390

джо

преди 3 години

До анонимен 401 Много е просто... Без борисов ще се краде по-малко , а без Гешев няма да се замазват следите.

389

Анонимен

преди 3 години

Има една малка подробност с голямо значение,която четох,понеже Прокопиев явно е искал да се измъкне от ситуиацията с правосъдието и Гешев,се е обръщал на различни места в чужбина да плюе България и партиите,включително и към приятелката на албанския бос Тачи - Мадлин Олбрайт и вече е тяхна марионетка,на ислямистите. И Прокопиеви си смениха посоката от дясно на ляво към демократите и Клинтън.А в момента ГЕРБ и ОП управляват с десни.Помислете си добре,кой избирате!

388

джо

преди 3 години

Този то гледах по телевизията , много е зле завалията. Щом дава Плевньо за пример, просто не е за коментар. Такива защитници на Бойко направо му действат с обратна тяга.

387

Анонимен

преди 3 години

Вие искате Боко да подаде оставка и в условията на наближаващата криза,държаватада хвърли ей така едни пари за вашия кеф на вятъра?И да има правителство на реваншиста Радев,който се вълнува да върне жеста на спонсорите и кукловодите си, ще бъде Фигурант и *** на Божков,Нинова и Рашистан и да прикрие злоупотребите в администрацията си? Та той не каза едно пазете се на протестиращите,толкова му пука за бълг. народ! Аман от заблудени овце! Като искате-има си редовен вот скоро.

386

Анонимен

преди 3 години

До 404Навсякъде може да намериш изявлението на Херо Мустафа, в което тя казва,че не е имала среща с Радев днес. Това беше много удобна лъжа,за да избяга той днес от народната любов.

385

до 401

преди 3 години

Така се започва! Сетне ще има и други! Диктатура за фашагите!

384

Анонимен

преди 3 години

вместо тия платени ртулупи да ни облъчват, дайте подробности за визитата на радев в юс посолстваото -това е новината! ако не дадете, отиваме в други сайтове с истински новини!

383

Анонимен

преди 3 години

Мутрите вън !Гониш Черепа, а хващаш Радев !!!

382

Анонимен

преди 3 години

Предлагам нов лозунг за протестите:Да пратим Радев в Латинска Америка! да вдига революции колкото си иска!

381

Анонимен

преди 3 години

Нека някой ми обясни как оставката на Борисов и Гешев ще реши проблемите му и тези на държавата магическа пръчица? Особено в настоящата криза. Има си избори скоро. Нека се излъчат лидери,да се състави платформа,да се запознае нарофа с нея и чо демократичния ред. Всичко останало няма да доведе добро. Искате рестарт на държавата,искате нормална държава и държавност, смятате ли,че това минава през бесилки, метежи и гражданска война?

380

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе,прочетох вече в два сайта,бесилката била за Гешев,сложена от хората на Прокопиев,други участници са Радев,Василев(ограбеното КТБ),Божков,адвоката на Десислава Иванчева,Боец(също платени от Василев) и други платени.

379

Анонимен

преди 3 години

Тук виждам само обиди на лична основа. Защо никой не коментора факта,че радев има личен мотив за призивите си и просто разчиства лични сметки,на гърба на бълг. народ, както и че се държи като латиноамерикански диктатор с вдигнат юмрук,който призовава към гражданска война?Това зряло поведение на политик,загрижен за народа ли е? Верно? И очаквате нещо хубаво от подобно нещо?!

378

Dinosaurus

преди 3 години

Който клати лодката, по ереме на буря (пандемия и икономическа криза) е чудовище.А който безмозъчно го акламира е самоубиец, но и убиец - на всички в лодката.Ако си мисли, че ще плува до брега от средата на океана е луд, но всички ще удави.Протестъри, събудете се, не сте само вие! И Радев не е Исус, че да ходи по водата.И даже да може, вас няма да ви измъкне на брега!!!

377

Истината

преди 3 години

От сбъркано, злобно и комплексирано същество, които иска единствено да си отмъсти друго не може да се очаква.

376

Анонимен

преди 3 години

Има редовни избори след 7-8 месеца. Това отчаяно призоваване към оставки говори единствено за страха на Радев,който трябва да оправдава парите,инвестирани в него от олигарсите и Русия и нарушенията в президентската институция. Идва зима,криза и точно сега България едва ли има нужда от хвърляне на ненужни средства в едни предсрочни избори.

375

Анонимен

преди 3 години

Не мога да повярвам как може да има толкова заблудени хора,които не виждат,че радев иска оставката на Гешев,само защото започнаха да разравят далаверите около него?Това достоен човек ли е наистина според вас?Та той просто разчиства лични сметки в опит да откшони вниманието. Още човече,че откровено призовава към метеж и не му пука за опазването на здравето на хората по площадите. Това отговорен към нацията политик ли е?

374

Народен съд

преди 3 години

Днес НАРОДА СЪДИ: ОСТАВКА НА БОРИСОВ, ГЕШЕВ И ИЗВЪНРЕДНИ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ!!!Това е НАРОДНИЯТ СЪД!!

373

Анонимен

преди 3 години

Спрете Радев,под бесилото има пътни знаци към бесилото,първия знак е движение само направо след знака и втория е път с предимство(с тънки черни линийки,като черните знамена ,които развяват,които са като знамената на ИД),това не е поставено случайно,също и хвърлянето на червена боя по парламента не е случайно,а е зловещо!Спрете Радев и другите олигарси,искащи свалянето на правителството,спрете и протестите!

372

Христо Христов

преди 3 години

До Ели/340"Страната ни не е по-корумпирана от повечето страни в Европа," - затова и винаги съм казвал, че България трябва да излезе от ес.

371

Анонимен

преди 3 години

Поредното плямпало на герберастите. В паника са и всички ей такива ги изпънаха по медиите. Номерата вече не минават. Версии всякакви съчиняват само и само те и толупа да крадат още. Оставка и затвор крадливи страхливци!