393

Анонимен

преди 3 години

Гешев, имаш много поздрави от Пепи Еврото.

392

Анонимен

преди 3 години

Гешев, от грешната страна на барикадата си, ама скоро ще го разбереш. Ти ще бъдеш първия главен прокурор свален от тоя пост.

391

Местан и Проектантъ?

преди 3 години

А за пишман шофьора убиец Лютви Местан и Проектантъ на Китайската стена на Алепу Захариев, който се оказа случайно съпруг на външната ни министърка как са бе Гешев! За тях нещо няма ли да кажеш....

390

Анонимен

преди 3 години

браво ГешевСега разбирам, защо ги беше страх от теб, кремълските ***

389

Анонимен

преди 3 години

Когато мутрата си подаде оставката, сигурно до няколко дни, тази евтина политическа слугиня не знам какво ще прави. Няма да има кой да му нарежда кого да тероризира. Как ще прави ПР акциите си? Дните на фашистката хунта са преброени, а деня, в който нахлуха в Президенството ще се запомни като началото на техния край.

388

Анонимен

преди 3 години

На Гешо акциите са като тези на Ц.Ц. много шум за нищо и после плащаме делата срещу държавата.

387

Анонимен

преди 3 години

*** сщоро ще свършите парите за *** и ще трябва да се хванете в работа, нищо на слънцака търсят персонал

386

Магда

преди 3 години

Гешев, Гешев, горяма жена си.

385

Анонимен

преди 3 години

- Гешев, натикай всички незаконно забогатели----Натиква се със 100% доказателства, а неговите не стигат и за 1/10...

384

Анонимен

преди 3 години

Гешев ги побърка за няколко месеца и всички комунистически олигарси го нападнаха.. знам че боли знам... но властта е в правилните хора , така че си вземайте вазелин

383

Сата НАТО

преди 3 години

до чочоБорисов има някакво подсредствено и непринудено държание,което се харесва на много хора-------Вече не....В повече ми дойде е бането с 200.Не че някога съм бил фен на гъгнивия му и лигав глас.

382

Щерю

преди 3 години

- Гешев, натикай всички незаконно забогатели с народни пари червени милионери от Прехода в пандиза! Начело с г-жа Импексова - Корнелия Нинова...

381

Българин

преди 3 години

Айде не се оплаквай ! Като си голям патриот арестувай Борисофф за джендърство ювенална юстиция и далавери. Колко ли нарушения е направил ! Има точни документирани данни като кмет е карал държавен чиновник да пусне американско държавно лице до защитена информация в пряко на нарушение за Законите на Републиката ! Това е Държавна Измяна и се наказва със затвор ! А колко ли са другите нарушения !

380

Анонимен

преди 3 години

каква ирония заради глупостта му, ще дойде демокрацията

379

чочо

преди 3 години

Липсва ни президент като Първанов или П.Стоянов.Ясен изказ,премерени и ясно насочени изказвания.Радев не става за политик.Няма харизма.Борисов има някакво подсредствено и непринудено държание,което се харесва на много хора.Радев се чувства не на място,когато е сред хората.Държанието му издава несигорност.Може да е бил добър пилот,но за политик от такъв висок ранг не става.

378

Демократ

преди 3 години

И все пак,защитниците на каскета и неговата подчинена каскетура не могат да отговорят на най елементарният въпрос.,..защо досега никой от ОПГ на Бойко Борисов не е подведен под отговорност? Отговор..защото няма корупция при нас..така заяви Б.Б. м.февруари 2019г. Така ли е каскет? Има ли корупция. ...или пак Орешарски е виновен?

377

Анонимен

преди 3 години

Адвокатските съвети на Пловдив, Стара Загора, Благоевград, Хасково и Смолян, както и колеги от цялата страна, искаме оставките на главния прокурор на България - г-н Гешев, както и на министъра на правосъдието Данаил Кирилов. Ще подготвим и подписка за оставките на Гешев и Кирилов сред българските адвокати и граждани, а при нужда ще пристъпим към ефективни протестни действия, в рамките на позволените от закона такива, до подаването на оставки от посочените две лица.Вчера г-н Гешев надмина себе си, като прескочи всички граници, извършвайки един от най-срамните и позорни актове в най-новата

376

Анонимен

преди 3 години

Крадците олигарси защитават награбеното през прехода със зъби и нокти. И Радев им помага. Да изметем тази руска *** от президенството.

375

българин

преди 3 години

гн или другарю Гешев все тая! Хайде да си кажем нещата в прав текст а?! Много българи спяха При твоето "избиране" за да седнеш ПРЕДСРОЧНО ПОЧТИ ГОДИНА ПРЕДИ ИЗТИЧАНЕ НА МАНДАТА НА Цацата! Ама има и будни българи които се сетиха защо е този НАПЪН ТОЧНО ТИ ДА СЕДНЕШ НА " Царският трон в прокуратурата"! Цацаров може да е добър юрист! Но Няма ТВОЯТ ХЪС ДА ИЗПЪЛНЯВАШ НАРЕЖДАНИЯТА НА др Борисов! Омаскарихте държавата бре с тези игрички с др Борисов! ПРЕЗИДЕНТА Е НАЙ ЧИТАВИЯ В ТАЗИ ВЛАСТ ! ЛИЦЕМЕРИ!!!

374

какво се чудим

преди 3 години

нещата са много прости .Хванаха членове на екипа напезиднт адашпионират за чужда държава.за даси запазигащите от законаРадев започна атака срещу прокуратурата и правителството .Цалата руска агентуразадейства финансираните от тах организации БСП ,ДПС ,Атака ,Русофили и пр.като Раадевлично настройвахората като твърдиче нямало никакви вирси и това е измислица . Така той сериозно простъпи закона и тряба да си понесе отговорността.