238

Анонимен

преди 3 години

Демокрация е Власта на Народа , Демокрацията се определя със Референдум , а Не еднолично решение !!!!!! Със Референдум бе Демократично и влизане във НАТО и ЕС ..но бе еднолично от шайка решено .......нека сега поне за Еврото да има Референдум ......ДА каже народа ДА или НЕ !!!!!

237

Ха-ха

преди 3 години

До АнонименЦяла Южна Европа реве от еврото,нашите го хвалят!Що Полша,Чехия,Унгария и Румъния не го щат?Сигурно са по-будали от нас?Колкото до цените и заплатите-питайте хората дето са работили в чужбина когато се приемаше еврото!Ако е същото(а то ще е),очаквайте хляб от 1.20лв на 1Е,а заплати от 800-1000лв на 400-500Е.Е,горе-долу след 4-5 години ще си върнем стандарта,де.

236

помнещ

преди 3 години

до 267 Ти не знаеш ли? Той др Борисов тръгна от МУТРИТЕ! Това беше неговата "партия"! Прекрасно ПОМНИ ОТ КЪДЕ Е ТРЪГНАЛЧ Има живи още от неговото поколение което ГО ПОМНИМ ПРЕКРАСНО! И се чудя на младите хора днес подкрепящи ГО! Ама днес има ИНТЕРНЕТ БЕ ДЕЦА! ПОРОВЕТЕ СЕ И ПРОЧЕТЕТЕ ЩО ЗА СТОКА БЕШЕ ТОГАВА др Борисов ! Там всичко си ГО ПИШЕ! Не съм ги писал Аз я!-:) И Не гласувайте по "симпатия" И Инерционно! Др Борисов е ЛИЦЕМЕР!

235

Хана

преди 3 години

Кой разделя българите на българи и еничари ? Някъде отвън им навиват пружинките. Шоу.

234

Анонимен

преди 3 години

Честито на всички българи!

233

Мда

преди 3 години

Референдум за Еврото!Ако хората го искат-така да бъде!Ако обаче не щат,Мутрагеньо да си обира крушите!

232

Анонимен

преди 3 години

Еврозоната е гаранция за стабилност и икономически обмен ! Тази стабилност рефлективно е условие за инвистиции .Тези инвистиции ще направят конкурентноспособен трудов пазар и естествено това е условието за вдигане на стандарта.Да,може в началото при приравняването на някой стоки да се получи известна загуба от десетичната запетая,но полека всичко ще си заеме завършен вид и България ще тръгне най-накрая по един надежден и честен път !

231

Анонимен

преди 3 години

Нова статия в началото Първи арестувани на протеста там са коментиращите.

230

Анонимен

преди 3 години

Най-бедните в ЕС с евро... Ужас.

229

тулупче

преди 3 години

"Браво" Бойко! Ще има да си харчиш паричките от шкафчето! Дано си жив дотогава, сега както се е дигнал народа срещу теб и слугите ти ме съмнява ама ти сам си изкопа грабо с лакумуто си мутренско его. Жив и здрав!

228

Анонимен

преди 3 години

Да Швейцария не е в ЕС но не иска и да бъде,и каква е гаранцията че тоя съюз ще продължи вечно,знаем че съюзите рано или късно се разпадат като един съветски съюз например!

227

Анонимен

преди 3 години

A г-н Борисов в коя партия е членувал?

226

Хаштаг®

преди 3 години

2023г. Най рано 1година ще са в циркулация евро/лев.

225

Анонимен

преди 3 години

Благодарим,Борисов !Бай-сетне дойде краят на червените олигарси !

224

Анонимен

преди 3 години

Ние ще го приемем това е ясно дори и тиквата да не е на власт,но това ще бъде последният пирон в ковчега,ще видите!

223

Хаштаг®

преди 3 години

Швейцария не е в ЕС Великобритания са три страни в едно а паунда си паунд и по скъп от еврото останалите си решават Аз знам за италианците ,че много съжаляват ,че се разделиха с"милиардите си след евроборда" Това е друже. Успех!!

222

Анонимен

преди 3 години

Отдалечаването от русия, беше дълго, но за сметка на това окончателно.вансеремос каскети!!!

221

Истукан

преди 3 години

Само дето членството на България в Еврозоната няма да направи България по-богата, а по-бедна ще стане. Нито еврото ще помогне, нито членството, което ще струва на България милиарди годишна вноска.

220

Анализатор

преди 3 години

Имам колеги от Литва. Всички са единодушни, че след приемането на еврото са обеднели заради повишаването на цените. Това е една от причините да работят в Англия в момента.

219

Анонимен

преди 3 години

Някой да обясни как еврото ще е по-добре за България и защо англичаните не искат и да чуят за него и си биха шута!Защо Швейцария не си смени франка, Унгария,Чехия не искат, скандинавските страни,защо ние се натискаме, гърците питайте като най-близо до нас,защо идват тука с автобуси на пазар а не си харчат еврото в страната си и ще продължават ли да идват като въведем еврото!!!