370

Не знам

преди 1 година

До Абе Не знам за военните , но най ниското ниво в милицията, която винаги е била по простата част от силовите структури са пожарникарите- оператори на кофпомпа.

369

И какво

преди 1 година

Следват избори до дупка и "вечно" служебно правителство на кандидат-узурпатора Радев.

368

Какъв диалог

преди 1 година

С мутри и със слуги на мутри не се води диалог. А просто се ликвидират и обезкостяват от власт и пари.Като са искали разбирателство да са гласували всичките му вета и да не избираха ибрика с каскета след като им го върна.Иначе какво става-един ***, назначен от двайсетина корумпирани магистрати,които също са назначени от едно парламентарно уж мнозинство принуждават човек избран от два пъти по вече хора да им стане деловодител.Няма как да стане.

367

Много си тъп, Пенчо

преди 1 година

и необразован

366

Абе

преди 1 година

Когато Господ раздавал акъла, военните били на учения под един мост, така и не получили акъл.Един от тях сега се изживява като екшън герой и размахва юмруци пред ***, които го следват. А той горкият е само един комплексар, човек зарязал жена си заради "красивата" си любовница.

365

Анонимен

преди 1 година

Стига с тези протести!Нали гледаме телевизия!Виждаме числеността им!Това не е протест,а сбирщина на шепа хора,които са вечно недоволни и все някои им е виновен.Вместо да блеят като кози,да се квалифицират и ограмотят.Работа има колкото си искаш! Една коз@ на около 17 години я интервюираха-искала да се смени системата.Питат я с каква ? А тя вика : с по-добра Хсхахахахаха....

364

Анонимен

преди 1 година

Льотчик,нельотчик за него гласуваха над 2млн.души.Истинскиармейски генерал а не произведен от Гоце и Доган..разказа ли играта на Полиглота-разказа я!Сега мучи като пресукало теле на фрау си Меркел ама свърши вече.

363

Анонимен

преди 1 година

Този пък вехтия откъде изпълзя!

362

Нищо ново

преди 1 година

И децата знаят вече, че Льотчикът-пишманпрезидент е лакей на Кремъл.А за Путин дестабилизацията на България е най-доброто, което може да се случи. Така може да наложи марионетно правителство - свой Троянски кон в ЕС.

361

Анонимен

преди 1 година

1. Разбрахте ли сега защото БСП-то се бореше в учебниците да не пише нищо за събитията след 1989?2. Възпитахме поколение, което е наивно и лесно се лъже. 3. Викат му мутрите са началото на прехода и като ги изгоним ще настъпи рая на земята4. И младежите вярват, защото не знаят историята преди 30г , иначе младите всичко знаят и ние бяхме така когато бяхме млади5. Лъжат ги че преди мутрите да дойдат е било хубаво6. И те вярват, защото мислят че света е плосък и еднослоен -така е по-лесно

360

бай Пешо

преди 1 година

Рано или късно ще има избори и ГЕРБ ще спечели с разлика, тогава какво ще каже Радев, къде ще се дене? Оттук насетне той няма правилен ход, сам се надяна на лоста.. Протестите постепенно ще стихнат, другите политици един по един ще го изоставят, а народа няма да му прости зулумите дето прави. Тогава ще дойде редът на прокуратурата и съда.

359

Анонимен

преди 1 година

Оставки хвъчат из въздухаМутра вика: тамо са парите !И стадото тръгва опияненоЗа чекмедже с пачки зареденоЧереп чат'и от Дубай На всички мутри - Gut bay !Фигуранта плаши ги с юмрук Борец за "свобода" е той тук

358

Анонимен

преди 1 година

до ЗначиЗНАЧИ,ИНТЕЛЕКТА ТИ Е НА 7 ГОДИШНО ДЕТЕ,НЕ МИСЛИ ЧЕ ВСИЧКИ ХОРА СА ОГРАНИЧЕНИ КАТО ТЕБ,ЗА ДА ПОВЯРВАТ НА ГЛУПОСТИТЕ ТИ

357

аха...

преди 1 година

ама разбира се! Грешна е посоката! Хахахах!!! Най-бедните ми3ерници в ЕС!! До сега 30 г. вярна посока и почти сме на ръба на катастрофата! Добре, че са оглозганите кокали от ЕС и парите на емигрантите! И посоката била грешна!!! Ми гласувайте си за необразованата мутра и се радвайте на правилните посоки! Ама да не ви излезе през носа (и на политолога също)!!

356

Анонимен

преди 1 година

А бе умник,излез на улицата и кажи на протестиращите хора ,че вървят в грешна посока!Аман от подлоги35458

355

Значи

преди 1 година

Българя дава 3 милиарда за турски поток и налагат Американски санкции при правителството на Борисов. Но Радев е руско мекере. Прокуратура влиза въоръжена в президентството и го играе ПР на Гешев, който не знае за разделението на властите, но Радев прави преврат. Айде малко по сериозно. Повтарянето на лъжата не я прави истина.

354

Анонимен

преди 1 година

Смешни сте, вкл. този Гълъбов, който толкова години не съм го чул да каже нещо смислено.

353

Анонимен

преди 1 година

До бай ПешоАз мисля,че ще избяга още преди изборите.Хората няма да му простят простотията и престъпленията,ще го изгонят с камъни от президентството

352

Анонимен

преди 1 година

КРАДЕВ,РУБЛИТЕ КОИТО ПОЛУЧИ ЗА ПРЕСТЪПНИТЕ СИ ДЕЙСТВИЯ ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ГИ ВЪРНЕШ С ЛИХВИТЕ

351

бай Пешо

преди 1 година

Много е важно след президентските избори догодина Радев да бъде задържан, за да не се укрие или да избяга в чужбина при другите мутри!