258

Angry

преди 3 години

Роден съм 1963 г. и имам претенции, че познавам този режим много добре

257

преди 3 години

Аз пак да попитам: българският гражданин какво ще спечели от приемането на еврото от страната ни ?

256

дедо от село

преди 3 години

До Angry По думите ти личи, че не си роден преди 89г и се слушал само глупости и лъжи за тогава и то едностранчиви.

255

Анонимен

преди 3 години

Зимата на 1996-1997 година. Училищният стол се оказа непристъпен за учениците от езикова гимназия Бертолт Брехт в Пазарджик. Просто цената на баничките се сменяше с такава скорост, че майките на тийнейджърите не можеха да улучат котировките на следващия ден. Минахме на домашни сандвичи и айрян.Това ни чака но в евро.Деноминацията я преживях отивам на магазина една цена не ми стигат парите след 5 минути още по нагоре цената..

254

Angry

преди 3 години

И какви бяха тези водещи производства?

253

Angry

преди 3 години

И какво точно помниш през годините?

252

ШМАТКА

преди 3 години

До SHEFA до 89г малка България беше държава с големи за времето си материални и парични активи ,с водещи производства в света,а след тази дата беше ограбена от наши и чужди крадци и се превърна в дрипава цига,нка на която всеки гледа с пренебрежение,защото в нея вече няма нищо! След сегашното време без война държавата трябва да тръгне от нулата.

251

Angry

преди 3 години

89' властта падна, защото бяхме затънали в много дългове и ги платихме следващите 15 години всички ние

250

Анонимен

преди 3 години

Борисов ни загроби живи... Чудех се с какво ще го запомним вече знам.

249

.

преди 3 години

Дай Боже да се разпадне преди да влезем!!!

248

Анонимен

преди 3 години

Чрез измама ни приеха в евро чакалнята. Борисов наля в на Цеков в банката около 5 милиарда лв. За да сме изрядни на документи... Но реалността е друга и ще страдаме и гладуваме това решение много, много дълго време.

247

българин

преди 3 години

Д-р Борисов. Аз като българин живял и през социализма.И помнещ всичко през годините! И виждайки как си се Сдушили с д-р Гешев.. ИСКАМ ТВОЯТА ОСТАВКА!!! ЛИЦЕМЕР ЖАДЕН ЗА ВЛАСТ! Ерата " Борисов" свърши!

246

ШМАТКА

преди 3 години

До Референдум евр съюз е сборище на всички бивши колониални държави намерили нова форма на крадене на ресурси от бившите соц държави! Българи опомнете се и се противопоставете на новото робство готвено от герб на България,което значи нейното унищожаване като държавност и като територия!

245

Анонимен

преди 3 години

и сега ми кажете че Черна Гора е минала през целия този процес...нито са в ЕС, но са с Евро

244

Анонимен

преди 3 години

Вместо стотинки ще броим евро центове. А мизерията ще се увеличи драстично.С деноминацията на лв. бях тийнейджър сека минаха горе долу още толкова години и пак ще ни ограбят здраво.

243

Референдум

преди 3 години

Не на еврото това е смърта на българия като държава.Ако е хубаво еврото англичаните първи щяха да го приемат .а те излизат .но те си пазят държавата и валутата .излизат протестират а ние пишем по форумите.не на еврото .хора събудете се

242

Анонимен

преди 3 години

Нека направят Референдум дали искаме НАТО и ЕС ???? Няма и да има, защото ще трябва да бъдем БРИЗ 2 и да последва излизане .....

241

Миткалото

преди 3 години

Ако беше хубаво първо Англия щеше да го въведе в своята държава.Всички стоки скачат двойно както се случи и с бившите държави които приеха еврото.Но все пак и Испания и Португалия започнаха с минимални заплати от 600 евро.А къде е България която при влизането си през 2007 година в ЕС трябваше да получи също минимална заплата от 600 евро - дори сега след 13 години минималната заплата в момента е 305 евро (610 лева)А при прието евро бедността ще е равна 150 евро или мин. пенсия равна на 125 лв .

240

ехо ,събудете се

преди 3 години

Ако вие сте бедни с кого предпочитате да дружите-с бедни или с богати?

239

Анонимен

преди 3 години

Определено голяма стъпка напред към повишаването на жизнения стандарт в България, но е и крайно време да се избие мисленето тип 'тарикатче', за да има туризъм и инвестиции, а не крадене на кокошки