20

Анонимен

преди 3 години

Протестът е още в зародиш,протестират младите за да си върнат Държавата от мафията,съвсем скоро ще се родят и лидерите им.Дано не се повтори сценария в Румъния на Чаушеску.

19

Анонимен

преди 3 години

До 13Другарю гербав комсомолец, на хората им е през *** за черепа, ако си мислите, че с тези евтини номера ще спрете протеста срещу мафията гроп,дпс + бсп значи сте уникални наивници и мястото ви съвсем не е в политиката

18

До eve1

преди 3 години

У нас се е случвало 3 пъти до сега.Желю Желев, Петър Стоянов и последния беше от ГЕРБ - Росен Плевнелиев/ Банова

17

Деси, 1-вата дама

преди 3 години

Малии, ами аз сега какво ще правя, като моят хубостник го натикат в затвора? Ох, вече не съм първа младост, но съм хубава, ще трябва да се преориентирам към някой с повече ум от моя селски бeк, който послужи за маша и изтривалка на Черепа. Незнам, но много ми харесва да ме пази и вози НСО, дано ми оставят поне шофьора и охраната. Все пак съм Първа Дама.

16

Анонимен

преди 3 години

До МироА пък досега не бях за нито едната страна, сега вече ми станаха ОТВРАТИТЕЛНИ и двете!

15

Анонимен

преди 3 години

Дойдоха пари по Сашо куриера??

14

Анонимен

преди 3 години

До ДодоХе хеТой, Шорoс плаща на агитките, а не Черепухин, така ли?

13

Анонимен

преди 3 години

Кога Боко ще призове към кръв като Радеф и Черепа?Никога!Той е човечен!

12

Анонимен

преди 3 години

Явно Черепа развърза кесията и агитките захлебиха!Чудя се наистина нормалните и почтени хора що не се оттеглят изведнъж от площада, да останат само ултрасите срещу полицията и да се види тогава кой кого?

11

До 2луп

преди 3 години

Много ти е беден речника, другарю потомствен крадец на кашкавал. А и с доста правописни грешки пишеш, та човек винаги може да идентифицира почерка ти. И не, Бойко няма да подаде оставка и ГЕРБ няма да падне. Колкото и да не се харесва това на Черепа.

10

Анонимен

преди 3 години

Прокоратурата, полицията и още куп държавни институции се опитват да всяват страх и всеотдайно да служат на един кръг от хора, но народа се надигна и това обърка сметките им.

9

Додо

преди 3 години

До х: Има и пари, хора и влияние на Сорос.

8

eve1

преди 3 години

Има ли друга държава по света,където президента призовава за оставка на правителството,прокуратурата и извършване на държавен преврат?Радев трябва да бъде съден за държавна измяна.

7

Миро

преди 3 години

Досега бях против Борисов и шайката му ***, пъпи тутки и службогонци, но като гледам кои протестират срещу него и ми стана симпатичен! Ще гласувам за него, освен ако ме се появи някой по-обещаващ напролет преди изборите!

6

х

преди 3 години

Виновните са Румен Радев, Васил Божков и Христо Иванов. Убеден съм, че тримата са свързани по някакъв начин. Божков финансира, Христо Иванов дава началото с цирка на плажа, а създалия се от това протест на жълтите павета бива запален от Радев. Огънят се поддържа от платените протестъри, които са малцина, но достатъчно да контролират и дирижират вече създадената тълпа.

5

2луп

преди 3 години

Въпреки напъни те на троловете на герб те си отиват. Жалко то е, че тролчеттата са безполови страхливци, които се изявяват само пред клавиатурата, а младите хора са на вън и защитават държавата си от мафията.баш тулупа се явява пред Севда тв пиян и тя му суфлира. Еднокнижковеца знае, че този път е свършен без цецо ухото и на изборите ще е изметен.чао гробари

4

Бясна

преди 3 години

Полицията да дава на Гешев записите и тези *** да бъдат вкарани в Централния, където ще ги направят на момичета.

3

Додо

преди 3 години

Протестиращите сигурно са помислили партийния дом за мандра, затова са искали да влязат - да откраднат пити кашкавал. Те това си могат от едно време.

2

Ельоменат

преди 3 години

Като пазите мафията вместо хората, които ви плащат заплатите така ще е. Както по времето на комунизма, който още не си е тръгваш ушевите ще умрат, но ще пазят партийния дом. И това, ако 3 демократична република. Срам ме е, че гласувах за ОП

1

Киро Х

преди 3 години

Радев е за затвора, за поне 10 годишна ефективна присъда. Нека Гешев си свърши работата, сигурен съм, че ще го направи!