59

мдаа

преди 3 години

един тон дизел е повече от един кубически метър защот дзелът е по-лек .20 000 тона е кличество което не мога да си представя ! Как могат да изпуснат такова количество хем цапат хем губят страшно много пари!Не ги разбирам тези руснаци.

58

Христо Христов

преди 3 години

До РепичкаИ все пак не отговаряш на въпроса на Гошо.

57

Информационен фронт

преди 3 години

На запад са се загрижили за чуждата паничка.

56

До и отново

преди 3 години

Колкото е истина, че протестиращите са стотици хиляди, толкова да е здрав президента!

55

бай Дончо

преди 3 години

Разбира се, че Путин и комунистите са виновни.Ако не бяха те Русия щеше да е нормална страна, а не помиина яма.

54

Нормален

преди 3 години

Алкохолизираните диваци тровят цял свят.Ако цивилизацията иска да оцелее Русия трябва да бъде унищожена!

53

до Vlady

преди 3 години

Добре манипулираш хората и избягваш фактите - отн.плътност на мазута при различните марки е различна и стига до 1015кг/куб.м. Пак те питам, ако не си се къпал в нефт и нефтопродукти, поне цапал ли си се?Освен на бензиноколонката горива виждал ли си? Аман от кабинетни философи. Аз съм един от малкото в България,които са виждали на живо с този проблем и съм го решавал и познавам другите в страната.За твое сведение през 94г. наше ДГ стига по Тунджа до Бяло море.

52

55189

преди 3 години

Два дни след разлива беше излъчена видеоконферентна среща на Путин със спасителните екипи, местното ръководство, сбственика и еколози. Докладът на местната власт беше от няколко изречения, а Путин попита защо те научават от медиите за катастрофата и въобще как са със здравето. Дни наред бяха излъчваани репортажи от мястото с кадри от хеликоптер и се наблюдаваше бавното намаляване на петното. До езерото в резервата Пясино не стигна, само в р.Амбарная. Проучвайте проблема и после публикувайте.

51

vlady

преди 3 години

Мазутът е 0.89, има и смоли, асфалтени и други съединения освен въглеводородите, но плътността им е под 1 при това са в малко количество.

50

до Vlady

преди 3 години

Един елементарен въпрос - с какво относително тегло е мазута или котелното гориво. За тях се сещам на първо време.Случайно да си наясно, че в нефта има и друго освен въглеводороди? Някога виждал ли си нефт и случайно дали си се изцапал поне веднъж с него? Аз да!!!

49

vlady

преди 3 години

До Видял гоНяма нефтени фракции по-тежки от водата - дори въглеводородите с най-голям брой въглеродни атоми достигат плътност едва 0.87, повечето разпространени са под 0.82.

48

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 52 Изглежда, че в твоята глава има място само за бинарно класиране на нещата. Това, че в русия природата се смазва от олигарсите, не означава, че амарика е цвете за мирисане. Това е новина за дебелооко поведение на голяма корпорация с държавен чадър. Ако мислиш, че е невъзможна, не си с всичкия си.

47

Анонимен

преди 3 години

Удебелен шрифт, италик сърцераздирателна притча на някоя измислена персона - познаваме почерка на поръчковите материали.CNN, Я сега разкажете какво стана със демокрацията разгонените протести и масовите убийства във родината ви?

46

оня с ножа

преди 3 години

Ало ***, ког ще напишете нещичко от кумова срама за протестите ве или ви скръцнаха със зъбки щот ще ви строшат рачичките и нема да има премиални. За туй дращите в дън гори сибирски как си зацапали *** рашките. и вашето време дойде. Скоро ще квичите на коледно прасе.

45

Анонимен

преди 3 години

Да драснат една клечка на разлива и ще го неутрализират за часове

44

Анонимен

преди 3 години

Там е така, безобразия колкото искаш...

43

хехе

преди 3 години

Путин е виновен .... Путин и Комунистите!

42

Видял го

преди 3 години

Навсякъде по света стават аварии на нефтопроводи и нефтопродуктопроводи.И вместо да пишете глупости трябва да разберете нещо-нефтопродуктите са с различно относително тегло. Някои плуват,а други потъват на дъното.При разлива в Мексиканския залив след като от нефта се отделят леките фракции,тези с отн.тегло по-голямо от това на водата са на дъното на океана и няма да се разградят.Справка потъналия кораб до границата.

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 29Василий е рядка птица в Русия. Той напуска държавната си работа в Росприроднадзор, за да може да казва истината." "Двамата с шефа му се опитват да влязат в завода на "Норилск Никел", "след като активистът наел хеликоптер"Ти вземи да прочетеш малко и да обясниш ,както кой му е шефа например на тоя безработен еколог дето не са го написали

40

Репичка

преди 3 години

До ПетровОли,в Руската Федерация полетите с хеликоптер са сравнително евтино нещо,поне има -няма 100 евро......е ,не е като в България за 30 минутна екскурзия с хеликоптер около язовир Панчарево и полет над Рила за 700 лв.....