23

Диагноза

преди 3 години

Колко пространно, по комунистически, бълнуване на една семпла женица от с. Крушовица ! Е, така е , на село всички си мислят, че са по-умни от кокошките и затова си говорят с тях на двора. Но, България не е двор и българите не са кокошки, другарке Нинова ! Демокрацията не нещо ви е взела , ами всичкия то мозък е изтрила ! Ти си едно червено *** !

22

Анонимен

преди 3 години

Нинова виждала отново поява на ,,врагове на народа'',които трябвало да бъдат потъпкани както едно време слвд 9-ти.Ейййй значи не могат да спечелят изборите,и започват с провокации на масите.Народа пак ще бъде жертва,която ще се захвърли в забвение след нейната употреба.Тези хора никога не изразяват точно за какво се борят,и каква е политическата им платформа за всеки един мандат.Хора без лица са това.

21

Герберунгел

преди 3 години

Ох, слава Богу, че Корнелия ни е опозицията!Че иначе като гледам колко народ ни се е ядосал, можеше лошо да стане!

20

?

преди 3 години

Тези които протестирате само питам:Тази ли искате да докарате на власт?

19

Анонимен

преди 3 години

Истината е че са втора партия и имаха малко по малко гласови от първата , трябваше държавата да има блестяща опозиция в парламента но такава не видяхме,Буквално нямаше опозиция плюенето не е градивно затова не го броя, как някой които не може да свърши по простата работа в парламента ще свърши по сложната работа.Очевидно няма как да изпълнят задълженията си независимо дали са опозиция или управляващи.Така че първо трябва да се научат да работят, поне елементарната работа да могат да свършат.

18

Анонимен

преди 3 години

Как да последваш Нинова, като е хамелеон.Нейната политическа кариера започна от СДС или си мисли, че тези дето помнят това са измрели?

17

Браво

преди 3 години

Евала другарке, ти си първия лидер на БСП, който убеди баба ми, че вече за нищо не ставате. Продължавай в същия дух, подкрепям те с две ръце за още един мандат!

16

Анонимен

преди 3 години

Па те комyнистите все това виждат когато не са на власт. И така си е - вредно и опасно е за партийната им касичка. Няма спор по тоя въпрос!

15

до 11

преди 3 години

Че имат вредно управление е вярно , но истината е че имат и кадърни кадри надолу ,проблема е че управлението ги ползва в по особени интереси, но ако тези кадри попаднат в качествени управляващи могат да постигнат много.Но системата е такава че не виждам как е възможно.

14

Анонимен

преди 3 години

До БСПот г-н Нинова??? не знаех, че нинова е господин!!! а относно бутилките шампанско - внимавай да не се подхлъзнеш в суматохата, че някоя бутилка може да влезе там, дето слънце не огрява!

13

Анонимен

преди 3 години

Вижда, не вижда, това е.Импексовица има история, с която няма да убеди народа, че е повече от номенклатура. Няма да спечели избори и това е гарантирано. Вечната втора. Герб, са проект, който може да смени само друг подобен.

12

Pf

преди 3 години

Тая какво се е объркала та обяснява как само едните трябвало да си ходят. Това,че народа не иска Герб не значи,че иска Бсп. Да си взимат куфарите и да се махат заедно. Искаме нови политици. Не разни обрали държавата през приватизацията и след това.

11

Сраври

преди 3 години

С тая опозиция, ГЕРБ ще управляват поне още 100 години

10

Анонимен

преди 3 години

Аз също виждам вредно управление...в БСП

9

до 1

преди 3 години

Според мен си в грешка преди изборите президента си имаше своя мисъл.Но след изборите президента говореше едно и също като Нинова, дори и типичното женско мислене не си правеше труда да го редактира.Затова мисля , че не Нинова копира Радев , а Радев копира Нинова.

8

Sichtpunkt

преди 3 години

Касата касата, огладняхте като петдневно куче на синжир!

7

Анонимен

преди 3 години

Само Радев може да обедини хората, никой друг, тая да потъва някъде. Нещо някой пита ли я, ако не я пита никой нищо да си мълчи по-добре и да не се показва.

6

Анонимен

преди 3 години

вредно, вредно, колко да е вредно? Като на БКП? или на БСП? По вредни от тези няма, японците се оправиха от атомни бомби, ние сме още в началото, ще чакаме и пра внуците на кому нетата да ритнат камбаната. Такива като *** трябва да висят по дърветата.

5

Анонимен

преди 3 години

Нинова не на нивото на Сергей Станишев или Георги Първанов ,но сравнение с Радев си е направо добра.Ако герб махнат Бойко от редиците си ,може и да има битка на изборите.Само пожарникаря е проблемен ,като има пожар в герб го гаси ,но ако герб няма пожарникар ще е друго.

4

БСП

преди 3 години

Народа се събуди!! И начело с най-истинскя президент на България от 30 години, ще изметем мафиотската хунта.Ние в централата на БСП вече отваряме бутилки шампанско, лично предоставени от г-н Нинова. По случай победата над ГЕРБ!!! Корнелия Нинова, Честита ни победа другарко!!