43

Анонимен

преди 3 години

Който и да е, но да не е гроб!

42

Чу ли, ма?

преди 3 години

Вредно и опасно беше управлението на твоята партия в продължение на 45 г.Вредно и опасно управляваше Жан Виденов и кликата около него.Вредно и опасно действат всички, които впоследствие БСП успя да уреди на власт.Вредно и опасно било днешното управление, но то е на партия, която е дъщерна на столетницата.Вредно и опасно е това, което прави Радев под диктовката на БСП.

41

Анонимен

преди 3 години

Бъди разумен,Господи, потоп ни изпрати, че тука вече сме на гъсто, все по-трудно се търпи. Измежду хората плъзна като зараза алчността, напълниха ръцете и сега крадат и през г*зa.

40

Анонимен

преди 3 години

Мафията е Б. Бор.исов... Тоя разболява и ограбва хората в България, а прехвърля араби и не.г.ри през границата... Б.Б е Трафикант на Башибозуци с неговата "" Агенция за бежанци"". СЪщо както поп Кръстьо беше трафикант на ту.рци- башибозуци.. И затуй и Б.Б. трябва да го свършат както поп Кръстьо и Стамболов..

39

Анонимен

преди 3 години

щом Нинова не може да кяри и да влачи, чуждото управление е вредно за нея!

38

Анонимен

преди 3 години

Нинова как го насъска комуниста Радев да сваля правителството искат като преди с Орешарски да оберат държавата и да бият хората

37

Калина

преди 3 години

По вредно от тая тлъста арсла и мутата Радеффф няма.

36

До 32

преди 3 години

Да, СлаФчо има доста заслуги за чалгализиране на народа. Така че - става. Ще е новата патерица.

35

Каскетчо

преди 3 години

Само аз съм полезен!

34

Анонимен

преди 3 години

Чудя се колко акъл трябва да има човек,за да гласува за партия фалирала държавата му и оставила го буквално гладен ??? Чудя се колко наглост трябва да има човек ,за да си предлага партията,която е фалирала държавата,при статукво на най-висок БВП и покупателна способност,най-висока МРЗ,най-ниска безработица,първата магистрала в страната,саниране,инфраструктура,безвизово пътуване и сега дори и Еврозона.Просто нямам думи.....

33

българин

преди 3 години

а България вижда едни огладнели комунисти , кандидат управляващи ,подготвящи преврат !

32

Вальо

преди 3 години

Тази луда жаба си мисли че дъжд вали,не госпожо плюят ви хората!!!!

31

Анонимен

преди 3 години

Нови политици Славчо трифоноф и за външен министър пианистра маестро а за министър на образованието Годжи.Тая държава е бита карта.Нинова от партия в партия Волен и той.А бе...

30

Що

преди 3 години

Що не се скриете всички вие, които 30 г манипулирате хората, не само Нинова, ами и всякакви други от всякакви партии. Къде са новите лица, истинските патриоти. Няма ги, тотално опошлен народ без ценности. През два месеца избори да правим, все тая, здраво са се врастнали във властта

29

Morski

преди 3 години

Другарко, кога бяха нечестни изборите?При избора на Радев , или Парламент? И при кой Парламент ? Сегашния или на премиера Орешарски, или пък на тройната коалиция?Как ще постигнете тези помпозни цели на лозунга , като не можете да оправите партийния си бюджет?Или може би като по времето на Жан Виденов с министър Гечев (този пък е по-некадърен от студент второкурсник ) , или пък както при Луканов?Да не се обиди СтаниШЕФ ..И него го помним!

28

Asd

преди 3 години

Вижда вредно и опасно за мафията, контрабандата и олигарсите. Птеди короната рекорден БВП, ниска безработица, намалена цена на газ и парно, увеличени заплати навсякъде особено учители, полиция и военни. Увеличени пенсии. Строителство на метро, околовръстно и магистрали. Рекордно нисък дълг. БСП иска да излъже пак хората и да окраде всичко.

27

до 22

преди 3 години

БСП винаги е имала политическа платформа ,проблема е че нямат приоритети в нея.Да вземем правителството Орешарки, блестяща платформа но приоритет Пеевски шеф на ДАНС и увеличаване на власта на ДАНС а това не е част от пратформата.Между другото ГЕРБ нямат толкова сериозна политическа платформа , но пък имат силни приоритети ясно изразени. Естествено ДПС е най сериозна ,политическа платформа и приоритети дори ги отмятат с времето и двете.Не съм им почитател но е факт ,че правят политика.

26

Анонимен

преди 3 години

Вредна и опасна за България си ти другарко Корнелия Нинова

25

БСП

преди 3 години

Както самата другарка Корнелия Нинова каза: "Забраниха ни митинга на Бузлуджа, затова днес ние го провеждаме в София"..

24

анонимен

преди 3 години

Нинова, как да ти вярваме? Когато навремето си купи Техноимпекс /с какви пари и под масата/, милиони българки като мен работеха и получаваха мизерна заплата, и не можеха да си позволят екскурзия или почивка?! Сега си застанала пред нас, тънеща в охолство и очакваш да излезем на улицата и да се бием, във Ваша чест! А, мерси!