нас обръща и не само затваряне, а приобщаване, че българско не трябва да има цар, а всекиму своето, че всички трябва да живеят с едни чисти и свети закони"НЕ Е НЯКАКВА РЕДАКТОРСКА ГРЕШКА,а тая кърджалийска...НАИСТИНА го е изговорила,то....то чорбаджията й е имал пълното право да я нарече...така,както я нарече!!!!!РЕЗИЛ!!!...ТОТАЛЕН!!!!!!

120

Това е гавра

преди 3 години

С паметта на един от великите българи. Гавра е и с нас. Пак да гласувате за ГЕРБ или още по-добре не гласувайте с извинението " всички са еднакви"

119

Анонимен

преди 3 години

Мъжки глас позвънил в радио Ереван и попитал:- Какво да направим, за да заприлича Баце поне малко на Левски?- Обесете го,- отговорило радиото.

118

Анонимен

преди 3 години

Вместо да си налегнат парцалите и да си затворят устите, когато народа е въстанал против тях, елементарните гербаджийски умове продължават всеки ден да ръсат нови простотии и да дробят нови гафове. Нека видим само през последните 5 дни протести каква срама берат менталните инвалиди във властта:- баце иска оставки сутринта, следобяд вече е получил няколко чимбера от една дебела ръчичка и си променя решението- к. п-ка с поредни умотворения- бай *** в Брюксел- Братиньо- видео от спалнята

117

Анонимен

преди 3 години

Герб са най-тежките еничари, които България е имала.

116

Анонимен

преди 3 години

Гения на великата кърджалийска "умница" може да бъде засенчен само от този на Барни Ръбъл

115

До 120

преди 3 години

Хитлеровия социализъм е много различен от болшевишкия. В единия случай имаш възпитаване в родолюбие и стремеж към съхранение на културната и национална идентичност, а в другия случай имаш интернационализъм и една шепа юдеи, които се разпореждат с богатствата на хората. При капитализма е същото - глобализъм му казват и пак една юдейска шайка, която движи банки, медии, корпорации, т.н.

114

Анонимен

преди 3 години

Само старите спасители имат право да крачат към бесилото,така ли?Шехерезада ли им пише тези речи?

113

Анонимен

преди 3 години

Какво бесило цитира тази?Нали честваме рождението на Апостола?Ей,верно си проста!

112

гост

преди 3 години

Що за цитати. Себе си и Герб ли визира тази.

111

Анонимен

преди 3 години

И какво му е на Хитлер? Човекът вдига Германия на крака за по-малко от шест години. Аз ще се радвам в България да се появи такъв държавник.

110

V

преди 3 години

,,Към Бесилото на Апостола крачат самопровъзгласили се нови спасители,, - ми те герб се правят на спасители ,а бесилото избраха много българи по време на тяхното гербао управление .Нали тиквата зака как щял да ни спасява от вируса ? Ми те се правят на спасители ,а народа изчезва .

109

DefenderOfTheFaith

преди 3 години

И да ме триете, все тая - имам запис от видеорегистратора на колата ми, как мутрокортежа на тая разкаяла се и смирена умница връхлетя върху колите на магистралата при детелината на с. Труд. ДЕМАГОЗИ С ЛАМПИ!

108

Анонимен

преди 3 години

Карлово спи...!!!!!!

107

Нане

преди 3 години

Пеки, пай се е изказвала неподготвена...

106

Анонимен

преди 3 години

И Адолф Хитлер беше избран легитимно!У ред ли си- четете ли какви глупости пишете?Нито имаме сходно полужение и предпоставки. Нито България е толкова силна и значима, за да се прави аналогия!Губя си времето да споря с нискочели!

105

Sichtpunkt

преди 3 години

.А Левски от паметника ги гледаше с широко затворени очи."Широко затворени очи.. "- това изби рибата!

104

До Sichtpunkt

преди 3 години

И Адолф Хитлер беше избран легитимно!