340

Анонимен

преди 3 години

До БауГлупости,Радев защитава баш олигарсите,именно олигарсите клатят властта в момента и законното правителство,защо започнаха да ги съдят за престъпленията ,които са извършили,а те не искат да понесат съдебна отговорност.Затова не се учудвайте,ако ГЕРБ отново получат доста голям брой гласове.

339

sostin

преди 3 години

Малиии, комуделите са пощурели вече, нямат лев и са готови и гражданска война да предизвикат. Само да ви спомена, че над милион души са за Бойко и скапаните ви приказки за народа са меко казани смешни. *** не я искат нейните , тя тръгнала влака да кара, онова врекало Манолова и то му се иска власт да има, Ал Бънди няма да го коментирам че е изплискал легените от всякъде. Жалка история сте бе другарки и другаре!

338

123

преди 3 години

Аре да залагаме на кой протест ще има батки дъвчещи пица

337

2LOOP

преди 3 години

Какви един милион сте бе ***. За вас реално гласуват 100.000 души, остналите ви гласове са от купен вот и мъртви души. Къде го видя този милион избиратели.Времето ви свърши! Омитайте се!ОСТАВКА НА ТУЛУПА!

336

Анонимен

преди 3 години

До Калеко АлекоКалеко, трябва да призная че си прав. Без последното. Защото такава партия има и сега, но "мъдрия" български народ им дава по 3-4%, щото били "умни и красиви", а той такива люто ги мрази и си предпочита шопарите и шапкарите.

335

Анонимен

преди 3 години

Толупа днес позорно размаха етническата карта ,но няма прокуратура за него.

334

Васил

преди 3 години

А този на снимката е от преди 100 века

333

вирус без корона

преди 3 години

Време е льотчика да преземява малкото си самолетче и да се скрие под полата на Деса общата.

332

Боксово ръкавица

преди 3 години

До Анонимен Ми те Тиквопитека и Гоцко бяха направили уйдурмата да си делкат властта ,но заради колаборационизма си при Гоцко БСП пропадна на изборите и сговорът се разсъхна. Сега Нинова им бърка с боксова ръкавица в г.за на герберастчетата в БСП.

331

Калеко Алеко

преди 3 години

Другаре и товрищи, не се хабете напразно, на следващите избори така спряганият от Вас Народ пак ще избере ГЕРБ и не защото те са идеални, а защото както винаги на фона радевци, курнелии, сестри Галеви, учин-долски принцове и останалото кралско войнство, просто ще се окажат по-малкото зло, поне докато на хоризонта не се появи истинска проевропейска, дясна и антипутинска партия ... !!!

330

Анонимен

преди 3 години

Именно - кърлежи. А най-големите комунисти са в герП

329

анонимен

преди 3 години

Браво Биков!Комунистите са кърлежи,искат все те да смучат.Алчни за власт.

328

Стамболов

преди 3 години

Мафията си има държава. И това преживя народът ми. Борисов ако си отговорен наследник на моя пост , разформировай този октопод , който души България , ако ли не , не дай си Боже , но няма да си първия премиер , който свършва зле , ако ме разбираш. Нека България се възроди без гербери и мутри! Да на свободна и силна България!

327

GG

преди 3 години

До БауЗащитава я като ежеседмично праща документи към Кремъл ?

326

Анонимен

преди 3 години

резидентчето е нагазило яко в лаййната с тия съветски "съветници" покрай него.Което НЕ ОПРАВДАВА безобразията на мутренската шайка герп, които трябва незабавно да бъдат изметени!

325

до 330

преди 3 години

Ако беше кашишки ***, точно така щеше да постъпи! А той - офицер! Не става!

324

Мишо

преди 3 години

На контра протеста ще дойдат платената агитка на ГЕРБ, същата тази която стоя пред парламента когато този клоун си хвърли демонстративно оставката!

323

Анонимен

преди 3 години

не сме в състояние да удържим тези 1 милион души-----------------------------------------------------------------------Tипичното лицемерно изавление на политик. Довечера очаквам дежурните 100-200 нацепени батки с татуировки от агитките и верните ромски привърженици на ББ. Естествено ще търсят провокации, но полицията няма да ги докосне с пръст, а ще арестува хората от протеста. Всички контрапротестиращи ще захлебят по нещо

322

Tobi

преди 3 години

Бат Бойко изглежда стреснат. Народната любов му убягва и това го плаши. Греховете са му много и враговете също. Стана неудобен за всички големи играчи, даже и за самия ГЕРБ . Мисля че скоро ще има нужда от политически аспиратор защото е прихванал политически ковид. Не е страшен вирусът му, но за съжаление много съпътстващи болежки - грубост, лъжи, цинизъм и бруталност . Диагнозата е за бавна мъчителна смърт без особено състрадание от страна на лекуващите го.

321

Яяяя..... виж ти

преди 3 години

Яяя.. как мутрите почнаха да се дистанцират. Първо от НСО,после от Дръндарския татарин и Шопара,че и от Каскета. Дръндарина се охранява с гласове 2:1 ,т.е НСО срещу ДАНС и МВР. Пита се обачеее.. защо за толкова години ДАНС и МВР не откриха и не премахнаха заплахите срещу тия толупи. Кой е некадърника?