146

Ник

преди 3 години

Ох той има Тутър .... жив да не бях

145

Анонимен

преди 3 години

Гешев ако вкараш в затвора Хидроспецоалиста Доган и успялия млад мъж/престъпник Шиши ще докажеш че си обективен. Но това няма как да стане нали. Все пак ти си назначен от тях. Сам го доказа - на протестите против избирането ти докара престъпници да те защитават. Кой честен прокурор би го направил - никой. Би го направил само престъпник. Ти си престъпник Гешев!

144

Анонимен

преди 3 години

До Далече, далечеПрав си, това му е работата. Проблемът е, че гони само неудобните на властта, а ония които са наистина корумпирани не ги пипа и с право, че нали те го инсталираха там.А по темата, че няма да дава оставка, Гешев преди година каза, че 99.9% няма да се кандидатира за главен прокурор, след това промени мнението си.Така че това му изявление сега ще видим колко ще издържи във времето.

143

Далече, далече

преди 3 години

Незнам какъв е Гешев, живея отдавна в чужбина, но явно е настъпил много интереси и е неудобен на много "бизнесмени". Че нали това му е работата да гони и преследва корупцията и престъпността. От години такъв търсихме.... ама сега пак сме недоволни. Защо?

142

хитрец

преди 3 години

Народа ще му я вземе оставката на Гешефта много скоро

141

Херо Мустака

преди 3 години

Гешев е страшен, като хрътка презследва престъпниците, захапе и не пуска.

140

Анонимен

преди 3 години

Гледам плъзнали да гербери да защитават гешефта.... Абе мчета, де бяхте последните десет години? Що не познахте олигарсите в самото начало? Последните две години нещо отказаха да ви плащат рекет и извадихте бухалката. Мястото на всички ви барабар с олигарсите е зад решетките. Бойки, гешефти, цветанчета, горанчета, курнелийки, патреотчета и вся подобна ***...

139

Анонимен

преди 3 години

Браво Гешев.Разби ало мафията, повдигна обвинения на Черепа, Цветан Василев, Арабаджиев,Стайков,Бобоков, Банев.Сйвестните граждани точно такъв главен прокурор искаме. А не го харесват престъпниците.

138

Анонимен

преди 3 години

Дали пък няма да подадеш оставка? Що ли ми се струва,че след като издъни менторите си,ще ти се случи случка!

137

Анонимен

преди 3 години

Гешев успех!Виждаме как са действали истинските " мутри " на прехода.Изнудване,заплахи ,рекет,компромати,насилие,изначално,а по късно изучили гьобелсовите методи за управление на тълпата.Жалкото ,че млади хора се оставят да бъдат мамени срещу дребни пари ,за да реабилитират тези които съсипаха поколението на родителите им.

136

Анонимен

преди 3 години

Гешев, има едно ново филмче - На гости у баце, гледай го.

135

Тангра

преди 3 години

Гешев, всяка вечер народа ти иска оставката.с бойко накрая ще другарувате сами. никой няма да те погледне.нито семейството ти. оставаш петносан

134

Анонимен

преди 3 години

Германският експерт Кристофер Неринг, цитиран от Дойче веле:Да започнем с това, че главният прокурор Гешев по един изключително непрофесионален начин разкри и компрометира тайното набавяне на информация в едно текущо разследване. Във всеки съдебен процес в една правова държава подобни "доказателства" автоматично стават недопустими. И още: Прокуратурата по недопустим начин въздейства върху общественото мнение, а това е достатъчна причина за прекратяване на делото.

133

Гешев тев тамън

преди 3 години

Гешефтев тамън се нанесе - и сега да го разкарат ... ще драпа до край! - като истинска мутреса!

132

1

преди 3 години

До Анонимен-139,съвсем неуместно сравнение,Лаура ерудирана жена,с милиционера.

131

Анонимен

преди 3 години

Когато един народ заобича главния си прокурор, това означава, че той не си върши работата! И Кьовеши в Румъния не я обичат и искат, но и дадоха шанс да доведе нещата до края!

130

Тотален

преди 3 години

Психопат. Има нещо много злобно и лудо в този човек. Във всяка друга държава щеше да е с жилетка , между меки стени.

129

Тони

преди 3 години

Най-добрият главен прокурор, без никакъв спор ! Единственият, който погна мутрите на Божков и Гадев и обърна внимание на битовата престъпност в малките населени места !

128

Гешефт

преди 3 години

До 133Кажи на приятеля си да попита Радев и Божков. Че единия натъпка шкафчето,а другия направи снимките. Нали са си близки приятелили и са си все заедно. Чак Курнито започна да ревнува Радев от Божков. Вече не и е обръщал толкова внимание както в началото заради него.

127

Анонимен

преди 3 години

Абе гешефт, кво стана с ония шкафчета. За един преател питам....