43

Дуло

преди 3 години

Румен Радев, който в момента изпълнява длъжността "Президент" е вредно явление за България. И ще остане в историята като грешка на прехода. Е, все пак ще остане в историята...

42

Клоунски Свят

преди 3 години

Аз ви казах че мирише на ШОРОШ от километри протеста, а вие квечихте че ФАЩ му били шута - как ще бият шута на тяхната ПИОНКА ВЕ ? Точно същите схеми като 2014-та , 2013-та се играят - тогава когато секнаха Южен Потока Тошко Африкански щеше от ФАЩ прдня в тубичка да ни носиПдислав Продажника квечи че им требвали ИЗБОРЕ...ВЕДНАГА - ХЕРРО му е казал/а какво да прави да остане.Ама не - агитката на най-българомразния отбор с най-българското име - друсани кебапи с IQ под нулата - трябваше изява

41

Анонимен

преди 3 години

Абе тоя защо пк лъже, егати мръсниците долни. САЩ си го казаха отдавна че ще спират проектите защото са обвързани с руския газ ... толкова. Какво общо имаме ние със Северен поток 2 ?

40

Bxhcycgxtx

преди 3 години

Хахаха тоя от най-големите пумпали! Какво общо има протеста със санкциите?!??! Този как гледа децата си и внуците в очите ако ги има?!

39

дедо Ви

преди 3 години

Този ренегат да си седне на трибуквието!!!!!!!!!!!!!

38

Анонимен

преди 3 години

Близнашки вече се омаскари за малко слава.В историята ще се помни как омърси с Калин Янакиев СУ.

37

Анонимен

преди 3 години

санкциите са поискани от тулупа за да дестабилизира държавата. сащ не правят каквото и да е без да знаят кой,защо го иска и с какво се отплаща. Съд за борисов за държавна измяна. Иска майдани за да остане на власт, а близнаков да заминава да му прави компания в централния.

36

byyyy

преди 3 години

борисов иска гръб от сащ за протестите и да остане на власт а срещу това им дава газопроводите, така си спасява кожата.Държавна измяна, за собствения си интерес плаща с икономиката ни. Така предаде транспорта ни под шапката на макрон за да дадат рамо на стрина сталина за шеф на МВФ-то, игри, игри и пак игри само за негов интерес.И бесило му е малко на този търтей ояден. Да се маха че сметката расте.

35

баце

преди 3 години

Демокрация, надпартийност и върховенство на закона. Това пишеше в съобщенито на американското посолство. Аз не искам да страдам за да живеят по-добре някакви дето не ги знам. Останалите да решават за себе си - нали уж сме демократична република.

34

Анонимен

преди 3 години

Балкански поток ТРЯБВА да се завърши. Ние не принуждаваме САЩ да прави каквото и да е. Не е необходимо да организират нашите профани да правят поразии с цел сплашване на властта, която и да е.БКП ще е с напълно газилизка наведена позиция само и само да си изпроси малко пари. Тия шемети не са кадърни за никаква работа!

33

Цежо

преди 3 години

Ако някой от коментиращите си направи труда да прочете и статията за турски поток и поток север 2 отново в днес бг ще разбере, че САЩ готвят санкции за всички участващи в тези проекти и казаното от Близнашки е пълна глупост

32

Анонимен

преди 3 години

Затова ли ни организират сегашната "резилюция" на площада? Ама що пър профаните да не им вземат парите.

31

Анонимен

преди 3 години

Тези конкретни законопроекти не са политически насочени срещу България или правителството, защото са стари. Всъщност, основният акт за санкции е още от миналата година. От друга страна е факт, че може би не сме успели да договорим някакво изключение за Балкански поток. Многократно имаше предупреждения, че България е с много малко вътрешно потребление и трудно ще убедим някого, че тази тръба е за наша консумация - а то ние консумация почти нямаме.

30

ще последват

преди 3 години

втори подред санкции и за белене морони безпжлезни

29

Анонимен

преди 3 години

Шпиц команди на Радеф и Черепа май са ви въоръжили!Щом ще застрелвате!Но всичко се знае кой кого в тази малка държава!

28

Анонимен

преди 3 години

Тълпата е овче стадо. На където я подкарат кучетата, на там отива стадото. Стадото не мисли когато го водят на паша и в кланица.-----Много си проссс...

27

Анонимен

преди 3 години

Затова им дадохме няколко милиарда за самолетчета модел от виетнамската война, само на хартия, за да ни налагат санкции. Ей това са приятели, ако не знаете.

26

Анонимен

преди 3 години

Такава е участта на робските държави, населени с крепостни селяни.

25

Анонимен

преди 3 години

И със санкции, ако мафията гроп-дпс спре да краде, повече от половината бюджет ще е излишък

24

Анонимен

преди 3 години

Тоя мазник е едно от най-отвратителните човечета, от които ми се повдига само като ги видя.