126

Анонимен

преди 3 години

Както каза Бойко Магистралата в един телефонен разговор: "От моите всичките ги жертвам. Всичките ще изгорят ако трябва, но ще я запаля тая."Така че изпята ти е песента и на теб.

125

Анонимен

преди 3 години

Като дойде Херо Мустафа на посещение, ще я подадеш още същия ден.

124

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен" Гешев , веднага се хвърли срещу бандити и олигарси..."Да , да , ама само срещу някои :))) Други, с пълни чекмеджета и сараи по брега на морето си живеят екстра, въпреки "бореца" КЕШев :)))

123

Анонимен

преди 3 години

Гешефта:Ако требе и не можем, че лежим, да ви тежим!

122

Kiko

преди 3 години

Ще подадеш и хоро ще играеш

121

Анонимен

преди 3 години

"Главният прокурор Иван Гешев: Няма да подам оставка!"Бе то и Вл. Горанов до вчера казваше същото, а днес...Макар и май "доброзорлем", ама я подаде. Така че не се заричай...

120

Анонимен

преди 3 години

Утре като ти я поиска Боко Чекмеджето и ще видим как бързо ще си тръгнеш.

119

Анонимен

преди 3 години

Страшен нагляр.

118

Анонимен

преди 3 години

Събудих се с мисълта, че този човек е олицетворение на злото. Още от както направи постановката на Иванчева изпитвам искрен ужас от него. От тогава насам не ме е опровергал с нищо. Избраха го с протести, разкарва се с тоя каскет и се бута в новините за щяло и не щяло, изказва се по всички теми, включително и по едно време щеше да прави щаб за ковид. Този човек не е читав. Не е просто глупа.в като част от министрите, в него има нещо плашещп.

117

Анонимен

преди 3 години

Това което направихте с др Борисов другарю Гешев.СИ БЕШЕ ЧИСТ ПРЕВРАТ НА МУТРИТЕ И МАФИЯТА<ПРЕВЗИМАЙКИ ИЗЦЯЛО ВЛАСТТА!-:) Народа го разбра И за това е на улицата! Ще видим колко ще издържите! За сега престани да се показваш по "платените медии" ! Нямаш какво повече да ни кажеш!

116

Анонимен

преди 3 години

Гешев, сега е момента да затвориш устата на всички, докажи че си вършиш работата, изкарай публично колко пари си взел откакто си прокурор, колко си върнал на държавата от мафията и колко осъдителни присъди имаш. Все пак прокурорският клан те издигна, като най-добрия сред тях, трябва да си кажеш постиженията. Освен това, това би трябвало да е публична информация, защото народът ти плаща заплатата, защо я криеш?

115

Анонимен

преди 3 години

Каква оставка ?Този прокурор няма дори година работа. Веднага се хвърли срещу бандити и олигарси. Нали това искахме всички и то много го искахме ?Филчев имаше толкова много издънки, но си изкара мандата. Дори беше обвинен в убийство на млада ямболска адвокатка. Тогава БСП го бранеше със зъби и нокти и обяснението винаги беше, че тази институция е независима и никой не може да се меси.Гешев искат веднага да се маха. Ама нали била независима прокуратурата ?Двойният стандарт е очеваден.

114

Анонимен

преди 3 години

Предполагам, че ще се появи скоро прокурор, който да арестува кликата на Гешев, за това че не разследват продажбите на бг паспорти.

113

Анонимен

преди 3 години

Обърнете внимание на изразите и думите на гербавите ***, едно и също кратко злобно.Прилича на машинно подготвяни изрази.С машини не можем да спорим.

112

Гейшев,

преди 3 години

Никой не те е избирал. Беше назначен от ББ, защото изпълняваш политически поръчки. Нямаш юридическа култура. Нарушаваш закона. Милиционер си, а не юрист. Съдиите не те искат. Адвокатите не те искат. Народът не те иска. Не на МАФИЯТА! Не на "конкурси" с един кандидат!

111

Съд

преди 3 години

и затвор. Иска ти се да минеш само с оставка.

110

Смях

преди 3 години

Довиждане, каскет!

109

Анонимен

преди 3 години

Един от днешните подвизи, с които се хвали прокоратурата на G-шеФ:Задържан лихварин с документи за два превода на обща стойност 100 евро, но за отпуснатите на колекторската фирма 75 милиона от държавната банка за развитие нито дума. В началото се съмнявах, че G-шеф е подходящият човек за този пост, когато го назначиха едни хора, но в тандем с Маринов са неудържими. Громят здраво организираната престъпност.

108

Анонимен

преди 3 години

Мачкай Гешев!Ние сме стеб!

107

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чести и почитания, господин Гешев ! Цяла България е с Вас и оценяваме работата Ви ! Най-дейният и ефективен главен прокурор, който сме имали!