63

Анонимен

преди 3 години

Хора,търсете си правата! Не виждате ли,че всичко е грандиозна лъжа. На тях им трябват бройки,а не наистина заразени. Не бъдете роби ...

62

Пълна

преди 3 години

хибридна измама.

61

Jk

преди 3 години

Чета и не вярвам на ушите си...на никой ли не ми прави впечатление, че детето е тествано, но резултат не се получава официално, само телефонно обаждане?! Демек , нещо ми заседна между зъбите, на следващия на който ще звънна ще го карантинирам щото ми свършиха клечките за зъби.

60

Анонимен

преди 3 години

И тези 700 лева са потънали в чекмеджето на нощното шкафче.

59

Анонимен

преди 3 години

Не подписвам нищо от РЗИ.

58

Анонимен

преди 3 години

Това е МАгия!

57

Главанак

преди 3 години

От цялата тая история единственото истинско нещо са двете седмици домашен арест, които това български семейство трябва да изтърпи баш в средата на лятото. Сами са си виновни като са повярвали на тази мафиотска и тотално прогнила държава на абсурдите.

56

Handel

преди 3 години

Не знам дали забелязахте че доскоро всички трябваше да си плащаме за тестовете, въпреки че имаме задравни застраховки... и заразените бяха малко. След което започнаха да излизат разни записи и снимки на боко, а чуждите медии започнаха да го наричат "полуграмотен"... и внезапно здравната каса вече трябва да плаща за тестовете... които изведнъж започнаха да дават много по-повече положителни резултати... Всички съвпадения разбира се са случайни. А ние ще живеем в извънредно положение.

55

Анонимен

преди 3 години

До Човек .А ти си с татарско потекло и потомствен роб на Османската Империя , ти нямаш право да се наричаш "човек" !

54

Анонимен

преди 3 години

Влезеш ли в статистиката, излизане няма. Обяснявай, че нямаш сестра. Само Тулупии може да се разпорежда на територията Тиквустан.

53

Мен до 58

преди 3 години

ПУТИН МОЖЕ НА ВАС ДА Е ЦАР, НО НЕ И НА МЕН. А ТИЯ ОЛИГАРСИ ОТ КГБ И ДС, КОИТО ВИ ВДИГАТ САМОЧУВСТВИЕТО ДА ХОДЯТ НА.......СИ!!!!

52

Анонимен

преди 3 години

Мутростан е така! Първо те лъжат, после те грабят и накрая те наказват!

51

Човек до 58

преди 3 години

Ти руснак ли си, че и твоето самочувствие е доста над Еверест.???И защо пишеш на БЪЛГАРСКИ????

50

Мутафчийски

преди 3 години

Всичко е Пунта-Мара в тая държава!

49

Бай ЙООООООООХ

преди 3 години

До Гледайте обективноГледам обективно. От няколко проби 50/50 изкарват човека я болен, я здрав. На кого да вярвам? Баба Ванга я няма вече, а некакви гледат на киргистански боб... Таковало си е онаковото вече!

48

Гледайте обективно

преди 3 години

До ДокVice versa, те и позитивни могат да излязат при неправилна обработка от страна на лаборантите...

47

Анонимен

преди 3 години

Затова не подписвам съгласие да изследват децата ми, нито разрешавам да ме изследват мен. Ще си живея в невдение какъв ми е ковид статуса. Без положителна проба, дори ме сложат под карантина, тя ще е само 14 дни. Иначе, при положителна проба, ти добавят автоматично + 14 дни, а аз винаги мога да откажа да ме изследват.Никой никого не може да изследва насила.

46

Грета

преди 3 години

Ей, Нема да убивате коронавируса, щото ще си имате работа с Мен!

45

Анонимен

преди 3 години

Как така бил необратим процесът? Отдавна е известно на учените, че неокастрената тояга е способна да обърне всеки един такъв процес, но трябва да се приложи на точното време и място, т.е. пред парламента. И от достатъчен брой тояги.

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Но напоследък станаха много случаите с позитивни официални тестове и после отрицателни в разни лабове"Лаборатория да имаш в тези дни