330

Анонимен

преди 3 години

Не знам защо в dnes.bg упорито слага-налагат брътвежите на това герберастко ***,като едва ли не централна новина от особена важност...и на вас ли е дал пари лудия премиер ,за да компрометирате протеста...а сега ако ме изтриете,минаваме направо от 111 на 112 място по свобода на словото...

329

Stoedin

преди 3 години

До Ели - много точно, все някой друг ни е виновен. Браво, добър коментар!

328

Анонимен

преди 3 години

Айде къш.И тебе те знаем.

327

до 338

преди 3 години

Божков трябва да е служебен премиер и Греб власт повече няма да видят! Нещо повече - ще се разбягат, още щом чуят, че идва! Тези като Гърневски, които няма да се сетят да избягат - в лагера за хора с ограничени мисловни функции! Ако Радев назначи за служебен премиер някой като Удобната Герджичка, може да стигнете и до Бойко 200!

326

Анонимен

преди 3 години

И какво ще стане, ако до изборите имаш служебен кабинет? Толкова ли няма в тази даржава един автомобилен съзтезател инструктор по джипки, да обиколи строежите и да раздаде пари! Но, много е важно точно преди изборите Той да раздаде парите, нали! И да не вземе да се разрови някой служебен министър в корупционните схеми на тикватурата!

325

местен свинар

преди 3 години

Тоя тип проституция на подобни гълъбинки, е по отвратителна от стандартната проституция! Всъщност, онази проституция не е толкова отвратителна, понеже на никого друг не вреди! А тези съвсем съзнателно са застанали на амбразурата на една компрометирана власт, олицетворяваща бездуховност, престъпност, лицемерие, наглост, демагогия, агресивна посредственост и простотия! Власт на каскетчици!

324

Ели

преди 3 години

До Христо ХристовИ? Не можете да изчакате няколко месеца до изборите и се изживявате като носителите на прогреса? Хората в България още живеят с илюзията, че някой им е виновен затова, че са неудачници. Страната ни не е по-корумпирана от повечето страни в Европа, нито има истинска мафия.

323

Анонимен

преди 3 години

Абе за палати и кражби на олигарсите има пари,за сълзотворен газ на полицаите нямате пари и оставяте да ги пребиват като кучета,има ли държава тука изобщоооо?

322

Анонимен

преди 3 години

Вижте ценоразписа на Божков за участие в метежа и проливане на кръвта на невинни българи и полицаи:https://***/bg/a/view/cvetomir-najdenov-s-razkritie-vijte-cenorazpisa-na-bojkov-za-uchastie-v-meteja-213833

321

Анонимен

преди 3 години

Има да взема олигархоресурс, усвоява човечецът. Браво браво, нагаждач.

320

Анонимен

преди 3 години

До БауГлупости,нали ви показаха сметищата с тонове токсичен смет,трябваше да го оставят да си внася сметта ли?

319

ГОВОРИТ БАНКЯРОСЕНЕЦ

преди 3 години

КОСТОВ ПАДНА ЗАЩОТО СЕ ОТКЪСНА ОТ ХОРАТА И РАЗЧИТАШЕ НА ТАКИВА КАТО АНТОНИЙ, АМА ГЛБЕДАМ АНТОНИЙ СТАНАЛ МИСИРЕК...ГОТОВ Е ЗА .........

318

до 316

преди 3 години

Имало и такива времена в българската история - военните не гласуват, уж са далеч от политиката! И резултата знаеш ли какъв е - 9 юни, 19 май, 9 септември!

317

Анонимен

преди 3 години

Имаме тежък проблем - защо социолозите и другите *** не си декларират източницзите на доходи всяка година, да видим откъде стават тези техни промени в мненията им. Например тоя беше върл костовист, сега е върл гербер, БЕЗПЛАТНО ЛИ СЕ Е ПРЕБОЯДИСАЛ ИЛИ ИМА СЪОТВЕТНИТЕ ЕВРАЦИ...ЕГАТИ ТОЙ ЧОВЕК НИКОГА НЕ ИСКА ДА Е ОПОЗИЦИЯ, ВЛАСТОКРЕПИТЕЛ ЖАЛЪК.

316

Христо Христов

преди 3 години

До ЕлиМи този, на когото му е писнало от корупция и мафия?Тези дето са свикнали да си живеят в кочинката, както и мафиотите, няма да излязат.

315

Бау

преди 3 години

Гешефтаря умишлено дестабилизира България! Още като застъпи се постави по високо дори от Величието Борисов, разработи се, наду се и тамън да се пръсне от надутост, дойде пандемията и малко се озапти. След като се разбра, че не всички ще измрете и ще остане матреал върху който Грешев да се упражнява като бог, той пак се развихри! Нападна президентството по поръка на Чекмедже талибан, за да му затворят устата и да си дерибействат двамцата! И сега - ама той Радев ни дестабилизира, законовия ред....

314

Анонимен

преди 3 години

Гербава кривоуста Мисирка : Радев тласна протеста в грешна посока.

313

Ели

преди 3 години

До КойКакъв глас на народа? Кой нормален човек ще иска да дестабилизира държавата си по време на международна финансова криза и пандемия, месеци преди изборите?

312

Есаул

преди 3 години

В братска Турция имаше един такъв самозабравил се министър председател! Аднан Мендерес се казваше! Генералите набързо го поставиха на място и токчетата на кундурите му виснаха на един телефонен стълб!

311

Анонимен

преди 3 години

В армията е голяма простория, летците не правят изключение. Голяма грешка е да ни управляват хора с пагони