161

неБългарин

преди 3 години

До БългаринНа фонтана пред президентството !Дондуков 2Да спасим демокрацията(разбирай - нашата лапачка) в България!Довечера ,всеки(и-д-и-от) който мисли демократично(за нашата лапачка) е добре дошъл !И да се отървем от правосъдие,като съборим законното правителство,нищо,че това е зле за България,важното е,че е добре за нас лапачите и престъпниците!Благодаря за вниманието!

160

Анонимен

преди 3 години

Милиард милион трилион Гофно талашит на санскрит Дерзай!!!

159

до 159

преди 3 години

""Царство България. България от години се управлява само заради власт и пари.""Не съвсем по време на социализма системата не е позволявала на големите да лапат пари, власт са имали но за пари системата не дава възможност.Но да те са мислели за пари и за това правят преврат 89 година и парите са потекли към тях.

158

българин

преди 3 години

ГЕРБЪ ЩЕ ПРЕБЪДЕ

157

Българин

преди 3 години

До Маймуняка:Ще искам оставката на престъпниците нарушаващи Демокрацията в България!БОЙКО НОЩНОТО ШКАФЧЕ Гешев лакея на Доган и Пеевски

156

Пян Гъ до 144

преди 3 години

Какво 27 място те гони??? В провинцията нямаше вода, спираха тока, нямаше шоколад, банани и дрехи по магазините, а заплатите бяха 200-250 лв., чакаше се 20 г. за Жигула... Вие добре ли сте?

155

да,де,небългарино

преди 3 години

До БългаринНа фонтана пред президентството !Дондуков 2Да спасим демокрацията(разбирай - нашата лапачка) в България!Довечера ,всеки(и-д-и-от) който мисли демократично(за нашата лапачка) е добре дошъл !

154

Анонимен

преди 3 години

Царство България. България от години се управлява само заради власт и пари.

153

Анонимен

преди 3 години

Беновска попитала БоБо-г-н Борисов какво напаравихте за десет години управление-Амии направих това,което турците не можли да направят за 500 години!

152

до 147

преди 3 години

Така е, НСО е изцяло под ръководството на президента но има вратичка за която говориш ,за възможност за намеса , досега не е използвана явно не била приоритетна, но изглежда че след като президента се отказва да си върши работата ще се наложи да я използват.Но идеята да се прокара закон да се пазят само трите големи лица по ми харесва.Така че от целия спор може да се окаже че Радев е полезен защото ще принуди да се прокара този закон.Вероятно Доган ще се разсърди на БСП но това неенаш проблем

151

sd

преди 3 години

България е пробита от руснаците и техните шпионски централи. Доган е техен инструмент., затова има такава сила и мощ. докато руснаците не бъдат изритани от управлението на България мафиотските игри няма да свършат.

150

Анонимен

преди 3 години

До до 133Че ние си мечтаем да се върне времето,когато ДПС и БСП управляваха,тогава държавата беше хиляди пъти по-спокойна и по-добре от днес! Нямам нищо против и ГЕРБ да са с тях.

149

Оставка!

преди 3 години

Оставка! Оставка! Оставка! Еи еничер! Свобода! Остсвка!

148

MaйMyнaтa

преди 3 години

До БългаринИ кво ше прайш на тоя фонтан бе Джеки, очите ли ще си миеш или да се обадиш малко

147

до 133

преди 3 години

Интересно прозрение имаш БСП и ДПС винаги са играли заедно.Не знам защо чак сега стигаш до това подозрение .Между другото ДПС са влиятелна партия с която дори и Герб се съобразяват, въпреки че не са партньори.

146

Българин

преди 3 години

Нека спасим демокрацията в България Фонтана пред президентството "Дондуков"2 гр. София Който мисли демократично в България е добре дошъл!

145

Българин

преди 3 години

На фонтана пред президентството !Дондуков 2Да спасим демокрацията в България!Довечера ,всеки който мисли демократично е добре дошъл !

144

Анонимен

преди 3 години

Въобще не плаши, навсякъде са назначени-нотариуси, полиция, училища, агенции, болници..,да продължавам ли?!

143

Анонимен

преди 3 години

Селски хитрец. След като получело писмо от шефа на НСО правителството трябвало да го изпълрява. Всъщност шефа на НСО с писмото им съобщава, че има получени сигнали за опасност за някого или нещо, тези които решават са една комисия, върху която контрола е на Борисов.

142

Анонимен

преди 3 години

Оставка бе, тикво