320

Cc

преди 3 години

Мистър ББ може за всичко да греши, обаче за маТриала е прав. Ако не беше такъв маТриала нямаше да ги търпи толкова години и едните ,и другите.. За съжаление истината винаги боли.

319

х

преди 3 години

Гешев обяви лайв сега, че иска имунитета на Радев. Става интересно.

318

Анонимен

преди 3 години

Ако днес на контра-протеста, организиран от ПП ГЕРБ, чиито председател е министър-председателят на България, видите държавни служители снимайте се с тях.Държавният служител е лице, което подпомага орган на държавната власт при осъществяване на неговите правомощия, и на което заплатата се плаща от данъкоплатците.Кои точно правомощия биха могли да подпомагат държавни служители на контра-протест срещу българските граждани ще попитаме както министър-председателя,така и Европейската комисия.

317

Анонимен

преди 3 години

Президента ви е празноглавец, всеки ден го доказва, даже не осъзнава че е президент.

316

Анонимен

преди 3 години

До Не разбирамИ аз искам да се обединят ГЕРБ с БСП,ама герберите не започнаха добре срещу Радев и вместо да се разберат,конфликта се задълбочи между тях,освен това Гергов иска съюз с ГЕРБ,а Нинова не иска съюз и мир,а тя е шефа в момента на БСП!

315

Анонимен

преди 3 години

Борисов е радост! Хайде момчета и нека всички чекмеджета да бъдат с нас!

314

Бау

преди 3 години

Радев защитава България и президентството! Боко защитава чекмеджето! Каскетурника вчера нападна държавата!

313

Анонимен

преди 3 години

Коя армия бе? То там само генерали, маршали и генералисимуси. Кашици нема, неееееемаааа!

312

Президентът

преди 3 години

ако беше брутален като герберите , щеше да си прежали кариерата , вдига армията и всичките тези клоуни от парламента и Гешев дето е прокурор за едни , а за други покровител - щеше да ги измете като Чаушеску в Румъния. Щеше да остане в историята като освободител.

311

Анонимен

преди 3 години

Няма ли да пуснат една обществена поръчка за тоя контрапротест? Да направят едно проектче, да мине да го одобрят и догодина вече може и да почне изпълнението, ако отпуснат евросредства. Не е ли така по европейски?

310

Анонимен

преди 3 години

Никаква оставка, защото отсреща чакат специалистите по фалити.

309

анонимен

преди 3 години

Радефф и бсп нямат почва в България.

308

Анонимен

преди 3 години

Народа трябва да разебере едно.След като измете сегашната ***, НЕ ТРЯБВА ДА ДОПУСКА подобна отново на власт.А това означава ЛУСТРАЦИЯ ЗА ДС, КГБ, ГРУ и всички рушки слуги.Дерусификация, Декагебизация и ЗАТВОР за всичко от комсомолски секретар нагоре от преди 89-та.Тотатлно разпускане на всички от МВР, ДАНС, ДАР, НСО и наново с тестове за психическа, физическа пригодност.ЗАтваряне на руското посолство и изгонване на всички в него. Скъсване на отношения с тази азиатска сатрапия завинаги.

307

Точка 156

преди 3 години

Искаме си Бойко и си гласуваме за Бойко.

306

Анонимен

преди 3 години

Като отвърнат на удара не решават проблемите а ще стане още по-зле ако не и вътрешна война. Турците и гърците и сърбите само това чакат както през 1913 г.

305

до Калеко

преди 3 години

Калекич, ако Радев е престъпник, то значи, че главния ти прокорор е назначен от престъпник и трябва немедленно да бъде изгонен от този пост!

304

не така

преди 3 години

Няма нужда от търтеи като този.В НС не трябва да има повече от 50 човека,а администрацията да се съкрати с две трети.То няма никакво производство,те видиш ли-администрират.Ню йорк е над 8 млн,а се управлява от ЕДИН кмет.А шестмилионната бг е задръстена от кметове,кметчета,чиновници и летовници.

303

Анонимен

преди 3 години

ОСТАВКА !Махайте се *** гербаджийски !Аз съм един от тези 1 млн. които са гласували за вас, но вече съм ПРОТИВ МАФИЯТА - ГЕРБ !!!!

302

Анонимен

преди 3 години

До Не разбирамЗащото Нинова се коалира вече с ДСБ и Костов,затова и партията им е разделена, половината БСП са с Гергов и за съюз с ГЕРБ,а Нинова не само,че е с ДСБ,но и не иска мир ,а война и затова не я искат,защото това означава пак убийства.Отделно,че Нинова разпердушинчи партията си и я съсипва!

301

мак

преди 3 години

Само да кажа, че бб има къде по-обидни изказвания като матриЯл към ЦЕЛИЯ народ и ***, или пък *** към цвета. Той може да са държи гадно и това е приемливо за някои. Да ви имам двойни стандарди.