103

Анонимен

преди 3 години

"Подкрепата на американското посолство към протестиращите е нормална"-- направо сме втрещени от този"конституционалист". Ами защоне извикате Виктория Нюланд дараздава курабийки на площада напротестиращите?

102

Анонимен

преди 3 години

"Санкциите за "Турски поток" ще са сериозен удар за България"-- и това означава, че правителството трябвашеда предвиди тази опасност от санкции и да не дава едни милиарди на купза несъществуващи самолети. И за тезимилиарди всички, които носятотговорност с подписи и гласуванетрябва да отидат на съд за умишлено илипо глюпост нанасяне вреда на българския бюджет.

101

Анонимен

преди 3 години

Псевдопрофесорът близнашки еанахронизъм и времето му изтича,идва моментът за метлата.

100

Анонимен

преди 3 години

Посланието на американския посланике намеса във вътрешните ни работи иза това тя трябваше да бъде привиканаи предупредена. Ако имахме качествени държавници, а този професор и конституционалист е просто един клоуни срам за институциите, които муплащат заплата.

99

Анонимен

преди 3 години

В момента сащ са със сваленигащи пред Китай и Русия. Целиятсвят им се смее и ги сочи с пръст.С изключение на домораслитебългарски демократи, за коитопосланието на американскотопосолство е все едно съобщениеот Исус Христос. Не е, това е самоедин финт за български ***-шарани.

98

До 109

преди 3 години

'' '' А каква е ползата сега от потока ?''Не знам дали се *** но ще сглупя да ти отговоря сериозно. Газификация на България е не само да ти е топло, а най вече за индустрията и за онази която трябва да се създаде за да развие държава, демек важна за възможността за развитието на България. Второ транзини такси, готови пари винаги е добре да има сигурни доходи държавата.

97

Анонимен

преди 3 години

Това лице с претенции за професор,конституционалист и т.н. е невероятенбокклук и мястото му не е в народнотосъбрание. Откъде накъде Българиятрябва да се съюзява с враговете на Русия и да се съобразява с технитеинтереси в ущърб на своите собствени-- псевдопрофесорът не може да дадесмислен отговор. Псевдоконституционалистътне може да обясни и каква *** еамериканската демокрация и че не енеобходимо изобщо да вземаме нещоот нея -- сащ са страна без бъдеще.

96

Анонимен

преди 3 години

Може да сме малка държава,но ние също имаме интереси,защо винаги трябва да се съобразяваме с чужди интереси,а никога с българските интереси?Искаме си потоците,защото имаме нужда от тях и са изгодни за държавата ни!

95

До 114

преди 3 години

Предполагам, че браДска, както си написал..идва от брадата България?

94

До 112

преди 3 години

И кой трябваше да подкрепи Херо?Мутрата и пеевски?Баси и прромитите сте.

93

Анонимен

преди 3 години

ФАЩ успяха да оправят собствените си политически проблеми и за това помагат на брадска България!

92

Анонимен

преди 3 години

И за пореден път ФАЩ "помагат" на съюзниците си

91

Как така

преди 3 години

Подкрепата на американското посолство към протестиращите е нормална?Ако бяхме нормална държава, Херо щеше да е персона- нон- грата!

90

Анонимен

преди 3 години

До:108Не знам къде ги четеш за това кое е по-скъпо но определено трябва да спреш да пиеш нафтата вез разредител. Или поне си намери мезе. 100 кораба? И как така 100 кораба са по-евтини от една тръба?

89

Анонимен

преди 3 години

Още една *** на Доган.Как пък може да сме такива продажници жългарите.За 5 сребърника забравят чест и достойнство.

88

Анонимен

преди 3 години

Близнашки А каква е ползата сега от потока ?

87

Анонимен

преди 3 години

Сериозният удар е за фашистите от Русия. Иначе Балкански поток може да работи с газ от ТАНАП, от Израел, Кипър, Егепет, Катар и т.н. В момента Катар е поръчал 100 кораба за пренос на втечнен газ в Южно Корея и смята с тях да снабдява цяла Европа на цени много по-ниски отколкото тръбопроводният газ.

86

Анонимен

преди 3 години

*** американци, защо се месите в политиката на всяка държава, която държава не е с вас значи е против вас . И веднага налагате санкции, държава която се крепи само от войни и икономически терор над малки държави. Само ,че нещо не ви се получава срещу Китай и Русия. *** мръсни американци, държава създадена от английски каторжници. Нали много се подмазваше Борисов на Херо Мустафа ,питай я сега как се правят мартеници и да рецетира Ботев. Нали платихте и скапаните самолети, които и ги няма.

85

Анонимен

преди 3 години

Голямият проблем сега е фалшифицирането на изборите. ГЕРБ точно затова не искат да подават оставка, за да могат да фалшифицират изборите. Ако не са на власт, няма да могат да го направят.

84

дада

преди 3 години

къв череп ве *** играта е много по-дебела =ом САЩ искат да прецакат Турски поток значи черепа е удобният случай а инатият американец не иска руска газ да минава през България и прави мръсотии янките да си вървят вкъщи и да върнат парите за самолетите дето им даде дебелака мафиот