318

Анонимен

преди 3 години

референдум ?????????????????????

317

Христо Христов

преди 3 години

До VicctorТези които искат да бъдат свободни, а не роби и мразят безродните предатели.Нещо друго неясно?!

316

Vicctor

преди 3 години

Кой има интерес от нарушаване на спокойния ход на България към Европа ? Европейския съюз не е идеален, но всички се бутат за там. ЕС си е самодостатъчен като пазар, производство, наука, култура. Но е клуб на богати държави.

315

Анонимен

преди 3 години

От един комсомолски секретар и син на милиционер, нищо добро не може да излезе.Живял съм тогава и точно това племе - комсомолците, чи е до нолка познато. Нагъл, подъл и страхлив - това е, и Лойко е същия.

314

Анонимен

преди 3 години

Наскоро теглих чертата и се оказа, че за 28 години трудов стаж, съм внесъл в хазната към 350 000 лв данъци.В последната половин година ме гонеха да ми дават заеми с лихва под 3%. Без всякакъв ЕРМ.Банкянският *** пак се превъзнася - нищо толкова специално не е станало. Само дето наля държавни милиони в частна банка в цялата суматоха.

313

Браво!

преди 3 години

Твърдо смятам че това е най-доброто за такива като нас! Спряха ви далаверата, нали?

312

Анонимен

преди 3 години

Потърсете в гугъл за приемането на Великобритания в ERM, колко бързо са влезли в криза и колко бързо и панически са отказали приемането на еврото. Неслучайно наричат ERM "eternal recession mechanism". А лоботомизираните гробари се радват колко хубаво било. Боже, боже...

311

Анонимен

преди 3 години

Браво!Това е исторически момент!В държава пълна с мошеници,тарикати,олигарси присъствието на Европа е от крещящо значение!Влизаме с приравнен курс,***,както никоя друга държава досега.ЕЗ е ключово условие за инвиститорите,което ще качи конкурентноспособността на труда,и естествено от там стандарта!Когато двама работодателя се борят за работник,цената му се вдига и обратното! ЕЗе гаранция за стабилен бизнес с и особено след драстичния спад на този показател в Китай,България ще успее !

310

Анонимен

преди 3 години

Честито! Влязохме в клуба на големите длъжници.

309

Чезаре от Италия

преди 3 години

Българите не искате монархия. Не искате социализъм. Не искате капитализъм. Няма друго. Ако искате безусловен базов доход по 3000 евро на калпак значи са ви излъгали. Няма кой да ви ги даде.

308

Иван

преди 3 години

Това е много лоша новина за обикновения човек в България. Обедняването ще е лавинообразно и необратимо. Ще ни плащат заплатите в левове, а ще плащаме в евро. Всеки, който не го е осъзнал още да прочете какво става в Германия след приемане на еврото.

307

Анонимен

преди 3 години

Е нема що , ще станеме още по бедни ,суджука от Банкя ликува , ще си купи имат и на Малдивите

306

България

преди 3 години

До пияница мистикВалутата на Англия 70% е в долари от Америка. Посоката им е винаги надолу и надясно.Улиците и дупките по тях са пълна трагедия. Лондон не е жесток град а една дупка на кавала и не михаресва зашото живея в Чикаго. Поздрави.

305

пияница мистик

преди 3 години

До тулупчеА защо карат обратно на целия свят? Англичаните са си англичани, аз много ги харесвам, защото са различни. Нито валутата си дадоха, нито посоката на движение смениха. Да не говорим за двуетажните им автобуси и тесните улички по които карат. Живял съм една година в Лондон, жесток град, много ми хареса, но много скъп.

304

Свиня

преди 3 години

Царя се чуди и мае що народа не гърми шампанско и що не отваря кутиите с хайвер по повод тая извънземно убава вина....и даже вика недовеолен съм ..не я оценявате...и ни един царедворец не се сеща да му прошепне в ухото ..царю честити ..народа пие гола вода и яде сух лебец....тез дет са покрай тебе не са от народа ...те са наште хора....

303

дам...

преди 3 години

България вече загуби една своя територия и тя премина в ръцете на младежки дпс активисти, да не кажа че направо премина в ръцете на младежки дпс терористи! Това е и трябва да е водещата новина!

302

F

преди 3 години

Изберете мене АН , Аз Народът или Мани Ани за премиер за тримесечен мандат и аз за себе си и стотинка не искам, искам просто цялата власт да се изнесе у българския народ, има си някакви доказателства кой е българин и кой не! Или вие си направете такава партия АН, поръчайте си да ви изпрограмират български скайпове и политически сайтове, интелигентно направени, просто ще излезе малко по-скъпичко, но така и трябва да стане!

301

тулупче

преди 3 години

Като е толкова хубаво еврото защо Великобритания винаги е била със своята валута която и до ден днешен рита задните части на еврото дори при Брекзит? Борисов 10 години продава България на САЩ ( 50 годишните им ф-16 дето купи) и на централните банкери. Питайте Италия дали са станали по-добре като са минали на евро!

300

F

преди 3 години

Вкарайте такава партия АН , Аз Народът, щом са такива из-роди и слаб0умници управляващите и няма кой да ни оправи, защо народът да не се самоизбере той? Малко и военни трябват, но пък българите се бият екстремно добре въпреки продажните ни военни, така че трябват ли ни военни? Май не, тия танкове на народа да ги раздадат. Военните си имат проверката кои са с български гени. Българите са достатъчно интелигентни хора, вече когато потръгне и се пооправи държавата, може и с избранници в парламента.

299

Анонимен

преди 3 години

Честито на всички нормални и интелигентни българи!