253

нут

преди 3 години

Не знам какви плодове берем и какви ни предстои да наберем, но положението става страшно. При общо 50 случая бяхме дисциплинирани, имаше мерки. Разочарован съм от безхаберието на правителство и щаб. За да спасим туризма и икономиката първо трябва да спасим хората. Ей сега като ни отрежат заради високия брой и като блокира здравната система ще гледаме.

252

Skunka

преди 3 години

Спокойно. Ще ни затворят след средата на септември.Жалко, тъкмо веднъж повярвах на управлението, харесаха ми мерките, но вече съм убеден, че става дума за много пари и всичко е една пародия.

251

6

преди 3 години

Берете плодовете на собствената си некомпетентност и угаждането на мутрата !Не сте никакви учени , а подмазвачи и тълкуватели на чужди изследвания .Къде са нашите изследователи ? Аконе ви финансират закривайте се ! Псевдоучени !

250

До 267

преди 3 години

Хората знаят кой пишеше заплашителните писма на генерал Мутафчийски.

249

Анонимен

преди 3 години

Да, никой не накара насила хулиганите да дивеят по стадионите, но никой не им забрани. Затова сега, много хора не могат да пътуват в чуйбина.

248

Анонимен

преди 3 години

Да благодарим на премиера, че България е силно рискова за kорона вирус страна

247

да,да ама не

преди 3 години

До ХммТова за което пишеш просто няма да стане! Ако не вярваш - питай Ананиев?

246

Скептик

преди 3 години

Баловете са за кръчмите, не за абитуриентите. Затова ги разрешиха. А пък и по-добре е тиха дифузия през лятото, когато хорста са по-здрави отколкото през зимата, когато няма гаранция какви грипове и ковити щесе появят.

245

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 257Ако прочетеш всички мои постове по въпроса ще разбереш! Колкото в Колодрума в Пловдив, толкова и в Арена Армеец в София ще има болни!Проблема е, че и Австрия ни реже заради фиктивни пациенти с КОВИД и то в Софийски големи болници! Австрия наблюдава активните случаи на 100 000 население!Не гледат колко новозаразени на колко направени теста за деня излизат - числата с които ни плашат всеки ден!

244

Бг мами

преди 3 години

Три месеца след изолацията се очаква всички бебета да са от съпрузите.

243

До 258

преди 3 години

За предпочитане е да пият по една биричка( с отвращение), отколкото да се надишат с вируси при пробовземането. Даже за ,, огромната ,, сума от 10(десет)лв,която подозираш, че някой им дава,за ,, удоволствието да им кашлят в лицето.Та не сравнявай вредностите при труда на мед.сестра със този на сервитьорка.Или тренираш за Министър?

242

Анонимен

преди 3 години

Какво толкова като отишли на един мач.Важното е през септември да ги ограничат, защото ще усложнят обстановката без нужда.

241

До 258

преди 3 години

Не вземат тия пари тези медицински сестри. Говоря за безплатните тестове, които РЗИ нарежда да се правят на контактните.Платени тестове се правят от лаборанти в частни лаборатории.А биричка и всеки може да разнася.Не се изисква образование 4 години. Не е подходящо сравнение.

240

Хмм

преди 3 години

А дано си прав за Арена Армеец. В момента просто чакат да дойде Септември, октомври като захладнее и на хората не им се излиза толкова навън и пак ще затворят градовете. Само, че разликата ще бъде че вече ще сме надхвърлили 2000 болни на ден, и тогава Арена армеец ще прилича на Хотел ама част от хората там ще излизат с краката напред. Дано не съм прав. Времето ще покаже

239

239

преди 3 години

Голям зор имат камериерките да ги ритат английските пияндета по курортите.Камериерките са с временна заетост 2-3 месеца. Как се оправят досега по 10 месеца годишно?

238

Анонимен

преди 3 години

До 253Един такъв тест не струва ли 130лв?Правещата го сестра не взима ли баре едно 10лв от направен тест?И на сервитьорките им е писнало да разнасят бири между масите, ама кво да правиш?

237

Анонимен

преди 3 години

До да,да ама неКолко настанени има в арена армеец?Искаш ли да се обзаложим, че няма и да има.

236

До 235 радиослушател

преди 3 години

Драги, радиослушател, когато БСП бяха на власт( в тройна коалиция) приеха противопандемичен план за справяне с респираторна инфекция.По неговите принципи сега се действа.Явно в БСП отдавна са се отлюспил хората, които са били , приближени на Станишев, та разправят ,че ,,нямало план,,, ама той,техният не е отменян.Такива ми ти работи.Имаме една опозиция, ,,не е си работа,,. Отвлечени са от вихъра

235

Нема вирус ,бе...

преди 3 години

Места празни има на Позитано-20.ТАМ ТАТО ЧАКА КОНГРЕСА НА БКП/БСП!СПОКО...ПАРТИЯТА-МАЙКА , НЕМА ДА ОСТАВИ НИКОЙ ,БЕ...ХА,ХА,ХААААААААА

234

да,да ама не

преди 3 години

При дифузионо разпространение особено, както е вече в София няма много значение дали ще са 150 или 200 заразените за денонощие.Изтърваха му края, а местата за болни от Ковид 19 в София според здравното министерство са 311, като 85 от тях са реанимационни.Имайте предвид, че управляващите и техните роднини са винаги с предимство, така че за простолюдието остават русенските легла в Арена Армеец.