221

въпроси

преди 3 години

Питам - мсички ли председатели на парламентарни групи имат летни резиденции по морето? Защото Доган има. Откъде има тези пари? С каква работа или бизнес ги е спечелил?

220

уточнявам

преди 3 години

Обаче шефът на НСО подаде оставка. Следователно, въпросът с премахването на охраната от Росенец ще го решава новият шеф на НСО.

219

Скептик

преди 3 години

Пичове, щом комисия казва кого да пазят, търсете комисията кой е гласувал. Генералът е изпълнил решението. За информация националният флаг има елементи - трибагреник и герб. Сам по себе си трибагреникът стои по анцузи маратонки и нищо не значи. Силно ме съмнява че спонтанния протест не е срещу издънката на прокуратурата, а срещу "тръбопровода кой" и зад него стои изгладнялата градска десница. ББ им напълни гушите като ги освободи от данъци за апартхотелите, ама Букинга няма и искат Зелени пари.

218

Анонимен

преди 3 години

Падне ли ББ идва червената мафия и всичко е леш.

217

КЛ

преди 3 години

До Младежкото ГербВече не е сарказъм написаното.Истината е.И не се отнася само за младежкото ГЕРБ.

216

Младежкото Герб

преди 3 години

Ние сега отиваме пред ЦИК за да спим денонощно там и да регистрираме ПЪРВИ Партията Герб!! Ние младежите на Герб сме Бъдещето на Нацията -Бъдещите Милионери -засега нямаме нощни шкафчета а само прасенца касички -Но след показани резултати -ще ни дадът така мечтаното Шкафче- Мечтата ни е - Нощни Гардероби!! Другите младежи ще Протестират пред Президенството -срещу човека Искащ да живеем бедно и скромно!! Ние живот на безлични роби НЕ ИСКАМЕ!! Живеем в Демокрация! Бедността е за работниците!

215

Факт

преди 3 години

Всички играчи са от един отбор, така че нищо няма да се промени. Поняли?

214

Каскетова ушанка

преди 3 години

Баце, ай ся, стига с тия твои ШМЕНТИ КАПЕЛИ!

213

Е

преди 3 години

Ква стана тя - Радев пази зад ника на Доган ! Сигурно защото са от едно котило !

212

Анонимен

преди 3 години

Мнооого е т-ъ-ппп електоратът на Радеффф.

211

Анонимен

преди 3 години

НАРОДът разбра, че можем да ви вкараме в затвора.Напред ГЕШЕВ, с тебе сме!

210

Анонимен

преди 3 години

До Много гербаджииМного сме, а вас ще ви затрием ...

209

Анонимен

преди 3 години

До Лице в лице - "ей това е коза ностра на квадрат"Бъркаш коза (ударението върху - "о"), с коза (ударението върху - "а") , явно и за пръч не ставаш!

208

Много гербаджии

преди 3 години

по медиите и много страх да не падне мутрата слънце с многото злато и евро. поне като му правите сви*ки да ви плаща или просто сте обект на заплаха? Едно е ясно положението е зле , а последните 10 г ние бием дори Румъния по корупция , само дето дори и те са с по-висок стандарт на живот. Герб управлява последните 10г но не е ясно защо.......при тези резултати.

207

Анонимен

преди 3 години

Доган е давал пари на шефа на НСО за тази охрана От ясно по-ясно....

206

Анонимен

преди 3 години

Срамен Радеф разбра, че управлява НСО или мисли мен за глу-пак?

205

Лице в лице

преди 3 години

Гледам сега Цветанка , тя направо като върл адвокат на герб се изявява , та чак трепери , ококорила очите мисир-ката....Колко много хора е навързал ББ медии , прокурори , ченгета , *** ей това е коза ностра на квадрат!!!

204

Анонимен

преди 3 години

Интересно става сега. Досега ДПС крепеше властта на ГЕРБ, но може би нещо се е променило и ГЕРБ веднага удря по привичния им мутренски маниер. ДПС са най-добрия играч в българската политика след 1989 година и сега ще стане интересно. 11655

203

Анонимен

преди 3 години

До Унуфрий,Онуфрий, пише се с "О" и явно е кре-тен.

202

Унуфрий

преди 3 години

Да... НСО добре, ама ДАНС и МВР кой ги управлява... много плитно си изми ръцете Бойко :)