293

Ф.С.В.

преди 3 години

Очертава се МНОГО ГОРЕЩО ЛЯТО!!! С Икономически глад и люти Битки между Мафията!! Мафията си има Врагове- Другата Мафия- Те са далеч в Дубай и близко в София -Цвък има стотици записи и снимки -Все пак дълги години бе Ушенце и първо подслушваше Свойте хора! Божков има Милиони раздадени Пари на Правителството с много свидетели-Мафията е слаба страхлива и уплашена -Всички се събуждат като Попарени и се крият зад гърбът на Борисов- Той е бесен че Евроимиджът му е НУЛА! В Брюксел не го Искат ВЕЧЕ!

292

И.Б.

преди 3 години

На някои от дали мнението си тук, липсва елементарно образование по отношение на задачите на прокуратурата. Тя не осъжда никъде по света, събира доказателства.

291

Сакън

преди 3 години

Искате да сблъскате хората а.Стоя театър не се стига далеч.

290

Анонимен

преди 3 години

Гешеееев!! Разследвай руските ***! Разследвай им финансирането!

289

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Вярно е че хората искат СПРАВЕДЛИВОСТ, но лица които са избрани в нагласени конкурси със само един-единствен кандидат по-добре да не използват думи, които преди това не са проверили за значението им във тълковния речник!!!

288

Анонимен

преди 3 години

Удри Гешев! Удри руските под=логи!

287

Иван

преди 3 години

Гешев ти си паразита на обществото махайсе в африка тикво! като видя ББ в ареста тогава ще те призная! ти си политическо назначено лице !

286

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Господин, "каскет"!!! Господин, зависим!!!Едно от най-големите недоразумения на висок си ти!!! Продължаваш с "вицовете" , че със двойните стандарти е приключено, а пращаш хора в къщата на Илия Златанов, защото той е "виновен", че "лица" на държавна служба се "опитват" да му отнемат бизнеса!!!Ако ти се мислиш за "бъдещето" на нашата Родина и деца, това означава че мракобесието ни е гарантирано, благодарение на лица,които нямат необходимите морални качества да изпълняват своята "длъжност".......

285

Анонимен

преди 3 години

България ще се оправи когато такива гешевци борисовци започнат да ги екзекутират по улиците

284

Хайде в затвора

преди 3 години

заедно с Цацата. Ти - за злоупотреба с власт и Цацата за участието му в аферата КТБ.

283

Анонимен

преди 3 години

Каскета, който беше избран в неимоверно тежък и прозрачен конкурс измежду стотици участници, които бяха от елита на съдебната власт и говори със сталинистки плам за честност и прозрачност ли.

282

Бенчо Бенчев

преди 3 години

По надолу дуден гражданин отбелязва, че Гешев не е осъдил нито една мутра.

281

Сори

преди 3 години

Като държавен глава Радев се умори от некадърното управление на Борисов и с право. Да Радев трябва и да е баланьор между властите, но Бойко се оля.

280

Анонимен

преди 3 години

ДОЛУ ГЕРБ

279

Анонимен

преди 3 години

ГЕШЕВ ЗА ШКАФА С КЕША НЕЩО

278

Анонимен

преди 3 години

нека адвокати и юристи да пишат на Лаура Кьовеши и да искат подкрепа срещу мафията, която е завладяла изцяло всички институции, освен президентската. Сами не можем да се справим, трябва спешна помощ отвън, от юристи, адвокати, хора които знаят как да преборят системата юридически, защото се върви към вариант физически

277

Анонимен

преди 3 години

Тука става като в Румъния!Браво Гешев!

276

.

преди 3 години

Каренин = Керенски - образование ВСШ "Георги Димитров".

275

Анонимен

преди 3 години

Лаура Кьовеши не е казала на главния ни прокурор Иван Гешев репликата, че с въдица слонове не се ловят( репликата му е от интервю в Панорама където уж я цитира какво му казала )___________________________________________________________________________Този още чака Лаура Кьовеши да му стане приятел в туйтър .Той я следва -тя него не !Мъка ,мъка . Човек който си измисля разговори не става да му се разчита да търси и разкрива истината .

274

ivailo

преди 3 години

Гешев, прасчо, кажи и нещо за Каренин , да се направиш на интелигентен :)))