240

Анонимен

преди 3 години

Когато полицията не бие а се дърпа,значи им е заповядано да го правят,а когато бие както в Белград,означава че им е заповядано да бият на воля,дори и спокойно седящите наблюдатели по пейките в парковете.На полицаят само като му кажеш ,,дай'',и гледай какво става,ръце,крака,зъби и ребра,жал няма.Така че протестиращите да го имат това на ум.

239

Анонимен

преди 3 години

Червеничките - за пет пари акъл нямате. Черепчо - и ти нямаш никаква мисъл в туй черепче - май си заслужавате и прокурора и проблемите... Много сте зле, много сте зле... Продължавайте, толупчета черепови и червенички, да се опитвате да яхнете протеста, пък после "ама що така, ама що иначе...". Черепче жално, дълго още ще цивриш от Дубай...

238

65

преди 3 години

Ей ,много невъзпитани млади комунистчета, ама явно демокрацията ги развали.

237

БГ

преди 3 години

Протестирай народе...колкото повече...толкова повече пациенти с COVID...Това *** и изцяло изперкало племе мърси тая благословена земя.Като протестирате,гледайте да сте по-близо до онова пълно недоразумение със зелените чорапи,ръсете вируси / колкото повече,толкова по-добре / сред червените кърле.жи.Много сте...трябва да намалеете...В САЩ протестираха като вас цели седмици и какво....е ,само по 70-80000 на ден нови случаи,Тръм си клати оная работа...Природата ще си вземе безумците....

236

ПЕНСИОНЕР

преди 3 години

Бойко Борисов навярно си спомня благодарение на чий съгласие влезе в изпълнителната власт като главен сек.на МВР ЗАГЪРБВАЙКИ ОПЕРАТИВНАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА НЕГО ...Но вълкът козината си мени но нрава не Ив последните години прекали обвързвайки се криминални герои в изъпнителната власт .

235

Дедо

преди 3 години

Как да премахна бисквитките от екрана?

234

гражданин

преди 3 години

Иаз не го разбирам това посягане на държавно имущество но как да разберемтова как полицаи влачат безжизнени тела на млади хора зад колоните така както хищници не биха сторили с жертвите си ..Днес МВР дават пресконференция но нищо не казват за битите и влачени и откарани в Пирогов младежи ..За привишени полицейски правомощия и привишени права пак от нашите данъци ще плащаме осъдителната присъда от СТРАСТБУРГ .

233

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 230Ербап, гледай да не попаднеш на някой като мене, че ще бъдеш наритан здраво. И изпратен да се оплакваш на арменския поп. Ако не си си пил лекарствата, откачалко.

232

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 248Това за правото да посягаш на полицай - мечтай си. Няма такъв филм никъде. Бай да не заповядат да ви разпръснат, с тия опити за палежи лесно може да си го докарате, че тогава ще разбереш как може да бие полицията.

231

Анонимен

преди 3 години

Не го разбирам това с трошенето на материални неща. Какъв е смисълът ? А и нали се сещате с чии пари ще бъдат поправени щетите ? Това е все едно да си чупиш колата, защото бензина е много скъп.

230

Гост

преди 3 години

До Анонимен " 7 милиона скатават данъци, осигуровки, лъжат с обороти, а искат държавата да дава високи пенсии и детски, е как да стане, откъде? "Само НЕ говори от името на 7- те милиона българи и български граждани, гербаджийски ***. Не си много почтен като те гледам, не забравяй, че политиците са там, защото тези 7 -милиона българи и български граждани са ги избрали за да управляват добре, а не да грабят народа, ясно ли ти е, нищожество?

229

Един от Германия

преди 3 години

ЕНП (спомнете си Вебер в София на Армеец), както и Меркел и Урзула сега подкрепят Борисов, защото не им се противоставя и слугински им помагаше при изборите за ЕК. Иначе му знаят всички недъзи и действия в миналото, но си траят, защото така им е по-изгодно. Жалко, питъм къде останаха т.н. измислени "Европейски ценности"?

228

ля ля

преди 3 години

не те е срам говорителю!!! били са бити полицайте друг път!!!! докато седиш и говориш се изписва истината на челото ти! и на този надрусания отзад със сините очи "полицай"

227

Анонимен

преди 3 години

БСП щурмува законната власт в Република България с всякакви средства.

226

Анонимен

преди 3 години

Държава в която босът на мафията в качеството си на държавен управник си говори с председателя на Конституционния съд на братиньо я пиши заличена! От корупция.Голямата недоизказана истина е, че ЕНП /Европейската народна партия/ с всичките си ключови фигури в управлението на целия Европейския съюз подкрепя мафиотското правителство на България вече три мандата, защото партия ГЕРБ е член на ЕНП. Има и други.Срам за вас европейци! Срам за цяла Европа!

225

Анонимен

преди 3 години

В рамките само на една година главния прокурор Иван Гешев се обърка дали иска разделение на властите или не. Противоположните му позиции объркаха дори неговите най-верни фенове.

224

Анонимен

преди 3 години

Всички революции се замислят от романтици, осъществяват се от фанатици, а плодовете им се ползват от отявлени негодници. Томас Карлайл

223

Анонимен

преди 3 години

Домъчня ми за тези младежи. Може би, някога ще разберат че са използвани / тези които не са платени де/. Хитреците винаги действат по същия начин, използват наивността на младите, з а да се наместятна сладки местенца за да си крадат наволя. Вярно е, че тези сега са мафия, но следващите пак ще са мафия. Сегашните поне се поуплашиха и ще се кротнат за известно време, следващата мафия ще дойде на бял кон и ще крадат като за последно, щото с избори няма как да стане.

222

Недоразбрал

преди 3 години

Мили другаре и апаше!И аз искам да протестирам,щот тоа Бойко не мога вече да го понасям.Ами преди да ни се натресе,аз си краднех много сладко ДДСце и си джитках с мерцедесът ту в тоя град ще си хапна палачинка с шоколад,ту в съседния ще си пийна едно капучино.Абе сладък жевот!И не съм само аз!Какво мислите,че великите милионери,Гришата Ганчев,Черепчето,Миню стайков,Прокопиев?!Мислите че те забогатяха от превиване на гръб,а не от крадене на ДДС и не плащане на данъци ли?!Сладки наивници!!

221

Анонимен

преди 3 години

Полицията на мутрите бие народа - това се случва.