310

Есаул

преди 3 години

Мишки-ииии! Президента ви подаде команда! Командите и заповедите не се обсъждат от разни гълъбчета, а се изпълняват точно, качествено, в зададения срок и се докладва за изпълнението им! Може да подадете жалба, на която в определения срок ще ви бъде отговорено, че не само президента е прав, но ще ви напомнят, че е добре да изпълнявате командите на президента на бегом! Бегом - марш!

309

независимия протест

преди 3 години

си е на място и дрънка

308

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСтига писа глупости,чорбарите бяха най-привелигеровани,без да полагат някакъв особен труд,даваха им всичко - апартаменти,безплатна храна,безплатно облекло и специални купони да си купуват от магазините без пари,големи заплати пенсии и сума неща и безгрижие за сметка на труда и потта на народа!Тър.теи!

307

Анонимен

преди 3 години

За да стане генерал,като летец,минаваи през жестока етична -мирална комисия,без да се брои здравната.За летците, трепереше цялата държава.

306

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите са заблудени и се плъзгат по пързалката, но все още не разбират това

305

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите са АНТИБЪЛГАРСКА МАФИЯ И ОЛИГАРХИЯ,искаща да се отърве от съдебна отговорност и затова правителството и Гешев им пречат,те искат беззаконие!Именно тази мр.ъсна пяна,унищожи България и смазаха и убиха населението,а сега протестират и за какво?За себе си,за лична изгода и СРЕЩУ държавата и населението ни!

304

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите са АНТИБЪЛГРСКА МАФИЯ И ОЛИГАРХИЯ,искаща да се отърве от съдебна отговорност и затова правителството и Гешев им пречат!Именно тази *** пяна,унищожи България и смазаха и убиха населението,а сега протестират и за какво?За себе си,за лична изгода и СРЕЩУ държавата ни!

303

до 314

преди 3 години

Точно си го описал г-н главния прокурор, тоест - главен тaпaнap! Две години след като Румен Радев е завършил в ВВВУ, комунистическата казарма вече бе приключила!

302

Анонимен

преди 3 години

Мисля, че е съвсем нормално на хора които са служили повече от 15г в армията да се отнемат избирателните права поради невменяемост предизвикана от тежката служба за родината

301

Бау

преди 3 години

Много претенциозни станахте спрямо един ,,фигурант", г-н Гълабян! Добре се прехранвате като експерти по простология и всички вкупом желаете всичко да си остане същото! Много диалогични сте, когато нещо се завърти около задните ви части! Иначе, Чекмеджака ходи като газар с едната ръка в джоба когато не е в джипката и не диалог, ами никого не ще да забележи - съществува само Той и Вселената! Дори пуйки като теб не забелязва! Вие сте малко под пъпа му! А неговият взор е напред към зап. балкани!

300

Анонимен

преди 3 години

Млади сънародници, които не сте служили в комунистическа казарма и нямате понятие каква простотия е там. Др. Радев за да стане генерал е изял три кофи с ла.....а и на всеки по старши е бърсал гъ...а. Сега е пълен със злоба и отмъстителност към културните хора с нормално образование. Позор.

299

Анонимен

преди 3 години

На крив протест, политолозите са виновни

298

Анонимен

преди 3 години

Много МАТРОСОВЦИ на амбразурите,но и пробойните са много.

297

Анонимен

преди 3 години

Смешен, платен "политолог"! Стига се излага

296

Анонимен

преди 3 години

Колкото повече пишете срещу инакомислещите, толкова по-глупави изглеждате

295

Кой

преди 3 години

Умният човек се вслушва в гласа на народа. Гълъбов не е от тях, той просто е изпълнява поръчения.

294

Хайде стига

преди 3 години

Гълъбов, България и парламента се ръководи от Борисов. Радев им каза СТИГА и народа го подкрепи.

293

Анонимен

преди 3 години

Г-н Гълъбов е умен човек. Знам че у нас мразят хората на мисълта. Обаче прочетете неговите слова след няколко месеца и се опитайте да попиите поне малко от мъдроста му

292

Анонимен

преди 3 години

Много е опасно, когато президента ти е под чехъл! Каква сила ще притежава той да устои на чужди сили, щом не може да се справи с едно Деси?

291

Анонимен

преди 3 години

Искат, искат, искат, ...и ще си останат с искането