86

Анонимен

преди 3 години

Той ще подаде оставка,реки явния абсурд, но с това няма да свърши. Трябва да видим, кои са тези купени *** от ВС, които сложиха един елементарен милиционерски мозък начело на обвинението, въпреки че бяха наясно зависимостта му от Шиши и Доган.

85

Анонимен

преди 3 години

Ще подадеш, Гешев, ще подадеш!

84

Каскет

преди 3 години

Този селски полицай ли е да ходи да брани бабите по села и паланки или е главен прокурор, който трябва да разследва корупцията по висшите етажи на властта?

83

Анонимен

преди 3 години

Никаква оставка ако трябва и армията да дойде и да защити реда и правото! долу метежниците по площадите, пращайте ги в белене тиа мръсни толупи!

82

само минавам

преди 3 години

"Върша си работата, тя е в интерес на българските граждани" - ша са рАзрева :))Само че ние знаем в интерес на кои граждани си там и вършиш работа ;)

81

Софиянец

преди 3 години

До СелянинЕ ти как разбра, че той работи, има ли една осъдителна присъда, което е резултатът от работата на прокурора? Всички тези, които държи по арестите незаконно, без доказателства, после ще съдят държавата и тези пари ще трябва да излязат отново от нашите джобове. Единственото, с което се занимава Каскета, е да преразпределя бизнесите от едни олигарси към неговите господари. Всъщност казаха ми, че господарите ви са общи и на теб някой то плаща да пишеш нелепости тук.

80

Анонимен

преди 3 години

Йориста от пуца за милиционери казват че бил булонката на борисов и пеевски.

79

Анонимен

преди 3 години

Малко хора са събирали толкова много заслужена негативност върху себе си

78

Анонимен

преди 3 години

И за да се увериш във всенародната любов излез на протеста.....

77

Анонимен

преди 3 години

Дръж се ,Бойко!Гешев продължавай да работиш!Все така!След изборите-напред и нагоре!Миячите на чинии да се връщат на запад...!

76

Анонимен

преди 3 години

Напред Гешев. Мачкат олигарсите!!!!!

75

Анонимен

преди 3 години

О да ти няма да подаваш оставка ...! Народа ще ти я вземе .....А между другото ти не разбираш явно , че никой не те харесва и обича ....Това не е филм ,в който ти си главния герой на "Опасни улици"

74

Мяу

преди 3 години

Няма да подаде, но ще се скрие като мишка до края на мандата си.

73

позор

преди 3 години

И кои са баш мутрите? Не са ли тези, които викат, че няма кой да ги накаже и продават "дете от майка" и кожата от гърба на България? Прогониха ни децата, доходите на мнозинството са Африкански, здравето стана луксозна строка, а водата и богатствата ни се екплоатират, точно така - експлоатират - от чужденци...Изяждат природата, за да лапат, без да мислят за утре! И всички тези под крилцето на великия прокурор излизат обезпетнени и все невинни, готови пак да управляват, като Цветанов например.

72

Анонимен

преди 3 години

Ще ми липсва наглото му мутренско поведение по телевизията

71

Анонимен

преди 3 години

Каква работа има главният прокурор в някакво село да бори битовата престъпност?!?

70

Вуйчо

преди 3 години

Единственият, който трябва да подаде оставка е Радев, подлогата на бкп и божков

69

Анонимен

преди 3 години

Като подаде оставка Гешев Сийка свободна ли ще е?

68

Анонимен

преди 3 години

Не, главният прокурор не си върши работата. И тя не е в интерес на българските граждани, а против интереса на българските граждани.Главният прокурор върши работа в полза на олигарсите на които служи.Затова ние, българският народ, не го искаме!Искаме реформа в съдебната система и честни и прозрачни избори на некорумпиран прокурор, който да работи за нашите интереси!Забележка: Това влиза ли в главните задължения на главния прокурор: Да хваща някой селски крадец който обрал някоя баба? Или?

67

Анонимен

преди 3 години

Парадокса е че протестиращите папагали повтарят вън мутритре, а не осъзнават че цялата постановка идва от Баш мутрите :) Колко сляпи и глупави на тоя площад.