370

Анонимен

преди 3 години

Президента Радев един нагъл безочлив интригант с достойнство на един най-обикновен ротен старшина , възпитаник на СССР и протеже на руските службиТрябва да бъде натирен наред и заедно с Бойко, възможно най бързо!

369

Читател

преди 3 години

Гълабе,гълабе,колко справедлив беше преди да престанеш на Борисов и групировката му. Въобще не чета *** ти прогнози от две години насам.От сто километра си личи,на коя ясла кльопаш.Ако можеш,бъди обективен,не прави компания на А.Тодоров,Биков,клакьорите от ПИК,пловдивският Гърнестан и други знайни и не знайни помиари. За Президента ли,аланкоолу,не си ври гагата там гълабе,защото той единственият истински български генерал,истинският патриот и най желаният президент на България!

368

Пп

преди 3 години

Нема значение кой ще дойде след избори; важно е да е разбрал, че така повече НЕ СТАВА. И щом кривне, ние пак - с тоягата през ръцете.

367

Анонимен

преди 3 години

Браво на Радев!

366

Анонимен

преди 3 години

Радев маи е за съд - и най-добре е народен съд!

365

Анонимен

преди 3 години

Тласкането на страната в условия на пълна несигурност вероятно обслужва нечии интереси, но не и българските

364

gio

преди 3 години

този в едни други интервюта говореше едни други неща и не му за пръв път. Явно, който плаща получава това, което иска да чуе

363

Наблюдател

преди 3 години

"Доц. Гълъбов изтъкна, че по Конституция президентът не може да иска оставката нито на правителството, нито на главния прокурор." ако не е слушал какво е казал Президента, можеше поне да прочете за да не ръси глупости. Президентът каза "Изходът от създалата се ситуация е един: оставка на правителството и главния прокурор." Това е констатация, а не искане.

362

До 365

преди 3 години

При това той тогава се правеше на безпартиен и независим ! Най-голямата и безочлива лъжа, с която заблуди толкова хора !

361

Анонимен

преди 3 години

И децата знаят вече, че Льотчикът-пишманпрезидент е лакей на Кремъл.------Той ли ходи да се прегръща с Путин в Истамбул и той ли строи руски газопровод? Не чувствате ли, че ставате смешни? Льотчика не са го записвали как псува като карицар, записали са нанкянскив де нил.

360

До 365

преди 3 години

Гласуваха, щото го познаваха само по външен вид ! Сега вече като го знаят що за стока е, нанай... !

359

Анонимен

преди 3 години

Да сменят Нинова в БСП,тя ще им свали гласовете,хора,които се колебаят дали да гласуват за БСП,няма да гласуват за БСП,заради Нинова!

358

бай Пешо

преди 3 години

До Радев заслужава едноНяма нужда от импийчмънт, защото пак ще има хора да обвинят прокуратурата и съда че са пристрастни. Най-добре е да се яви на изборите догодина и да ги загуби, тогава съдът да реши безпристрастно. Важно е да не се допусне да се укрие след изборите! Сега е яхнал народното недоволство и се чувства измамно защитен.

357

До 372

преди 3 години

Хахаха,през 97г. ли беше по-спокойна или през 91г. ?

356

Анонимен

преди 3 години

Не се ядосвайте,каквото стане,стане! Нека хората да решат на изборите!БСП,АБВ и ДПС също не са лоши партии,дори през тяхното управление ,страната беше доста по-спокойна.

355

Не знам

преди 3 години

До Абе Не знам за военните , но най ниското ниво в милицията, която винаги е била по простата част от силовите структури са пожарникарите- оператори на кофпомпа.

354

И какво

преди 3 години

Следват избори до дупка и "вечно" служебно правителство на кандидат-узурпатора Радев.

353

Какъв диалог

преди 3 години

С мутри и със слуги на мутри не се води диалог. А просто се ликвидират и обезкостяват от власт и пари.Като са искали разбирателство да са гласували всичките му вета и да не избираха ибрика с каскета след като им го върна.Иначе какво става-един ***, назначен от двайсетина корумпирани магистрати,които също са назначени от едно парламентарно уж мнозинство принуждават човек избран от два пъти по вече хора да им стане деловодител.Няма как да стане.

352

Много си тъп, Пенчо

преди 3 години

и необразован

351

Абе

преди 3 години

Когато Господ раздавал акъла, военните били на учения под един мост, така и не получили акъл.Един от тях сега се изживява като екшън герой и размахва юмруци пред ***, които го следват. А той горкият е само един комплексар, човек зарязал жена си заради "красивата" си любовница.