160

1

преди 3 години

До 214Абе като гледам репортажите и нещо не съм много съгласен. Видимо здрави момчета нападат полицаите. Ако хвана някой дето ме е замерял с бутилки,боя,ритал,псувал...ще го спукам от бой. Дреме ни че е паднал. Нали е големият мъж. Като ме напада да му се хиля ли. Хващам го и бой,бой...

159

Анонимен

преди 3 години

Простаци!За какво протестирсте бе?!!Кажете!Хубаво,оставка и какво следва?Спад на рейтинга на България,спад на индустриалния индекс,спад на кота на инвистиционния риск.И всичко това във време на световна икономическа криза и пандемия!Знаете ли какво ви чака?Бедна ви е фантазията,глуп***ци!Има избори съвсем скоро,отидете пред урните и там протестирайте!Никои няма полза от тази дестабилизация в момента,която впрочем е опит на олигархията да свали Борисов и Гешев,защото е погната ! Слепи ли сте !

158

пепе

преди 3 години

"При едни избори сега българския вот ще се разсее в десетина партии а ще има и мнго не гласуващи" - При едни избори сега Боко взима 60%. На нормалните хора им писна от луумпените на черепа и от деебилите на ДБ.

157

Mhm

преди 3 години

До 213Абе "Спасительо" ,я кажи коя е твоята партия спасител. Айде като си толкова отворен кажи кой ще ни спаси.

156

1

преди 3 години

Разговори с колегите ми и приятелите ми. Ако дойде Бсб на власт край. Каквото се е построило товя е. Всичко ще спре. Червените има да крадат с години,за да напълнят касичките си пак. Тъй че не мерси.

155

Пижо

преди 3 години

И какво точно се очаква да се случи след невижданата у нас полицейска бруталност с петък? Какво се очаква от хората да направят, след като вече са видяли как полицаите "помагат" на паднали на земята младежи?И как мафиотската власт очаква напрежението да не ескалира?! И по-лошо ще става! Справка - Франция, САЩ!

154

пепе

преди 3 години

Още две седмици и протеста ще се премести в инфекциозното на ВМА.

153

Mhm

преди 3 години

Има закон за нападение над длъжностни лица. Време е да се приложи. Божков се *** като му прихванаха разговорите и сега агресира. Полицията днес да се утрои и да арестува всички провокатори. После един хубав бой в ареста. И накрая затвор по бързата процедура. Докога футболните агитки ще ни правят зулуми. В цял свят вече сме известни като расисти заради тях,а сега и размирици правят. Време е властта да се разправи с тях.

152

НФСБ

преди 3 години

Нещата вървят към събитията в Украйна декември 2014 г. НАРОДЕН МАЙДАТ Е НУЖЕН ЗА СПАСЯВАНЕТО НА РОДИНАТА ни от с преврат налаганото евразийски робство! Всеки ПАТРИОТ без значение политическите му убеждения трябва сега да се изправи пред руско- българската мафия на Черепа и " партньорите" му тук в България!Бог с нами!

151

Анонимен

преди 3 години

Борисов или да пожертва кабинета си или Гешев.

150

Коментар

преди 3 години

Тиквю пусна щурмовите си групички от бандити!Чиста тиквеномилиционерска работа!

149

ОФце

преди 3 години

При едни избори сега българския вот ще се разсее в десетина партии а ще има и мнго не гласуващи... Докато електората на ДПС твърд...Ама овча мисъл... Откъде мозък...

148

8888

преди 3 години

Боко и Гешев да си подават оставките веднага!Подпалиха държавата с простотиите си!

147

Анонимен

преди 3 години

Вчера полицаите като видяха как на хората не им се вижда края и напъниха гааащииитеее, като началникът им Божко. От днес със сигурност ще са с памперс, защото платените 5000 лууумпеени ще са още повече. Бойко, бягай за Дубай докато е време...

146

akud

преди 3 години

когато комунистите искад да повторят събитията от 9.10.1944

145

Анонимен

преди 3 години

Как всичките след седмица ще са болни от ковид и пак ще се взимат мерки. Заради хора като протестиращите няма да вдигнат тъпата карантина.

144

НФСБ

преди 3 години

Какви " протести", ТОВА Е МАФИЯТА RU- BG, ИЗКАРАЛА ГРУПИ ПРЕСТЪПНИЦИ ПО УЛИЦИТЕ НА СОФИЯ! НАРОДА ГЛЕДА БЕЗПОМОЩНО КАК МУТРИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА И ЧЕРЕПА БИЯТ И РУШАТ В ЦЕНТЪРА НА СТОЛИЦАТА! А НИЕ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА, ЩЕ ЗАЩИТИМ ЛИ БЪЛГАРИЯ ОТ ПОРЕДНОТО РУСКО РОБСТВО? Аз мисля че сме длъжни да го НАПРАВИМЕ!

143

За олигархията

преди 3 години

Вие ще си останете завинаги оФце за месо и стригане! Мислете... Щом президента е Фигурант... Вие кви сте...?

142

Анонимен

преди 3 години

не се страхувайте, и без ГЕРП-ДПС- борисоф ще си намерите работа, при следващия чорбаджия, но не пречете на останалите за промяната към по-добро !

141

ОФце

преди 3 години

Само да ви кажа, че от едни избори сега големия печаливш ще е ДПС... срещу които вие уж блеетеБезмозъчно стадо!