83

контрагост

преди 3 години

До гост корнелия - министър председател, ай стига бе

82

ivailo

преди 3 години

Тая чак сега ли го видя, това вредно и опасно управление, досега спа ли ? Или чака Радев да и свърши работата ? Тия смешници от БСП, ако си мислят, че хората дето протестират срещу Боко ще гласуват за тях, мноого са се объркали.

81

вредна

преди 3 години

БСП е вредна за България.Тя е олицетворение и основа за всичко лошо и гнило у нас.Цялата върхушка на тази партия са национални предатели.

80

Корнела на командно

преди 3 години

Корнела е май на командно мислене

79

Корнела е мобиле

преди 3 години

Припомнете ми какво казва Радев за Васил Божков. Понеже се видя, че на проРадевския протест имаше и хора на Божков. Тоест, БСП, Румен Радев и Божков играят заедно, бесни са на главния прокурор, който направо им бръкна в здравето. Но ако хора на Божков подклаждат протести против властта у нас, продължавам да твърдя, че главният прокурор не си е свършил рпаботата. Тези хора не трябва да са на свобода.

78

планът им

преди 3 години

Много, ама много ми е любопитно, защо телевизионерите не поканят някого, който се припознава като лидер на протеста. И освен дето да даде обяснение за целите на данданията, нека да отговори на тоя въпрос - Представете си, че смъкнете ГЕРБ и избрано от вас правителство управлява. Ще преразгледате ли случая с Васил Божков? Ще дадете ли ход на дело, оправдаващо Божков? Ама те съдиите ще решат. А кое пречи съдиите и сега да решат? Или ще уволнявате и съдии?

77

Как не

преди 3 години

Ако една промяна ще идва от партия като БСП, мерси! Искат да свалят ГЕРБ, за да управлява БСП! Имаме едни 45 години зад гърба си, имаме и нреме на преход, когато БСП управляваше. И знаем какво следва. Мерси! По соца, докато връзкарите на същата тази червена партия си живееха живота между Лондон и Калкута, пиеха си кафето в Париж, аз работех в турскко село. И не мърдах от глухата провинция. Мерси!

76

гост

преди 3 години

Курнелиьо - тебе никой не те припознава от протестиращите. Айде без импексове курабии и галеви дами начело. Хората искат да махнат корумпираните мутри и ББ но определено не искат да гледат теб на негово място.

75

стана ясно

преди 3 години

От изявлението на Корнела днес разбрах, че протестите ще продължат най-малко до сряда, когато БСП гласи вот на недоверие. В това днешно изявление Корнела официално яхна протеста или потвърди, че БСП е неговият организатор. И в двата случая, БСП е замесено в заговор. Вече няма съмнение, че този протест обслужва интересите на БСП.

74

Анонимен

преди 3 години

Аз се чудя протестиращите разбират ли, че ги пишат в графата - подкрепящи Нинова?

73

Буден!

преди 3 години

До Въпрос към ***? 73. Чрез пладнешкия грабеж на шумкарите- комунисти, каскетаджиите, превратаджиите, душевадците на народа, метежниците ... ... ... ... !

72

Ти да видиш..

преди 3 години

Нинова , къде е тази беднотия ?Я се огледай. Къде учат децата ви ?Твоята наглост е безкрайна. Видяхте че с избори няма да вземете властта и решихте да минете към съветските методи.С президента разбунихте държавата , вместо да работите за нейния просперитет.

71

Стани да видиш тог

преди 3 години

И др. хора не искат Нинова,но ще видите, че тя ще вземе властта.След това че се гледаме умно, казвайки - ,,Пак ни излъгаха".

70

Анонимен

преди 3 години

Нинова не си мисли, че като не искаме Борисов искаме теб... избий си го от празната червена глава.

69

Ани

преди 3 години

Аз като видя Нинова и изпитвам голям страх, просто ужас!Аз не бих и позволила да ми измие чиниите, камо ли да я допусна да ме управлява.Не бих понесла такова вредно и опасно управление.

68

Анонимен

преди 3 години

Вие комунисти къде сте се натоварили в каруцата на Радев няма такива филми Радев е народен президент. Къш . 100 год БКП -100 год срам, последни по всичко, само влатс ви се вижда. ВНС и президентска република.

67

наблюдател

преди 3 години

След като Нинова опразни касата на партията, сега е хвърлила око на държавата.От всички нас зависи да предотвратим грабежа.

66

Аууу

преди 3 години

Ъм ся... !

65

Въпрос към Курнелия?

преди 3 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

64

Пешо

преди 3 години

Оооо тя прогледала ,защото когато бяха на власт беше сляпа.