39

Гошо

преди 3 години

До Петров 49"Василий е рядка птица в Русия. Той напуска държавната си работа в Росприроднадзор, за да може да казва истината.""Двамата с шефа му се опитват да влязат в завода на "Норилск Никел", "след като активистът наел хеликоптер"Може ли да уточнят Къде работи сега и кой му е шефа и както с какви пари е нает хеликоптера

38

Петров

преди 3 години

след като активистът наел хеликоптер, с който да прелети над разлива.===========================================някакъв с неясни доходи и месторабота наема хеликоптер?

37

До:HLMF

преди 3 години

Никова и останалите другари да си пратят там децата, къде са хукнали по Запада и при "краварите". ****ни до уши, но въпреки това изключително прости! Руските партийци като пръд*нат, нашите позитановски матросовци се насир*ат! Да се направят пред шефа като хората!============От Амбасадата пръд-наха с една декларация и червения *** ***-н до уши трепери, да не бъде окован и закаран в ЦСЗ при бай Ставри!

36

Анонимен

преди 3 години

Ще отровят планетата руските некадърници.

35

Анонимен

преди 3 години

Невероятно до къде са стигнали безродните ни русофили да отричат очевидното само и само да е в полза на азиатската клоака :)))

34

Анонимен

преди 3 години

До 43Егати логиката :)))

33

Анонимен

преди 3 години

До 45Не сме го забравили ама ти само си чувал за него, хайде сега отиди разбери и какво е напрвено по въпроса. Папагал.

32

Анонимен

преди 3 години

"Той напуска държавната си работа в Росприроднадзор, за да може да казва истината." Класическа руска трагедия :))

31

Анонимен

преди 3 години

А в Мексиканския залив забравихте та това не е по зле от там

30

Off

преди 3 години

И това е нещо, за което се е чуло и се пише. Колко такива случки е имало и по колко места, само може да се гадае. Абе яко oсиpане на природата в кочинката.

29

Анонимен

преди 3 години

"Шефът ми дори се страхуваше да пуши там"--------------------------------------------------Щом пуши, какъв еколог е този? Менте еколог. Какво им четем впечатленията от платените екскурзии?"Норилск Никел" е собственост на милиардера Потанин, получава рекордната глоба от 2 милиарда долара и обжалва размера й пред съда.Действията на Росприроднадзор са безпрецедентни и дават сигнал, че частните компании, подобни на "Норилск Никел", вече не могат да замърсяват реките и езерата както си искат

28

Анонимен

преди 3 години

Помните ли преди години военните дето крадяха нафта във Варна колко стотин тона нафта изляха в питейната вода... Поне 3 - 4 дена крановерте по улиците стояха отворени и водата се стичаше по улиците докато прочистят тръбите от вонята...

27

Анонимен

преди 3 години

Ще има нови такива инциденти в полярните райони. Вечно замръзналата земя се разлежда и всичко построено върху нея ще става все по-неустойчиво.

26

Мамата

преди 3 години

И КВО ПРАЙМ .....ДА ДЕЙСТВАТ ОРГАНИТЕ НА ЗАКОНА или извънземните да помагат

25

HMLF

преди 3 години

Ако въпроса ти е към мен......честно, не мога да ти го обясня толкова просто, че да ме разберш!

24

Анонимен

преди 3 години

А бе на тоя Байдън няма ли кой да му пръсне мозъка.Всеки в Аащ има оръжие а няма един който да го застреля.Е за кво са им оръжията на тия.

23

HMLF

преди 3 години

Никова и останалите другари да си пратят там децата, къде са хукнали по Запада и при "краварите". ****ни до уши, но въпреки това изключително прости! Руските партийци като пръд*нат, нашите позитановски матросовци се насир*ат! Да се направят пред шефа като хората!

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 28Абе факт е, че не знаеш. Вземи почети малко, преди да драскаш.

21

Анонимен

преди 3 години

СНН ЛЪЖАТ ЗА СОБСТВЕНИЯ СИ ПРЕЗИДЕНТ КАКВО ОСТАВА ЗА РУСИЯ

20

Анонимен

преди 3 години

А бе факта е един няма нито един математик физик или химик българин с принос за нещо в Световната история на науката.Другото е бла бла...