173

Анонимен

преди 3 години

Много скоро ще си говориш интимно с Гешев...Направо връщайте чл. 1 и да се приключва, то е видно, че натам вървим.

172

Анонимен

преди 3 години

Скоро се разбра, че вирусът можел да се предава въздушно и оцелявал върху аерозолни капчици или върху прахови частици във въздуха до 3 часа. Така че ако някой кихне в Младост, след 3 часа може да се заразите в Люлин. Така че какво казвахте за дистанцията?

171

Анонимен

преди 3 години

До Т.ШакЩото са много ок сърбите , затова ли Гърция им забрани да влизат?

170

Анонимен

преди 3 години

До Т.ШакМного скоро ще си говориш интимно с Гешев...

169

Анонимен

преди 3 години

Набутаха се всички в София и сега се чудят как се заразиха.

168

Анонимен

преди 3 години

За тази държава всеки проблем, който не може да се реши с кофпомпа, е тежък.

167

Т.Шак

преди 3 години

В Сърбия - огромен протест срещу коронамерките. На парламента им здрав прозорец не остана, а ние тука още търпим разни ей такива да ни се блещят по телевизията, да ни вменяват вина за собствената им некадърност, да ни наричат *** и да ни заплашват, че пак ще ни затварят!До кога бе, дами и господа, граждани и селяни на Републиката!

166

Анонимен

преди 3 години

Що не предложихте миски вместо маски, да видите как стриктно щяхме да спазваме мерките.

165

Анонимен

преди 3 години

Ако разрешат скачането от мостове ще скочите лиАз - не. Но не бих нарекъл безотговорни, недисциплинирани и т.н. тези, които са скочили. Особено ако и премиерът също скача от мостове (Боце вече месеци си носи маската от дъжд на вятър, дори като се показва публично)

164

Анонимен

преди 3 години

Винаги е било така - когато нещо не върви виновен е народа. Ако обаче всички се държаха дисциплинирано, спазваха дистанция и носеха маски и епидемията затихваше, да не мислите, че щяха да кажат, че хората са го постигнали. Щяха да се хвалят до небето какви велики лидери са и как всичко се е случило благодарение на тях.

163

Анонимен

преди 3 години

"Кантарджиев: Берем плодовете на баловете и масовите събирания"Въпрос към Кантарджиев: В Русия и Белорусия направиха грандиозни паради за 75 години от победата на Русия над европейския фашизъм. Там какви плодове браха? Втори въпрос към Кантарджиев: В Бразилия не спазват никакви мерки, там какви плодове берат, като цифрите за ковид-19 в Бразилия са същите както в цяла Европа?

162

Анонимен

преди 3 години

можеше да го каже с една дума

161

Хемус

преди 3 години

Да попитам мене коронавирус защо не ме лови!?От хмела в бирата ли е?

160

Анонимен

преди 3 години

В едно общество винаги има процент разумни и мислещи хора и процент (не малък) глупави и склони към необмислени действия. Мерките са необходими за вторите, защото те не са способни да постъпват смислено и да се водят от здравия разум. Колкото и да ги убеждавате, загубеняците си остават такива. Затова трябват мерки, които да ги накарат да се държат адекватно на ситуацията. При тях с призиви не става. Това на комисията трябва да й е било ясно.

159

Анонимен

преди 3 години

Хипохондрията е психическо заболяване и се лекува от психиатър чрез когнитивно поведенческа терапия, както и с антидепресанти и антипсихотици.Не трябваше да пускат публика на стадионите на футболни мачове, както отварянето на танцови зали и дискотеки. Трябва редовно миене със ***, и къпане бих добавил (а не да се поздравяваме със "Честита баня!"), здравословна храна, движение и спорт, особено на открито, приемане на полезни витамини и минерали, и нищо повече.

158

Факт

преди 3 години

Вируса няма да изчезне чрез затягане не мерките. Мерките не действат, това се вижда в цял свят. Всичко е за да се сложи намордник на хората да кротуват и да не протестират, не само в България но и по целия свят.

157

Анонимен

преди 3 години

Мошеници те тръгнаха по телефоните уни кредит

156

Оффффф!

преди 3 години

Тоя ръси мозък от телевизия в телевизия.Нали се сещате, че тези медийни изяви са срещу определен хонорар!Тоя буквално получава пари за да ни плаши от екрана.

155

Къде е Мутафчийски

преди 3 години

Сигурно плаче в ъгъла на някоя операционна на ВМА. Скубе си косите как сглупи да повярва на ББ. Опаа, извинете, нещо друго си скубе хаха. Ако е мъж, да излезе и да каже нещо!

154

ЛИЛИ

преди 3 години

До 48Според мен е нарочно