123

боли ни фара

преди 3 години

Боли ни фара, ние си подписахме 40% спад в цената на газта с Русия. Колко и да набият санкции няма да мръднат стрелката достатъчно за да сме на загуба!

122

Калигула

преди 3 години

Истинският господар не е бойко, а американското посолство. Протестирате пред грешната сграда.

121

мучо

преди 3 години

самодоволен, конституционално неориентиран *** отново мъдро се изходи и по този въпрос......................

120

Анонимен

преди 3 години

Моите уважения към САЩ , но Балкански поток , не е руски , а български проект и какво ще строим или правим на наша територия, си е наша работа. Абсолютно недупостимо е да се месят в вътрешните ни работи , по този начин . Ние не казваме на САЩ, откъде да купуват една или друга стока и какво да правят на собствената си територия , така че, да бъдат така добри , да си гледат техните проблеми и да престанат да се месят в работите на други държави.

119

Анонимен

преди 3 години

До А защо краварите нещото има наведени, като нашите политици, кой от де мине все ги ...им дава по някой лев, поне да искаха повече пък то ..и да се продават не могат, толко са некадърни

118

пешо

преди 3 години

До анонименвинаги с германия ,никога против русия.

117

Анонимен

преди 3 години

До 123Тази Зелка коментира "Зделка" !?

116

123

преди 3 години

А защо им дадохте милиардите на САЩ за самолетите които ще ги чакаме с години? Сега ще ни извиват ръцете и ще ни заплашват със санкции. Съд за тези които сключиха тази зделка.

115

Анонимен

преди 3 години

Южен поток! Ще го започнем , когато Бай Фъншуй го махнем. И други добри проекти.

114

Ам Гъл

преди 3 години

Абе защо почти всичките бойковисти сте толкова дeбeли и охранени? Контролирайте си тyмбaцитe, cвинe нeнaяли се! Има една приказка, че пceтo заприличва на господаря си, та и вие така.

113

А защо краварите не

преди 3 години

санкционират Турция за издънките, а нас ни гласят както си искат? Първо Южен поток ни отрязаха, Белене ни спряха, сега и газ от турски поток не ни дават, защо? Уж сме на кръстопът да печелим от това, а напоследък само губим!? Ще съжаляваме, че заиграхме със западните капиталисти, но ще го разберем по късно, когато и Русия ще ни изхвърли на бунището!

112

Fashington

преди 3 години

смърт за ФАЩ и терористите им

111

Чебурашка

преди 3 години

Още в самото начало стана ясно, че Банкянския поток е вреден за България и обслужва единствено интересите на Русия и Сърбия. За него е теглен заем от нас 3 милиарда лева и транзитните такси ще го изплатят едва след около 25 години. Въпреки това Баце го строи ударно и докладва гордо на Путин до къде е стигнал строежа на 490 - те километра тръби. Но същият възторжено строител за 10 години не намери време и средства за да положи около 50 километра тръби за интерконектора с Гърция.

110

Анонимен

преди 3 години

Какво стана?Защитниците на Боко, дето наричаха другите "русофили", сега са прегърнали руския проект и не си го дават...

109

Анонимен

преди 3 години

Този лалугер да се беше обадил когато спряха Южен Поток и Бургас - Александропулис... Сега е само лаене срещу ватъра... Жалък ***...

108

Анонимен

преди 3 години

Румпи, одобряванет на протест в държавата ти е вид санкция. Да си се замислял случайно, че революциите в света никъде не променят нещо - винаги едни са властимащи и богати, а други лъгани, крадени и бедни. Единствения резултат от революциите е, че всички обедняват и държавата и гражданите губят страшно много. В тази светлина всяко одобряване на буйни протести е стимулиране на революционни действия, което е особено вредно за всички, освен за крадците.

107

Анонимен

преди 3 години

Протестите са дирижирани и финансирани от " наранените" олигарси от черните каси .Съскащия логистик е ясен,както и защо според тълпата точно гл.прокурор е" позор " .Е да вече е "позорно" да се арестуват и разследват криминални олигарси от прехода ,да се лишават от охолен живот,яхти,миски и далавери.И най вече от кръга на резидента. ясно,но не става с приказки и само да гледаме марионетката президент да си развява байряка,заобиколен от екип " съветници" от дс,президент фигурант на Дубайски.

106

Snyag

преди 3 години

Този има титла "професор". Днес тия титли да не ги раздавате по битаците ? Че той две взаимосвързани изричения не е съставил. Как тъй хем сащ одобряват протеста но ни налагат санкции заради газта, която отговорност щяла да падне върху протестиращите. А откога тази септична държава излази от собствените си фекалии, че да "замразява" чужди проекти, по които не се води юридически заинтересована страна ? Туй в книгите се води тероризъм. Ей го на - да се знае.

105

Анонимен

преди 3 години

Лошото е че в момента от нестабилност имат интерес и Русия и САЩ. Само Китай иска стабилност, но техни проекти тук няма, защото са много предпазливи с други думи са страхливци.

104

Анонимен

преди 3 години

*** НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА. НАДЕЖДАТА МИ Е ВЪВ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, КОЙТО НЕ БЯХА ПО ПЛОЩАДИТЕ. А следващата седмица ще лекуваме овце от Коронавирус.