273

.

преди 3 години

Дано каскета чете този сайт, за да види какво мислят хората за него и бандата му!

272

Анонимен

преди 3 години

Мекерета на Божков много сте явно гладни!

271

До 271

преди 3 години

Пропускаш Барни - т.нар. министър на правосъдието.

270

Анонимен

преди 3 години

Мачкай Гешев!Ти си независима власт!Комунистите настръхват от фамилия с името Гешев!

269

Анонимен

преди 3 години

Грешно си разбрал Гешев не само прокуратурата цялата кочи, на е мутренска. Като започнеш от Лукановите куфарчета, минеш през Костовата приватизация и оня пъдаро от Мадрид, та стигнеш до Банкянския *** с пачките и кюлчетата. И всичко това го плащаме ние работещите за 600 лв и с пенсии по 250 лв. Ти с каква заплатка си с колко дребни преживяваш. 500 лв ли ти е заплатката.

268

NewOne

преди 3 години

Речта на това недоразумение със сигурност е писана от Севда и компания.След нея само за наивниците не стана ясно, че #КОЙ и ББ протежират този наглец.

267

Анонимен

преди 3 години

Оставка Каскет! Оставка МУТРО! Времето ви изтече!

266

Fool

преди 3 години

Каскета ми е третият топ ретард след тиквата и физкултурника. Поне физкултурника изхвърча след апартамент гейт

265

Анонимен

преди 3 години

абе защо тиквите на;лазихте медиите, излезте на протестиращите довечера да им обяснявате нещата...кризисен пиар.

264

Fool

преди 3 години

Касета ми е третият топ ретард слеф тиквата и физкултурника.

263

малийййй

преди 3 години

Адвокатският съвет в Пловдив, както и колегиите от Стара Загора, Благоевград, Хасково, Смолян поискаха оставката на главния прокурор Иван Гешев с позиция, която юристите изпратиха до медиите днес.Те искат и оставката на правосъдният министър Данаил Кирилов заради това, че и двамата са прескочили всички граници, пише "Под Тепето". Те заявяват готовност за ефективни протестни действия в рамките на закона.

262

Малко данни

преди 3 години

Гл.прокурор Васил Мръчков в периода 1987-1989г. праща да бъдат изтезавани невинни хора в лагери. Този човек днес е съветник на прокурорът ГЕШЕВ!!!! А Борисов , Гръдевски и сие са бивши БКП кадри , а герберастите псуват протестиращите , че сме комунисти! Вижте колко съ долни тези хора и жадни за власт. Герб Е ГРУПИРОВКА хора. Пеевски , Борисов , Гешев , Доган - черва братче. Да помогнем на родината ,това трявва да приключи барабар с царуването на негово светло величие Боби еврото.

261

Анонимен

преди 3 години

Словореда и сталиниският плам, с който говори другаря Гешев е удивителен. Изобщо не се учудвам, че го назначиха на този пост без да има реален конкур и надпревара между кандидати. Той е изпъкнал още при подаването на CV-То. ВСС като го е прочели просто е изхвърлило в кошчето кандидатурите на останалите кандидати за поста и са им се обадили, че няма смисъл да се съзтезават с него.

260

Кърджалийска п-ка

преди 3 години

Вижте го този индивид на снимката , не че нещо ама си е наглярче и честно казано за главен прокурор този определено не е в графата видни юристи. И него ще преживеем , но е жилав има амбиции за политика затова кани телевизии навсякъде където е ТОЙ. Иска да има съдбата на БиБи. Може да се уреди тези дни......

259

Валери Янев

преди 3 години

Този папур сигурно сам си вярва. Защо не споменава нищо за пачките в чекмеджето, за откраднатите европейски субсидии (признати от земеделския министър), за поруганото българско знаме от еничарите на Ахмед паша, за далаверите от осемте джуджета и т.н. и т.н. - списъкът е безкраен. Дано по-скоро да дойде видовден и всички тези *** да си получат заслуженото! Независимо кога ще са следващите избори трябва всички да отидем да гласуваме, за да омаловажим купените им гласове.

258

Анонимен

преди 3 години

Парите и златото са накътани покрай коронавируса стига завиждахте !!!

257

Анонимен

преди 3 години

Защо прокуратурата не се интересува от едно шкафче с кюлчета злато и пари?

256

Анонимен

преди 3 години

Че какво му задкулисието на прокурора ей много злоба изляхте бре

255

Анонимен

преди 3 години

Пачките са на хората на Радев, златото тоже.

254

Патриот

преди 3 години

В моята страна боят настана , ний не сме вече Бойко-Пеевско-Гешевска рая! Победа за демокрацията и нормална съдебна власт. Гореспоменатите вън! И да им конфискуват кюлчетата - това са градините и болниците за децата ни бе ейй мафия мутренска!!!!!!!