19

Put in

преди 3 години

Ни чук, ни гек, ни гък , млък !

18

Анонимен

преди 3 години

Като няма какво друго да измислите, пускате последният лайнометски аргумент - "В Русия е по-зле".

17

До 24

преди 3 години

Кога станаха 50000тона. А правиш ли разлика между 50000 тона и 50000куб.м. В резервоарите горивото се съхранява в куб.м. Тъй като си много отворен ще ти задам един *** въпрос-кое растение може да "изяде" подобно количество гориво за 2месеца?Не бери грижа за руснаците, може и да не ти се вярва, но в това отношение са много напреднали. А и още нещо - не учи научения. Сигурен съм,че си виждал ДГ само през бензиноколонката.

16

знаещ

преди 3 години

Написаното е пълна глупост.Тъй като ДГ е по-леко от водата, преграждаш реката на повърхността и през сифони тече само водата. Отстрани на реката правиш дълбоки шурфове и отделяш горивото и после го изпомпваш и товариш на цистерни. Отделно върху горивото можеш да насипеш талаш или слама, която после вадиш и гориш.А това за запалването е само в главите на неграмотниците.Това е възможно само в първите часове.

15

мазепа

преди 3 години

A какво става в Хабаровск?

14

anon

преди 3 години

знаеме как се действа. и радиацията там е 3.6 рентгена- не добре, не ужасно. дятлов

13

Анонимен

преди 3 години

Бойко е виновен.МАФИЯ! ОСТАВКА!

12

Анонимен

преди 3 години

Е тя Япония е с Русия и Китай тпи монголи.

11

Ельоменат

преди 3 години

Как е положението в Япония? Изпуснах ли водата в океана? И да са в пуснали няма да и а статия, защото само в Русия стават беди и са най-лоши там.

10

Анонимен

преди 3 години

Айде стига бе !Таман Радев е на път да води Деси на екскурзия в руския Гулаг ...Това е провокация !

9

И отново

преди 3 години

По стара зависима традиция dnes.bg отново кърти с топ новина и няма и ред за стотиците хиляди протестиращи по улиците на Републиката! Поне напишете за коронавируса или поне нещичко за прокуратурата, понеже пак "намерили" нещо някъде и го разпращат по разни редакции. Айде малко по актуално де, аз не виждам причина да чета този сайт повече...

8

Анонимен

преди 3 години

Путин: Их там неть !

7

Rrr

преди 3 години

Видях CNN ..бил напуснал работа за да казва истината..мирише та смърди на fake news...искам да видя как се запалва клечка потопена в вода та дори и с дизелово гориво....Най голямата екокатастрофа е в Мексиканския залив когато BP направи разлив..с месеци не спряха петрола...

6

Анонимен

преди 3 години

Екологичната катастрофа, доколко е истина съобщението, е без дискусия дали е Русия, България или другаде. Пръчката пламва бясно От гледна точка на физиката е пълна глупост и говори за липса на елементарни знания на пишещата или -ия. Някой опитвал ли е да запали бесен огън с мокри пръчк? Причината е проста докато водата се изпарява температурата остава сравнително константна около 100 градуса т.е. при 100 градуса горят много малко вещества! Термодинамика от серията books for dummies.

5

АнонимеН

преди 3 години

4 ЦВЕТНОТО ПИТИЕ ОТ СНИМКАТА ДА СЕ РАЗДАДЕ НА ВСИЧКИ ПУТИНИСТИ!!

4

Паметлив

преди 3 години

Разливът на Ексън валдес в Аляска беше стотици пъти по-голям и то със суров петрол...Както и да е.Няма кой да остави да изтекат 20 000т дизел,което е сигурно годишното им потребление.Освен това не може това количество да се съхранява в един съд.Иначе екокатастрофата си е сериозна,разбира се.

3

Анонимен

преди 3 години

Шефката на Росприроднадзор я разследваха наскоро. Стандартната история - пълна калинка, с куп имоти в загниващия Запад, които няма как да има легално с чиновническата си заплата.Приликите между Русия и Бойколандия са толкова много, че не е и смешно. Разликата е, че нашите поне не плюят Запада, докато си купуват имоти там. Само социалистите ни го правят това.

2

Сибир

преди 3 години

Зимата, като замръзне нафтата, ще си я съберат.

1

АнонимеН

преди 3 години

БЕДИТЕ КОИТО СЕ СТОВАРВАТ ВЪРХУ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СА МНОГО МАЛКО!