375

Анонимен

преди 1 година

Президента Радев един нагъл безочлив интригант с достойнство на един най-обикновен ротен старшина , възпитаник на СССР и протеже на руските службиТрябва да бъде натирен наред и заедно с Бойко, възможно най бързо!

374

Читател

преди 1 година

Гълабе,гълабе,колко справедлив беше преди да престанеш на Борисов и групировката му. Въобще не чета кухите ти прогнози от две години насам.От сто километра си личи,на коя ясла кльопаш.Ако можеш,бъди обективен,не прави компания на А.Тодоров,Биков,клакьорите от ПИК,пловдивският Гърнестан и други знайни и не знайни помиари. За Президента ли,аланкоолу,не си ври гагата там гълабе,защото той единственият истински български генерал,истинският патриот и най желаният президент на България!

373

Пп

преди 1 година

Нема значение кой ще дойде след избори; важно е да е разбрал, че така повече НЕ СТАВА. И щом кривне, ние пак - с тоягата през ръцете.

372

Анонимен

преди 1 година

Браво на Радев!

371

Анонимен

преди 1 година

Радев маи е за съд - и най-добре е народен съд!

370

Анонимен

преди 1 година

Тласкането на страната в условия на пълна несигурност вероятно обслужва нечии интереси, но не и българските

369

gio

преди 1 година

този в едни други интервюта говореше едни други неща и не му за пръв път. Явно, който плаща получава това, което иска да чуе

368

Наблюдател

преди 1 година

"Доц. Гълъбов изтъкна, че по Конституция президентът не може да иска оставката нито на правителството, нито на главния прокурор." ако не е слушал какво е казал Президента, можеше поне да прочете за да не ръси глупости. Президентът каза "Изходът от създалата се ситуация е един: оставка на правителството и главния прокурор." Това е констатация, а не искане.

367

До 365

преди 1 година

При това той тогава се правеше на безпартиен и независим ! Най-голямата и безочлива лъжа, с която заблуди толкова хора !

366

Анонимен

преди 1 година

И децата знаят вече, че Льотчикът-пишманпрезидент е лакей на Кремъл.------Той ли ходи да се прегръща с Путин в Истамбул и той ли строи руски газопровод? Не чувствате ли, че ставате смешни? Льотчика не са го записвали как псува като карицар, записали са нанкянскив де нил.

365

До 365

преди 1 година

Гласуваха, щото го познаваха само по външен вид ! Сега вече като го знаят що за стока е, нанай... !

364

Анонимен

преди 1 година

Да сменят Нинова в БСП,тя ще им свали гласовете,хора,които се колебаят дали да гласуват за БСП,няма да гласуват за БСП,заради Нинова!

363

бай Пешо

преди 1 година

До Радев заслужава едноНяма нужда от импийчмънт, защото пак ще има хора да обвинят прокуратурата и съда че са пристрастни. Най-добре е да се яви на изборите догодина и да ги загуби, тогава съдът да реши безпристрастно. Важно е да не се допусне да се укрие след изборите! Сега е яхнал народното недоволство и се чувства измамно защитен.

362

До 372

преди 1 година

Хахаха,през 97г. ли беше по-спокойна или през 91г. ?

361

Анонимен

преди 1 година

Не се ядосвайте,каквото стане,стане! Нека хората да решат на изборите!БСП,АБВ и ДПС също не са лоши партии,дори през тяхното управление ,страната беше доста по-спокойна.

360

Не знам

преди 1 година

До Абе Не знам за военните , но най ниското ниво в милицията, която винаги е била по простата част от силовите структури са пожарникарите- оператори на кофпомпа.

359

И какво

преди 1 година

Следват избори до дупка и "вечно" служебно правителство на кандидат-узурпатора Радев.

358

Какъв диалог

преди 1 година

С мутри и със слуги на мутри не се води диалог. А просто се ликвидират и обезкостяват от власт и пари.Като са искали разбирателство да са гласували всичките му вета и да не избираха ибрика с каскета след като им го върна.Иначе какво става-един ***, назначен от двайсетина корумпирани магистрати,които също са назначени от едно парламентарно уж мнозинство принуждават човек избран от два пъти по вече хора да им стане деловодител.Няма как да стане.

357

Много си тъп, Пенчо

преди 1 година

и необразован

356

Абе

преди 1 година

Когато Господ раздавал акъла, военните били на учения под един мост, така и не получили акъл.Един от тях сега се изживява като екшън герой и размахва юмруци пред ***, които го следват. А той горкият е само един комплексар, човек зарязал жена си заради "красивата" си любовница.