233

До 245

преди 3 години

Как да не правят тестове на контактните, бе човек.Нали затова се тюхка Професорът.Кой иска да му кашлят всеки ден в лицето?Тоя тест се взема от носоглътката.Колко мераклии да работят тази работа мислиш , че има.Гледам тия дни, на сестрите вече почва да им писва.

232

Анонимен

преди 3 години

Да се ходи на работа, разбирам.Да отидеш със семейството си на вилата, разбирам.Ама баловете са си отживелица.Сега всеки втори има Фейсбук.Седят на една маса и гледат в телефона. Какъв проблем е да се ограничи физическия контакт?

231

да,да ама не

преди 3 години

Кaтo минe мача Левски-Лудогорец c публикa oчaквaнo щe излязaт oщe брoйки! Кaквo oбaчe търceшe Aнaниeв нa мaчa Лoкo Пд-ЦCКA зa купaтa? Какво научи?Кaтo знaeхa кaвo cлeдвa, зaщo oтвoрихa диcкoтeки, нoщни бaрoвe, пуcнaхa мaчoвe c публикa!Тaкa ли щe я кaрaт: зaтягaй здрaвo, oлaбвaй до лeкo oмaзвaнe, зaплaшвaй, зaтягaй! Тoвa дeйcтвa дo врeмe! И cтaвa "лъжливoтo oвчaрчe"!

230

Анонимен

преди 3 години

къде е другият ***, тенеке генерал...как му беше името, че докато летува в греция го забравихме

229

гошо мисли лошо

преди 3 години

че нали точно вие и Оня ги разрешихте заради единия рейтинг!

228

ШЕ РАБОТИТЕ ,БЕ...!

преди 3 години

У РУСИЯ ВЕЧЕ БЕРАТ , СИБИРСКИТЕ КРАСТАВИЦИ, БЕЕЕЕЕ...ТАМ ИМА РАБОТА ЗА ВСИЧКИ!А , ПАРИТЕ ГИ КАРАТ С РЪЧНИ КОЛИЧКИ....ХА,ХА,ХАААААААААА

227

Анонимен

преди 3 години

Как ще работиме, като затвори ха границите в ЕС за българи?Немойе да се върне, дойдохме, да си извади нови лични документи.А чакате милиарда от гастарбайтерите?!Заради вас Австрия затвори за българи.

226

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

НА ПОЗИТАНО-20 ...ИМА МЕСТА ,БЕЕЕЕЕ....!ТАМ---НЕМА ВИРУСИ!!!

225

Анонимен

преди 3 години

До йееееМисирков, разлика между вирусоносител и болен правиш ли?

224

Ковид 2080

преди 3 години

Защо още се запитате по дупките. Знаете че, ще ви намеря.

223

Анонимен

преди 3 години

До ХммНямало места в болниците?Ти куку ли си?

222

Шаши

преди 3 години

Хмм Не ни бери гайлето на нас. Никой не те кара да излизаш.

221

Хмм

преди 3 години

И как оцелява? Пак на ръба на мизерията. Да си работещ беден е ужасно. Но още по ужасно е когато се и раьболееш и парите не само за храна няма да стигнат, но и за лекарства няма да имат.

220

Анонимен

преди 3 години

До ХммАрмията от камериерки и сервитьорки ОЦЕЛЯВА благодарение на туризма. Благодарение на туризма, се намира заетост на немалко хора, които при едни мерки, ще останат без работа. Днес едни без работа, утре други, но идва и Вашия ред.

219

До 234

преди 3 години

Отвори си ти очите. Гледаш само себе си и то в краткосрочна прогноза. Погледни голямата картина и спри да се оплакваш

218

Хмм

преди 3 години

А като се разболеете и няма места в болницата, кого пак ще обвинявате? Арестува глупостите с това, че работа не може да се намери. Всеки ден в джобса излизат тонове обяви за работа... ама трябва да се бачка, не става само със скатаване

217

Шаши

преди 3 години

209 Никой, ама никой не те кара да излизаш навън. Стой си във вас и си щракай с пръсти. Остави хората да живеят свободно. Избора си е техен.

216

радиослушател

преди 3 години

БСП са про мангъров, отсвирете ги ако някога сте се замисляли да гласувате за тия кукувци:)

215

Анонимен

преди 3 години

До ХммОТВОРИ СИ ОЧИТЕ И УШИТЕ. МИСЛИ С ГЛАВАТА СИ.

214

Анонимен

преди 3 години

До ШашиНе се заблуждавайте. Искат да ни наложат феодализма. НЕ Е ТАКА ЗАРАЗНО САМО КОВИД. МИСЛИ С ГЛАВАТА СИ. ЗАЩО НИ ОСТАВЯТ БЕЗ РАБОТА? НАЛИ МИСЛЕЛИ ЗА НАШИЯТ ЖИВОТ И ЗДРАВЕ? КАТО НИ ОСТАВЯТ БЕЗ РАБОТА И БЕЗ ПАРИ ПО ЗДРАВИ ЛИ ЩЕ БЪДЕМ?